Kızlar merhaba, derdim kıskançlık eminim sayfada bununla sayısızca konu açıldı hatta içlerinde benim yorum yaptıklarımı bile hatırlıyorum ama bende aynı durumdayım şimdi öyle bi atıştık ama işyerindeyim diye suratına kapattım telefonu işten çıkınca yapıcaz rövanşını..
nişanlım aşırı kıskanç ilk başlarda daha çoktu şimdilerde azaldı gibi ama bugünkü olay yine delirtti beni benim iş yerinde hep erkekler var tek bayan benim doğal olarak kimseyle iş dışında bi muhattaplığım yok bazen bu bile sorun oluyor ya neyse..Bizim iş yerini üst katı boş kiraya verilecek dün birileri geldi bakmak istediler bende yetkiliye yönlendirdim ve gittiler gelenler pastacılarmış pasta atölyeleri varmış bizimkiler çok ilgilendiği için bugün ofise pasta göndermişler normal mesajlasırken bende pasta yiyorum dün birileri gelmişti kiralık yer için onlar göndermiş dedim hayyyy demez olaydım arkadaşş bi hışımla aradı beni ben muhattap olmuş muyum onlarla kimden geldiğini bilmediğim şeyi yemez mişim ben normalde neden şimdi yemişim o adamlar pastayı bizim patrona gönderecek değilmiş başka bi nedeni mi varmış acaba falan filan.. Sinir çıktı tepeme iş yerindeyim düzgün de konuşamıyorum çat kapattım telefonu suratına çıkınca arayacağım sinirden patlamak üzereyimm. Asıl sorunu şu beyfendinin dillendiremiyo ama adamlar dün geldiler beni beğendiler bugünde o yüzden pastayı gönderdiler düşünceye bakar mısınız ya nefret geliyo bazen yeminle...