- Konu Sahibi xGuzGulleri
O zaman hedeflerinizi gözden geçirin. Mevcut durum ve istekler arasında fark var çok idealistseniz kamu okuyun açıktan ve o şekilde kapatın açığınızı. Ya da tekrar sınava girerek kamu seçin.Puanım tutmuyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hedeflerinizi gözden geçirin. Mevcut durum ve istekler arasında fark var çok idealistseniz kamu okuyun açıktan ve o şekilde kapatın açığınızı. Ya da tekrar sınava girerek kamu seçin.Puanım tutmuyor maalesef
Ortalamanızın düşük olması, ailenizin ders çalışma konusundaki ısrarlarının haklı olduğunu düşündürdü bana..sosyal medya gerçekten bağımlılık yapıyor, hiç kullanmayın diyemem ama gerçekten bazen çok vakit israfı oluyor...ayrıca sosyal medya güvenilir de değil ne yazıkki..sen ciddi olursun, karşındaki kafa bulur seninle, yanlış yönlendirmeler de yapabilir..Ortalamam düşük![]()
Benzer bir ailem vardı. Onlara sormadan okul değiştirdim, başka şehire taşındım. 1 kuruş almadan hem okudum hem çalıştım. Mezun oldum şimdi çalışıyorum. En güzel yıllarımı bu sayede kendi istediğim gibi geçirdim. Onlar da saygı duymayı öğrendiler. Nişanlım ile beraber yaşıyorum, bunu biliyor ve saygı duyuyorlar mesela bu baya uzak bir durumdu onlara. Ama öğrendiler. Sizin sert ve kararlı olmanız lazım.Ailemin yaninda üniversite okuyorum. Derslerim fena değil. Ama ailem sosyal medyamı kapatmamı istiyor. Günümüzde sosyal medya kullanmayan neredeyse yok. Ders çalış diyorlar çalışıyorum ama yok. Yine de çalışmıyor oluyorum onların gözünde. Arkadaşlarım da yine mi ders çalışıyorsun diye dalga geçiyorlar. İşletme bölümüne yatay geçişi çok düşündüm ama ailem izin vermiyor. Sürekli ibadet etmem konusunda baskı yapıyorlar. Sürekli sürekli söyleyince insanın hevesi kaçıyor. Bazen çok bunaliyorum. Geçmişte böyle böyle yaptınız deyince ben suçlu ve yalancı oluyorum. Akrabalar zaten evlenene kadar ailenin, evlendikten sonra da kocanın sözünden çıkma kafasindalar. Onlara göre bir kadın tek başına bir birey değil. Çok sıkılıyorum bunaliyorum. Okulum bitince Tekirdaga taşınmak istiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?![]()
Valla hayran kaldım cesaretinize. Keske ben de üniversite yillarinda parasız kalmayı göze alsaydim da kimsenin baskisi altinda olmadan yaşasaydım. Akıl başa geç geliyorBenzer bir ailem vardı. Onlara sormadan okul değiştirdim, başka şehire taşındım. 1 kuruş almadan hem okudum hem çalıştım. Mezun oldum şimdi çalışıyorum. En güzel yıllarımı bu sayede kendi istediğim gibi geçirdim. Onlar da saygı duymayı öğrendiler. Nişanlım ile beraber yaşıyorum, bunu biliyor ve saygı duyuyorlar mesela bu baya uzak bir durumdu onlara. Ama öğrendiler. Sizin sert ve kararlı olmanız lazım.
Bence okul derslerine calısmaktansa kpss calisin. Ataerkil toplumdayız ne yaparsan yap "sen kadınsın" deyip seni sindirecekler bunun bir cözümü yok maalesef. Bunalmışsın ama su an baska bir sehire gitsen ailen arkanda durmayacaktır daha zor olur her şey.
Benzer bir ailem vardı. Onlara sormadan okul değiştirdim, başka şehire taşındım. 1 kuruş almadan hem okudum hem çalıştım. Mezun oldum şimdi çalışıyorum. En güzel yıllarımı bu sayede kendi istediğim gibi geçirdim. Onlar da saygı duymayı öğrendiler. Nişanlım ile beraber yaşıyorum, bunu biliyor ve saygı duyuyorlar mesela bu baya uzak bir durumdu onlara. Ama öğrendiler. Sizin sert ve kararlı olmanız lazım.
Akrabalar b..yesin onlar ne bilir. Bence ailenize resti cekmeniz lazım cok gec olmadanAilem iyi ama akrabalar değiştiriyor onları. Zaten üniversiteyi de akrabalara inat Ankaradan kazandım. Yapamazsın dediler zekami kucumsediler ama yaptım.
Benim sert bir yapım yok maalesef![]()
Çerkezköy çorluda sanayi var ya karstan gelip çerkezköyde fabrikada çalışıyorlarBende kendi ailemi çok kuralcı sanırdım sosyal medya hesabınızı neden kapatmanızı istiyorlar çok mu zaman geçiriyorsunuz eğer öyleyse ve derslerinizde kötüyse haklılar ama ibadet zorla olucak iş değil içinizden gelmeli tabi aileniz nasihatte bulunucak ama zorlamayla olmaz kendi ayaklarınız üstünde durabilirseniz ayrı eve çıkın bende Tekirdağlıyım burda doğdum ve yaşıyorum küçük ama güzel bir yer hele yazları daha güzel istanbul gibi yorucu değil ama iş imkanı pek yoktur.
Evet o taraflarda olabilir Malkara ve muratlıda da fabrikalar var oralarda bulabilir merkezde pek yok ama tabi çalışıcam deyince insan elbet bulur allah büyük.Çerkezköy çorluda sanayi var ya karstan gelip çerkezköyde fabrikada çalışıyorlar
Aynen öyle yeter ki heves olsunEvet o taraflarda olabilir Malkara ve muratlıda da fabrikalar var oralarda bulabilir merkezde pek yok ama tabi çalışıcam deyince insan elbet bulur allah büyük.