• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen kafaya takıyorum fikirlerinizi almak istiyorum

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
Merhaba buraya çok eskiden universite zamaninda üye olmuştum şimdi kafamdakileri paylaşacağım hicbir arkadaşım dostum olmadigindan size sorayım dedim. 2 bucuk yıllık ilişkim var iliskim hep inişli çıkışlı bir ayrılıp bir barışmalı sürüyor. Açikcasi çok büyük bir aşk yaşamıyorum ama seviyorum. Huylarını uzun uzun her konuyu konusmamizi birbirimize destek olmamızı esprilerini.. Ama cevremde yeni evlenen tüm arkadaslarim sen ona aşık değilsin o yüzden 2 yildir evlenemiyorsunuz adım atmıyorsun diyorlar. Evet ben evlilige yaklaşmıyorum nedenini bilmiyorum ama bu olduğuna inanmak istemiyorum. 2 aydirda sevgilim başka şehirde ve ne zaman gelecegi belli degil, bazen zaten evlenmiyoruzda neden uzaktan iliski yürütüyorum diyorum. Sonra onun gibi iyi birisini nereden bulacaksin bidaha diyorum. Yani kafam karman çorman arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum bu konuyu açmasinlar diye.. Ruhum daralıyor. Aşk çok uzak bir duygu bana bende isterim deliler gibi duygular yasamayi ama 27 yasindayim o şeyler lisede kaldı sanki:)) nolacak bu halim bilmiyorum. Anlatamadimda tam

Merhaba buraya çok eskiden universite zamaninda üye olmuştum şimdi kafamdakileri paylaşacağım hicbir arkadaşım dostum olmadigindan size sorayım dedim. 2 bucuk yıllık ilişkim var iliskim hep inişli çıkışlı bir ayrılıp bir barışmalı sürüyor. Açikcasi çok büyük bir aşk yaşamıyorum ama seviyorum. Huylarını uzun uzun her konuyu konusmamizi birbirimize destek olmamızı esprilerini.. Ama cevremde yeni evlenen tüm arkadaslarim sen ona aşık değilsin o yüzden 2 yildir evlenemiyorsunuz adım atmıyorsun diyorlar. Evet ben evlilige yaklaşmıyorum nedenini bilmiyorum ama bu olduğuna inanmak istemiyorum. 2 aydirda sevgilim başka şehirde ve ne zaman gelecegi belli degil, bazen zaten evlenmiyoruzda neden uzaktan iliski yürütüyorum diyorum. Sonra onun gibi iyi birisini nereden bulacaksin bidaha diyorum. Yani kafam karman çorman arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum bu konuyu açmasinlar diye.. Ruhum daralıyor. Aşk çok uzak bir duygu bana bende isterim deliler gibi duygular yasamayi ama 27 yasindayim o şeyler lisede kaldı sanki:)) nolacak bu halim bilmiyorum. Anlatamadimda tam
Kafanızda ve içinizde
“Acaba” lar varsa olmaz bu iş

Akli basinda olan bir insan zaten aşik olmuyor. Asik olup gözünü kör eden erkeklerin 2 yil sonra gercek yüzünü görüyorsun eger uyumluysaniz cok guzel anlasiyor beraber guluyorsaniz onemli bence.

Bir de erkegin cok sevmesi önemli biz kizlar sevgiyle herseye alisiyoruz :)

iyy beni öpmesinden tiksiniyorum diyorsan ayri konu o zaman ayril cinsel cekim cok onemli

Uzaktan iliskiymis. Sürekli ayrılıp barisiyorsunuz, tutkulu bir aşk da yok e ne var o zaman:bicak:

Akli basinda olan bir insan zaten aşik olmuyor. Asik olup gözünü kör eden erkeklerin 2 yil sonra gercek yüzünü görüyorsun eger uyumluysaniz cok guzel anlasiyor beraber guluyorsaniz onemli bence.

Bir de erkegin cok sevmesi önemli biz kizlar sevgiyle herseye alisiyoruz :)

iyy beni öpmesinden tiksiniyorum diyorsan ayri konu o zaman ayril cinsel cekim cok onemli
Cinsel çekim gerçekten çok önemli ama karşılıklı sevgi de lazım körkütük olmasına gerek yok. Hiç sevgi yoksa da karşıdakinin sevgi gösterisi bile batıyor ama:confused:

Öpüşürken ne hissediyorsun? :KK22::oops:

Onunla ilgili cinsel fantezilerin var
mı mesela?

Ondan daha iyisi bulunadabilir...

Alışkanlık mı acaba sizinki?

Aşk eşitmiş aşırı sevme
Aşırı sevme eşittir beklenti akabinde hayal kırıklıkları
Hayal kırıklığı eşittir nefret
Sağlıklı sevgi en iyisi ;)

Sadece gelecekte daha iyi birini bulamam korkusu sizi devam etmeye itiyor gibi. Ama belki daha daha iyisi olacak. Herşeyiyle içinize sinmeyen bi adamın gelecekte herşeyi gözünüze batar. Daha genceciksiniz, bence denemekten zarar gelmez

Herkes cinsel konulari sormuş o konuda bi sıkıntı yok niye beni öpüyor tiksiniyorum gibi bi durum yok yani ortada:KK51: galiba araya uzaklik girince iliskiyi fazla kurcalamaya başladım..

Back
X