Bazen eşime ulaşamıyorum

Bende benzer seyleri yasamis biri olarak diyebilirim ki kocanıza ayna olun,insanoğlu ayna gibidir neticede, sonra bu sayfayi guncelleyin ;)
Bazıları cok havalaniyor helyumlu balon gibi,sizin esinizde bu taktiği bulmus şiştikçe şişiyor.
Bu yapi meselesi, karakter meselesi falan değil . Oyle bunalimli sessiz konusmayi sevmeyen takilipta isine geldimi bicir bicir konusanlari da gördük yani çorba yapmanın hic anlami yok
Şişmesine izin vermeyin sadece 3 gun takmayin gorun sonra kocanizdaki cevheri 🤣😁😁😁
Ben yaptim ise yaradi icimden de oooh cektim. Dusmanlasmadan (boyle duygular insana düşmanlık duygusu veriyor çünkü) çözün bu işi.

Bende benzer seyleri yasamis biri olarak diyebilirim ki kocanıza ayna olun,insanoğlu ayna gibidir neticede, sonra bu sayfayi guncelleyin :KK66:
Bazıları cok havalaniyor helyumlu balon gibi,sizin esinizde bu taktiği bulmus şiştikçe şişiyor.
Bu yapi meselesi, karakter meselesi falan değil . Oyle bunalimli sessiz konusmayi sevmeyen takilipta isine geldimi bicir bicir konusanlari da gördük yani çorba yapmanın hic anlami yok
Şişmesine izin vermeyin sadece 3 gun takmayin gorun sonra kocanizdaki cevheri 🤣😁😁😁
Ben yaptim ise yaradi icimden de oooh cektim. Dusmanlasmadan (boyle duygular insana düşmanlık duygusu veriyor çünkü) çözün bu işi.
Bugün umursamadim valla şuan işe yaramış gibi eve geldiğimde bana bakıp gülüyordu baya sohbet ettik bu akşam. Öyle davranmaliyim demek ki umarım her öyle olduğunda umursamaz olurum. Ve bu aliskanligindan vazgecer. Guncellerim tabiii düzelsinde :sampiyon:

Bence normal değil dertleştiği biri varsa önce onunla arasını bozun 😄 Mecburen herşeyi size anlatır 🤓😃

Bugün umursamadim valla şuan işe yaramış gibi eve geldiğimde bana bakıp gülüyordu baya sohbet ettik bu akşam. Öyle davranmaliyim demek ki umarım her öyle olduğunda umursamaz olurum. Ve bu aliskanligindan vazgecer. Guncellerim tabiii düzelsinde :sampiyon:
Çok sevindim şuan canım dakika 1 gol 1 masallah görüyor musun 😊😊

Tamam derim ne diyim ama
Hayatta
- o böyle o zaman okey ya:KK49:
Diyemedigimiz zamanlarda oluyor. Hani siz buraya böyle realist yazdiniz da bunu bende biliyorum ama sizde eminim hayatta bazı şeyleri kabullenirken zorlandiginiz oluyordur.
Burası da o yüzden yok mu zaten.

O halde kaynanam böyle yaptı tamam böyle demek
Gorumcem şunu dedi huyu bu
Arkadaşım şöyle dedi ama neyse huy heralde derdik ve burda bdv platformu olmazdi.
Bende kabullenme ya da belki ona yardimci olabileceğim tavsiyeler alırım diye yazdım.
Bana farkli geldiği için zorlandigimi anlamak cok zor değil sanırım.
Ama burda çoğu arkadas sagolsun bir cok oneri sunup bazi şeyleri şöyle böyle dusunerek kabullenmem gerektiğini anlattilar. Ve kafamda taslar daha çok oturdu.
Kapınızı kapattığınızda herkes dışarda kalıyor.
Kapı dışındakileri oldugu gibi kabul etmesenizde olur.
Ama ömrünüzü geçirecek oldugunuz kişiyi değiştirmeye çalışmak sizi çok fazla yorar daha çok hırpalanırsınız.çünkü beklentiniz artar.karşılık bulmayınca daha da dibe batarsınız.
Az beklenti çok mutluluk..
Dersenizki doğrumu? Asla.
Ama bir laf var çok severim , ya bu deveyi gütmeli yap diyardan gitmeli...

Eşin gayet normal
Dizi izlerken yanımda vırvır konuşan biri düşünemiyorum yani
Biraz kendi hayatınız hobiniz uğraşlarınız olsun
Karı koca olmak yapışık ikiz olmak değil
Misal biri içerde maç izlerken biri gider kitap okur
Vırvır dırdr her dakka başımda biri
Kendi dünyanız olsa hem eşinizi bunaltmazsınız hemde daha kaliteli vakit geçirirsiniz
İşte tipik Türk kadını yani

Ben de eşinizin ailesine benzer bir ailede büyüdüm, eşim de sizin gibi bir ailede büyüdü. Ama bizde ben cır cır konuşuyorum, eşim susuyor genelde 🤷🏻‍♀️.

Şöyle bir durum var ben de bazen kendimi kapatıyorum yalnız olmak yalnız vakit geçirmek istiyorum. Konuşmak istemiyorum. Gayet normal bence, hatta ben bu açıdan şanslıyım biraz, haftada 2 kez eşim nöbete gidiyor bende kendimle vakit geçiriyorum.

Devamlı dip dibe olsaydık bende muhtemelen sizin eşiniz gibi tepki verirdim.

Benim esim de oyleydi. Ben surekli sohbet etmek isteyen, guzel iletisimimiz olsun, birbriimizjin en yakin arkadasi olma istegi icinde ve cabasindaydim. Ben konusup bir sey sormasam biraksam agzindan gunde hic kelime bile cikmayabilirdi. Bence degismez, boyle kabul edeceksiniz onu

Eşinizi olduğu gibi kabul etseniz bende her zaman cıvıl cıvıl değilim, zaman zaman kendi halime bırakılmak istiyorum. İnanamayacaksınız belki ama bazı insanlar yalnız vakit geçirmeyi, kendi içine dönmeyi sever.

film izlerken konuşulduğunda sinir oluyorum. durdurmam gerekiyor filmi. çünkü kaçırmak istemiyorum. ve bu çok sayıda olunca sinirim tepeme çıkıyor.
anormal değilim, yapım bu.
aynısı kitap okurken de öyle.
kendime 1 saat zaman ayırmışım, her seferinde yanımdakilere de bakın 1 saat kitap okuycam elleşmeyin diyemem. anlaması lazım insanların.
eşinizde bu şekilde bölünmekten rahatsız oluyor olabilir

Back
X