- Konu Sahibi happypisces
Merhaba buraya çok eskiden universite zamaninda üye olmuştum şimdi kafamdakileri paylaşacağım hicbir arkadaşım dostum olmadigindan size sorayım dedim. 2 bucuk yıllık ilişkim var iliskim hep inişli çıkışlı bir ayrılıp bir barışmalı sürüyor. Açikcasi çok büyük bir aşk yaşamıyorum ama seviyorum. Huylarını uzun uzun her konuyu konusmamizi birbirimize destek olmamızı esprilerini.. Ama cevremde yeni evlenen tüm arkadaslarim sen ona aşık değilsin o yüzden 2 yildir evlenemiyorsunuz adım atmıyorsun diyorlar. Evet ben evlilige yaklaşmıyorum nedenini bilmiyorum ama bu olduğuna inanmak istemiyorum. 2 aydirda sevgilim başka şehirde ve ne zaman gelecegi belli degil, bazen zaten evlenmiyoruzda neden uzaktan iliski yürütüyorum diyorum. Sonra onun gibi iyi birisini nereden bulacaksin bidaha diyorum. Yani kafam karman çorman arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum bu konuyu açmasinlar diye.. Ruhum daralıyor. Aşk çok uzak bir duygu bana bende isterim deliler gibi duygular yasamayi ama 27 yasindayim o şeyler lisede kaldı sanki:)) nolacak bu halim bilmiyorum. Anlatamadimda tam