Zaten hep yazin oluyor hersey esimin ailesinde kaliyoruz 10 dk mesafeye ragmen ve benim cocuklar cok simarmaya basliyor bende kontrolü kayip ediyorum ama destek almayi düsünüyorum kesinlkikle ... sanirim icimde bir sorun var onu cözemiyorum bundan bu haller..Benim de bir oğlum var. Neredeyse aynı durum. Sana tavsiyem psikiyatriste git, destek al. Yakınların da çocuklarını emanet edebileceğin biriler varsa, bir iki saatliğine bırak. Biraz da olsa rahatlarsın. Bir de havalar sıcak, balkona çıkart suyla fakan oynasınlar, senin tependen insinler biraz.
Kizmadan büyütülmez evet ama kizmaninda bi ölcüsü oldugunu düsünüyorum.. benimki ölcüsüz oluyor... vurmuyorum ama bazen kolunu sıkiyorum anlasin ne kadar kizdigimi diye.. cok sucluluk duyuyorum3 ve 7 bendede var.kizmadan buyutmek isterdim ama olmuyor.az once psikiyatri randavularina baktim akabinde konunu gordum.
Vallaha öyle birsey yok terleme damarda yanma fln... sadece uykularom düzensiz bazen cocuklardan dolayi bazende kocam icin..basinizdan terliyormusunuz?
sinirlenince ense kismindaki beyin damarlarinizda yanma gerilme oluyormu
uykulariniz nasil
İçinde bulunduğunuz durumu en şiddetlisiyle yaşamış biri olarak diyorum ki; sabır hepsi geçiyor ama çocuklara yaşatılan olumlu olumsuz herşey kalıyor.Arkadaslar lütfen bana yardim edermisiniz ne yapacagimi sasirmis durumdayim...
Iki kizim var biri 3 bucuk biride 2 yasina girmek üzere... bazen gercekten neye sinirlendigimi bilmiyorum niye kizginim anlamiyorum cok icim daraliyor.. istem disi cocuklara anlamiszca kiziyorum.. öyle uslu uslu oynayan cocuklardan deyiller hoplamak kosmak üstüme cikmak fln hep böyle .. oyuncaklarla oynamiyorlarda.. beraberde oynamiyorlar.. bazen kendime hakim olamiyorum istemiyorum cocuklarimin üstüme cikip atlamasini sonra itiyorum bagiriyorum... veya 2 kere uyariyorum sonra kiziyorum.. bunlari istemiyorum gercekten.. böyle bazen dokunmalarina bile tahammülüm kalmiyor. Bi tek uyuduklarinda rahatliyorum .. sonrada pismanlik dolu saatler yasiyorum.. aslinda cok seviyorum cocuklarimi ama bazen sanki icimde sevgi kirintisi yokmus gibi hissediyorum ... buna tekrardan cok üzülüyorum... ne yapacagimi sasirdim cok üzgünüm böyle bi anne olmayi hic hayal etmemistim okadar kitap okudum hayal kurdum hep tam tersi oluyor... sanki sagim solum belli olmuyormus gibi bi insan oldum... cok üzgünüm bana bi öneri sunabilirmisiniz lütfen.. herseyin kontrolünü kayip ediyorum elimden hersey kayip gidiyor sanki..
Evet o da var esimin ailesine cok kizginim ama öyle davranmamaya calisiyorum sonucta esimin ailesi benimde ailem..Acaba cevrenizdeki insanlara tahammülünüz kalmadıgı için mi böyle oluyor
Eşimle aram bozukken bende istem dışı agresiflesebiliyorum
d3 lerinize baktirin diyecektim bende anlattiginiz gibiydim bazen cinnet gecirecek gibi oluyordum meger d3 stoklarim nerdeyse tamamen bitmisVallaha öyle birsey yok terleme damarda yanma fln... sadece uykularom düzensiz bazen cocuklardan dolayi bazende kocam icin..
Kesinlikle size katiliyorum cok isterdim ama kaynanamgil islerine geldikleri zaman bakiyorlar.. bende birakmak istemiyorum haliyle.. sinir oluyorum cünki iyi baksalarda iste islerine geldikleri gibi aksam yemegindede orda olmamiz gerekiyor cay falan icilcek beraber yemek yencek hizmet edilcek hic böyle doya doya gezemiyorum kendi annemlerden haric..İçinde bulunduğunuz durumu en şiddetlisiyle yaşamış biri olarak diyorum ki; sabır hepsi geçiyor ama çocuklara yaşatılan olumlu olumsuz herşey kalıyor.
Bırakabilecek birileri varsa sevdiğiniz şeyleri yapın ara sıra.Kırmayın,üzmeyin inanın birkaç yıla hepsi biticek.Güzel anlıları kalsın çocukluklarına dair.Bidaha istesenizde bu yaşlarını göremeyeceksiniz.Hele ki bu devirde sağlıklı ve güvende oluşlarının tadını çıkarıp çocuklarınıza doyun lütfen.
Aynen tabi o da var baktirdim d3 ve b12 eksik takviye aldim inne vuruldum faydasini göremedim ne yazikkid3 lerinize baktirin diyecektim bende anlattiginiz gibiydim bazen cinnet gecirecek gibi oluyordum meger d3 stoklarim nerdeyse tamamen bitmis
Benimde yakınımda kimsem yoktu.Çok iyi anlıyorum sizi.Zorlu zamanlar.Evde sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.Ben örgü örerdim terapi gibi gelirdi.Ev ayaklanmış gidiyo vaziyette olurdu otururdum onlarla kart oynardım,puzzle yapardım.Kimseye gidemezdim,davet edemezdim.Ama hepsi bitti.Şimdi onları evde bırakıp tüm gün dışarıda olabiliyorum.Kesinlikle size katiliyorum cok isterdim ama kaynanamgil islerine geldikleri zaman bakiyorlar.. bende birakmak istemiyorum haliyle.. sinir oluyorum cünki iyi baksalarda iste islerine geldikleri gibi aksam yemegindede orda olmamiz gerekiyor cay falan icilcek beraber yemek yencek hizmet edilcek hic böyle doya doya gezemiyorum kendi annemlerden haric..
tiroitlerinize bakildimjAynen tabi o da var baktirdim d3 ve b12 eksik takviye aldim inne vuruldum faydasini göremedim ne yazikki
Varda malesef onlara birakamiyorum gidiyorum onlar cocuklara bakiyor bende hizmet ediyorum.. isine geldiklerinde cocuklara bakiyorlar.. ve oynamalarina o kadar cok vakit harcadimki iste etkinlik olsun öylesine olsun malesef baska seyler ilgilerini cekiyor toprak kum falan ve evde bu olmadigi icin biraz zorlaniyorumBazı kreşlerde oyun grupları çocuk gym leri oluyor ,çocukları onlara kaydettirin oynamayı öğrensinler ,
Sonuçta oturarak oynamayı öğretmek gerekiyor etkinlik yapmak lazım,
Çok üst üste olmuşlar toparlanamamışsınız ,
Varsa aile büyükleri size destek olacak birileri onlara bırakın,ayrı ayrı daha sakin olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?