• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen içimden ağlamak geliyor :(

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
İyi akşamlar KK’nın güzel hanımları,
Ben bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem başka şehirde, ben yalnız yaşıyorum. Üniversite arkadaşlarım başka şehirde, çocukluk arkadaşlarım memlekette. Mesleğim gereği hep seyahat ettiğim için yaşadığım şehirde de çevre edinme ihtimalim şimdilik yok. İş yerinden de olmuyor çünkü denetim sektöründe çalışıyorum ve bi firmada en fazla 10 gün kalıyorum. Çok şükür mesleğim güzel, iyi de kazanıyorum, yaşadığım şehir de güzel. Ama bazen böyle ağlamaklı oluyorum, ailemi özlüyorum, erkek arkadaşım yok ama beni sevip sarmalayan birilerinin eksikliğini hissediyorum. :(

İyi akşamlar KK’nın güzel hanımları,
Ben bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem başka şehirde, ben yalnız yaşıyorum. Üniversite arkadaşlarım başka şehirde, çocukluk arkadaşlarım memlekette. Mesleğim gereği hep seyahat ettiğim için yaşadığım şehirde de çevre edinme ihtimalim şimdilik yok. İş yerinden de olmuyor çünkü denetim sektöründe çalışıyorum ve bi firmada en fazla 10 gün kalıyorum. Çok şükür mesleğim güzel, iyi de kazanıyorum, yaşadığım şehir de güzel. Ama bazen böyle ağlamaklı oluyorum, ailemi özlüyorum, erkek arkadaşım yok ama beni sevip sarmalayan birilerinin eksikliğini hissediyorum. :KK43:
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de yurtdışında okuyorum ve he deyince kalkıp gelemiyorum. Burada kimim kimsem yok pek fazla. Çok klasik olacak ama kendime bir sürü uğraş edindim zaman bir şekilde geçiyor. Mesela örgü örüyorum, öğrenci olduğum için bölümüme odaklandım not ortalamam fena sayılmaz, bir de balık aldım odama. Hele de balıktan sonra büyük oranda acım hafifledi. Kendime resmen hayat kurdum. Belki böyle şeyler deneyebilirsiniz ?

Buyrun doppelganger ım burda

Sizin 2 yaş ve yurtdışında yani daha da uzakta yaşayan versiyonunuzum :KK48: O kadar sıkıcı, soğuk, mal gibi insanların arasındayım ki hayattan baydım ya daha güneye ya daha kuzeye Britanya sınırları içinde bir yere taşınmayı düşünüyorum. Daha güneşli veya daha eğlenceli bir yer peşindeyim . Aynen sizin gibi maddiyatım ve işim iyi olduğu için burdayımç Okurken alla alla ben mi yazdım dedim

Sevgili bulsam yeter arkadaştan da geçtim :olamaz:

Sizin 2 yaş ve yurtdışında yani daha da uzakta yaşayan versiyonunuzum :KK48: O kadar sıkıcı, soğuk, mal gibi insanların arasındayım ki hayattan baydım ya daha güneye ya daha kuzeye Britanya sınırları içinde bir yere taşınmayı düşünüyorum. Daha güneşli veya daha eğlenceli bir yer peşindeyim . Aynen sizin gibi maddiyatım ve işim iyi olduğu için burdayımç Okurken alla alla ben mi yazdım dedim

Çok merak ettim abla sen nerede yaşıyorsun :)

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de yurtdışında okuyorum ve he deyince kalkıp gelemiyorum. Burada kimim kimsem yok pek fazla. Çok klasik olacak ama kendime bir sürü uğraş edindim zaman bir şekilde geçiyor. Mesela örgü örüyorum, öğrenci olduğum için bölümüme odaklandım not ortalamam fena sayılmaz, bir de balık aldım odama. Hele de balıktan sonra büyük oranda acım hafifledi. Kendime resmen hayat kurdum. Belki böyle şeyler deneyebilirsiniz ?
Aslında dediklerinizi yapmaya çalışıyorum. Hayatımın büyük kısmı otelde geçiyor, dolayısıyla bi kursa gideyim evime balık alayım gibi şeyler düşünemiyorum pek. Yüksek lisans yapıyorum ben de, onun dersleriyle uğraşıyorum, film izliyorum kitap okuyorum falan. Edebiyata ilgi duyduğumu fark ettim mesela onunla ilgili kitaplar falan okumaya başladım. Ama bazen düşünüyorum, tek başıma ben burda napıyorum diyorum, istifa edip ailemin yanına gideyim diyorum. Ama bu işe sınavla girdim ve tekrar sınava girsem ailemin yanını kazanacağımın da garantisi yok.

İlahi ne güzel yazmışsınız, okurken gülümsedim :) Devremden bi çocuk var, yakından tanımak istiyorum, 1-2 adım attım ama devamı gelmedi. Mal gibi bekliyo adam adım atmak için. Sevgili, arkadaş, komşu birine razıyım yahu. Arkadaş edinecek ortamım da yok. Eğitim falan olunca devremden arkadaşlarla görüşüyorum 3-4 ayda 1 kere o kadar.

Back
X