- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Babam ile annem 7 yıl önce ayrıldı babam Türkiye de benim çok üzüldüğüm bir yerde hem bu yüzden gitmek istemiyorum hemde Türkiye de beni üzen hatıralarım çok ..Turkiye'ye donmeme sebebiniz nedir?
Arada kalmak değilde kaçmak sanki. Kötü olan kötü gelen insanlardan şehirden kaçmaktı. Öyle de kaldı tüm düzenim artık burası olduTurkiyeye geri dönseniz?
Herkesin hayattaki önceligi baskadir.
Ben de çok lüks yaşamayim yeterki ailem kardeslerim hep bi arada olsun isterim.
Kimi sadece lüks olsun kimse olmasin der.
Sen arada kalmissin sanki.
Eşim iyidir hem çok sinirli hemde çok vicdanlı biridir. Çok gazla geçmişimi paylaşmayı sevmem içimde yaşamışımdır çoğu zaman eşim de bu durumdan rahatsız anlat felan der sürekli ama yok sevmem sulu göz olmayı ne olursa olsun hassas noktamı bilmemeli kimse...Eşinizle aranız nasıl? Size yoldaş,sırdaş acınıza ortak olmuyor mu?
Geçmiş size acı veriyorsa üzerine sünger çekin. Şayet özlediklerinizi görürseniz daha da kötü olacaksanız başlangıç noktasına döneceksiniz kendinize kötülük yapmayın.
Ama dünya gözüyle sevdiklerinizi görüp hasretlik giderince yükünüz azalacaksa ya da yarım kalmış yüzleşemediğiniz seyler sorun olmaktan çıkacaksa harekete geçin.
Ne yaparsaniz yapın ama duygularınızı iyi tahlil edin. Ne yaptığınız şeyden ne de yapmadığınız şeyden pişmanlık duymayın keşkeler biriktirmeyin.
Eşim iyidir hem çok sinirli hemde çok vicdanlı biridir. Çok gazla geçmişimi paylaşmayı sevmem içimde yaşamışımdır çoğu zaman eşim de bu durumdan rahatsız anlat felan der sürekli ama yok sevmem sulu göz olmayı ne olursa olsun hassas noktamı bilmemeli kimse...
Denedim ama yok benim sorunum böylesine çözülebilir gibi değil çok sevdiğim hasretinden öfkemden nefretimden gözpınarımın kuruduğu birisi ama o bunları bilmez onunla yüzleşemem gücüm yok cesaretim hiç yok. O yüzden bu ülkede patlasam da çatlasam da hayatımı burda geçirmek zorundayımTürkiyeye kısa süreli bir dönüş ile geçmişinizle yüzleşmeyi deneseniz hayatınızda ne tür değişiklikler olur? Acaba hiç aklınızdan çıkmıyor olması yaşadığınız olaylardan kaçtığınız, hep yarım kaldığınız ve netleştiremediğiniz için olabilir mi? Belki de kafanızdan atabilmeniz ve hayata yeni bir sayfa açabilmeniz için öncelikle eski defterleri deşmek gerekiyordur.
Doğum da nasip olursa annem gelecek 1 ay kalıp geri gidecekBende ailemden uzakta başka bir ülkedeyim...başlarda bende depresyona girdim.önce kendi çabalarımla yenmeye çalıştım,yeni çevre yeni komşular,yeni uğraşlar edindim.hep Allah'a dua ettim yalvardım.ailenizi,bilhassa annenizi yanınıza getirme imkanınız varsa çağırın...
O gittikten sonra babanız,kardeşiniz falan gelebilir mi peki??onların desteği size iyi gelecektirDoğum da nasip olursa annem gelecek 1 ay kalıp geri gidecek(
Denedim ama yok benim sorunum böylesine çözülebilir gibi değil çok sevdiğim hasretinden öfkemden nefretimden gözpınarımın kuruduğu birisi ama o bunları bilmez onunla yüzleşemem gücüm yok cesaretim hiç yok. O yüzden bu ülkede patlasam da çatlasam da hayatımı burda geçirmek zorundayım
Çok teşekkür ederim inşallah. Kim bilir belki de dediğin gibi olur :)Yüzleşemiyorsaniz umarım tez vakitte kalbiniz soğur ve geçmişi sindirerek geleceğe umutla bakabilirsiniz. Belki de bu karnınızda hayata tutunmaya çalışan minikle olacak, kim bilir?
Kardeşlerim okul-iş var. Babam istese de gelemez belki ölsem yine gelemez çok zaman oldu yüzünü bile hatırlamıyorum artıkO gittikten sonra babanız,kardeşiniz falan gelebilir mi peki??onların desteği size iyi gelecektir
Kardeşlerim okul-iş var. Babam istese de gelemez belki ölsem yine gelemez çok zaman oldu yüzünü bile hatırlamıyorum artık
gurbette olmadigim gibi dogma buyume ayni sehirdeyim ailem yuzunden cehennem azabi yasiyorum luks bur hayatim yok istedigimi yiyemiyor ve giyemiyorum tup bebekle zar zor bir cocugum oldu yine ailem tarafindan lohusaligim ve ilk bir yili zehir oldu ben de keske bunlari bu kadar onemsemeseydim cekip gitseydim diyorum senin durum daha iyi haa bu arada anneme cok kirginim ve kizginimannemi çok özlüyorum babamı zaten yıllardır özlüyorum kardeşlerimi özlüyorum. Hayatım hep bi gurbetlikti şöyle bakıyorum da geçmişe ne kadar çok ezilmiş yanlız kalmışım nefes almadan durmak bilmeden çalışmışım.
Elime geçen dünya malından başka hiçbirşey değil. Evet çok lüks lokantalar da yemekler yiyor en iyi markalardan giyiniyorum. Aldığım yediğim giydiğim hiçbirşey beni heyecanlandırmıyor.
Yabancı ülkedeyim ailemden uzak herşeyden uzakta yaşıyorum evet böyle olmasını ben istedim ama yanlızım çok yanlız.
2 kez karnımda bebeğim öldü bu 3. Hamileliğim heyecan yok mutluluk yok sadece korku var inşallah dünyaya gelir de yoldaş oluruz birbirimize ne bileyim işte yazdım buraya böyle karman çorman. Kimseye dert vermem üzülmesinler diye ama tükendim artık...
Konu kasımın konusu zaten :)Sizin zaten prematüre Bebeğinizin yokmuydu? ?
Hamileyim diyosunuz daha 1 ay olmadı konu acaali ben mi yanlış biliyorum? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?