- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Sen kendine bişey yapsan bebeğine kim bakacak?Baslayali 3 gun oldu
Aklisin ama ataklar bazen beni canimdan bezdiriyoSen kendine bişey yapsan bebeğine kim bakacak?
Ne anne ne eş, hepsi bi yere kadar. O yavrucak hayata bir sıfır yenik başlayacak, belki senin gibi depresyonlara girecek. Sadece bu bile iyileşme çabası için yeterli değilmi?
inanin cok kotu sanki butun her kes beni kontrol etmek istiyor gibi geliyor. Bu beni cildirdiyo. Hayitimi ele gecirecekler gibi geliyor. Kafamda SEN HIC BIR SEYE LAYIK DEGILSIN O..... OLMAYI HAKEDIYORSUN DIYORUM. annelige layik degilsin o asagilik duygusu cok kotu.Herkesin yaşadığı farklı zorluklar var.Ama bu düşünce şekli insanı öyle bir kandiriyorki o an sanırsinki bütün dünyanın yükü senin omuzlarında.Bende bebeğim 3.5 aylıkken yaşadım.ilaclar sadece sakinlesmemi sağladı.Ben düşünce yapımı değiştirerek iyileştim. Herkesi bos verdim çünkü insanları çok önemsediğimi fark ettim.Kisacasi her şeyi oluruna bıraktım.Allaha sığındı.
Aslinda kendimde o gucu bulsam cok iyi olacak ama geretiginde tavrimi koysamBenim psikiyatristimin bir sözüyle bir çok şeyi astim.Kimseye değerinden fazla değer verme kendi değerinden kaybedersin.Iste ben bu sözden sonra değersiz insanları hayatımdan çıkardım.Seni kontrol etmek isteyenlere izin verme .Yapmak istemediğin şeyleri yapma.Gerekirse etrafındakiler kırılsın hayır demeyi öğren.Bagir çağir ama kendi isteklerin doğrultusunda yaşa. Bebeğin için güçlü ol.Hep sen kirildiysan birazda başkaları kirilsin
Tarabi almayi dusunuyorum ama suan maddi imkanim yok.Sevgiligunduzgece123 çok geçmiş olsun. Sadece biraz sabırlı olmaya ve zamana ihtiyacınız var. İlaçlar maalesef 3 günde hemen etkisini göstermiyor. Sadece sonucu düşünün emin olun etkisini gösterecek ve inanamayacaksınız. İlaçlarla birlikte terapi de alsanız çok daha hızlı yol katedersiniz. Çünkü benlik algınızla ilgili de köklü sorunlarınız var, onların tespit edilip bir bir temizlenmesi gerekiyor.
Sagol insallah asarim bunuSana sürekli kendimden örnekler verdim. Ben bunları aştiysam herkes aşar bu herkesin içinde sende varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?