bazen moralim çok bozuluyor:((

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
merhaba herkese.beni aslında bu yakınlarda çok sinirlerim bozuk ve sizinle paylaşmak istiyorum. 5 senelik evliyim ve 1 buçuk yaşında kızım var.biz ilçede oturuyoruz ve eşimin işi artık ile bağlandı 1 saate yakın gidip gelme yapıcak maaşıda düştü ve ben kaç gündür üzülüyorum.ben sınavlarıma alışıyorum bu yüzden bir yerde çalışmıyorum.kendi ailemde eşimin aileside aynı yerde yani ilçede oturuyoruz.ben eşimin ailesiyle konuşmuyorum konuya açmak istemiyorum kızımı bir kere bile atayıp sormadılar ve eşim benim haklı olduğumu söylüyor bunda bir sıkıntı yokta;
ben bazen napıcağımı bilmiyorum tek maaş olduğu için çok sıkıntı oluyor Allaha şükür geçiniyoruz ama tabi yol parasıda vericez artık.benim sınavımın bitmesi gerekiyor bu yüzden şimdilik bir yere taşınamayız.ben bazen ailemle ve eşimin ailesiyle aynı yerde oturmak istemiyorum bazende ayrı yere taşınırsam annem olmadan çok zorlanırım gibi geliyor.annem kızına ben bakarım ildede olsa diyor ama benim gelecek korkum var sanki birşey çıkıvericek gibi geliyor napıcağımı bilmiyorum.bazen eşimin ailesine hiç küsmese miydim acaba diyorum ama kızımı bir kere bile sormadılar bir çorapları bile yoktur bunu hazmedemiyorum kendi ailemle sorun olunca keşke burda olmasam diyorum uzakta olsam diyorum ama annemin bana çok faydası oldu.bu yüzden sizlere sormak istedim aileyle aynı yerde yaşamanın yada uzakta olmanın artısını ve eksisini yaşayanlar yazabilir mi?kusura bakmayın biraz karışık yazmış olabilirim kafam çok karışık hakkınızı helal edin...

[sıze=2][/sıze] vala canım hem cok guzel hemde cok kotu bıse neden mı kendıne aıt bı zamanın olmuyo bızde ılcedeyız kucuk bıyerdyız...aama cokda faydaları oluyor maddı manevı ben cogu seyımı kaynanamdan getırıyom kocam ekıyo bıcıyo oradan hıc cıkmıyo yerı gelınce...bıse oluyo e..kos e..gel bence maddı anlamda barısma ama kızın ıcın aılesıyle gorus neden mı dede b.annesı sevgısı alsın aramasınlar onların ayıbı ha cok samımı olma ama ayda bır gıdersın olur bıter.

teşekkür ederim cevabın için..evet genelde faydası oluyor ailemin ama bazen öyle bi an oluyo ki keşke ayrı yerde olsam diyorum

teşekkür ederim cevabın için..evet genelde faydası oluyor ailemin ama bazen öyle bi an oluyo ki keşke ayrı yerde olsam diyorum

ya cnm olsun yakındalarya canın skıldıgında gıdıp dolanmamn bıle yeter sana senı cok ıyıy anlıyorum bızde cok kalablaıgız bırgun anneye bırgun kaynanaya haftasonu bıtıyor gıtmesen kusuyolar yada onların derdınden bunalıysun ama gıttmek kafa dgtmak bıle yeıtıyo ınan hem onlara bıse olsa hemen oradasın

bakış açınız bana hoş gelmedi.yani anneniz size yardımcı olmasa hiç düşünmeden gidiceksiniz,
ama kendinize kıyamıyorsunuz ,çünkü giderseniz tüm işleri siz yapacaksınız.
aile nefes alsa yeter .allah özellikle kız evlatları ailesinden uzak yere düşürmesin.
siz bence sınavı kazanana kadar annenizin yanından ayrılmayın .daha sonra, iş yapmaya üşenmezseniz taşınırsınız.

bakış açınız bana hoş gelmedi.yani anneniz size yardımcı olmasa hiç düşünmeden gidiceksiniz,
ama kendinize kıyamıyorsunuz ,çünkü giderseniz tüm işleri siz yapacaksınız.
aile nefes alsa yeter .allah özellikle kız evlatları ailesinden uzak yere düşürmesin.
siz bence sınavı kazanana kadar annenizin yanından ayrılmayın .daha sonra, iş yapmaya üşenmezseniz taşınırsınız.
hayır annem yardım ettiği için kalmak istemiyorum vede gitsemde annem ben senin yanına gelirim bir engel çıkmadığı müddetçe dedi.ben annemle arkadaş gibiyim onunda bana yardımı olur benimde ona yardımım olur.ben sadece bazen annemle çok sık görüşünce veya annemle benim aramda bir sorun olduğunda keşke burda olmasam uzakta olsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama bazen uzak kalıncada yapamam gibi geliyor.bunun işlerin bana kalmasıyla yada annemin bana yardımı olmasıyla ilgisi yok..
ben bu durumu yaşayanlardan avantajını ve dezavantajını öğrenmek istedim...

hayır annem yardım ettiği için kalmak istemiyorum vede gitsemde annem ben senin yanına gelirim bir engel çıkmadığı müddetçe dedi.ben annemle arkadaş gibiyim onunda bana yardımı olur benimde ona yardımım olur.ben sadece bazen annemle çok sık görüşünce veya annemle benim aramda bir sorun olduğunda keşke burda olmasam uzakta olsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama bazen uzak kalıncada yapamam gibi geliyor.bunun işlerin bana kalmasıyla yada annemin bana yardımı olmasıyla ilgisi yok..
ben bu durumu yaşayanlardan avantajını ve dezavantajını öğrenmek istedim...

cnm seni çok iyi anlıyorum. bir arada olunca laf söz kavga hiç bitmiyor. ama faydaları da çok. kimseye lüzum yok aile yetiyo git gel. onlara bize biz onlara koşarız. arada sorun oluyo oda tuzu biberi. ayrı olmak zor. kardeşim ayrıydı. ağlaya ağlaya döndü yanımıza. eşini ikna ederek.

kv ye gelince bence barışma. çocuğun kavga ortamında büyüse dahamı iyi. ben barıştım ama pişmanım. çocuğum tanımazdı gitmezdik aramızdaki sorunları anlamazdı . şimdi her şeyi anlıyor. üzülüyor çocuklarım haliyle.

barışsanda bayramdan bayrama git. kafan rahat olsun. birde küs günlerimi çooook arıyorum söyleyim

cnm seni çok iyi anlıyorum. bir arada olunca laf söz kavga hiç bitmiyor. ama faydaları da çok. kimseye lüzum yok aile yetiyo git gel. onlara bize biz onlara koşarız. arada sorun oluyo oda tuzu biberi. ayrı olmak zor. kardeşim ayrıydı. ağlaya ağlaya döndü yanımıza. eşini ikna ederek.

kv ye gelince bence barışma. çocuğun kavga ortamında büyüse dahamı iyi. ben barıştım ama pişmanım. çocuğum tanımazdı gitmezdik aramızdaki sorunları anlamazdı . şimdi her şeyi anlıyor. üzülüyor çocuklarım haliyle.

barışsanda bayramdan bayrama git. kafan rahat olsun. birde küs günlerimi çooook arıyorum söyleyim
teşekkür ederim cevapladığınız için saolun:))

Back
X