bazen sızlerde esınızı yada nısanlınızı sevgilinizi kaybetme korkusu'na giriyormusunz

Pelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
187
0
96
İstanbul
kızlar ben bazen nısanlımla tartısınca kaybetme korkusuna gırıyorum onsuz yasayamam felan gıbı...bırbırımızı cok sevıyoruz,ama bende bazen böle seyler oluyor düğünüme az kaldı zaten ama bole seylerden kurtulamıyorum kendı ıcımde...
bu neden bilmiyorum çok sevgıdenmı acaba dıyorum fıkrı olan varsa paylaşabilirmi acaba sadece banamı oluyor?senağlama

Nişanlı olduğun için ve onu çok sevdiğin için, kavuşamadan ayrılırsak diye bir endişe duyman normal..

O dönemlerde zaman zaman olur.Fazla üstünde durma, aklına kötü şeyler getirme..

Mutluluklar..

ben bu kaybetme duygusunu esım ıcın herzaman dusunuyorum...cok korkuyorum onu kaybetmekten,onunla yaşlanmak ıstıyorum ve onunla olmek ıstıyorumm.onu cok sevıyorum.3,5 yıllık evlıyız ve ıkızlerımız var 2,5 yaslarında.onlar benım canlarım...keske bende bu heran dussundugum kaybetme duygusunu ustumden atabılsem:(

ben bu kaybetme duygusunu esım ıcın herzaman dusunuyorum...cok korkuyorum onu kaybetmekten,onunla yaşlanmak ıstıyorum ve onunla olmek ıstıyorumm.onu cok sevıyorum.3,5 yıllık evlıyız ve ıkızlerımız var 2,5 yaslarında.onlar benım canlarım...keske bende bu heran dussundugum kaybetme duygusunu ustumden atabılsem:(

sen yınede muradına ermıssın canım allah mutluluğunu daim etsin...
bende senın gıbı dusunuyorum bende onunla yasanmak ıstıyorum ama su durumdan nasıl kurtulcam bılmıyorumsenağlamacanımdan cok sevıyorum askımı ben allahım yuvamızı bır an once kuralım sankı bısey olcak buyu bozulcak dıye korkar oldum acaba düğünüme az kaldıondanmı:S

insanlar sevdiklerini kaybetmekten korkarlarmış
ben en çok çocuklarımı kaybetmekten korkarım (allah korusun tabi hepimizin çocuğunuda korusun)
kabuslar görürüm bazı geceleri
allah gecinden versin demekten başka bir şey yapamayız malesef

ben cocuklarımı da kaybetmekten korkarım ama onlar en azından gozumun onundeler dıye aklım kallmıyoo,ama esım hep dısarda oldugu ıcın aklım onda daha cok kalıyo,helekı bu zamanda korkularım daha cok arttı,bırde taksımde calısıyo hergun olaylar ıcınde kalıyoo ,kazalar belalar,patlamalar cok korkuyorum cokkk..

sen yınede muradına ermıssın canım allah mutluluğunu daim etsin...
bende senın gıbı dusunuyorum bende onunla yasanmak ıstıyorum ama su durumdan nasıl kurtulcam bılmıyorumsenağlamacanımdan cok sevıyorum askımı ben allahım yuvamızı bır an once kuralım sankı bısey olcak buyu bozulcak dıye korkar oldum acaba düğünüme az kaldıondanmı:S

canım sende korkma..ınsallah sende muradına ereceksın.aklına kotu seyler getırmemeye calıs,ben oyle yapmaya calısıyorum.sevgıyle kal:1hug:

canım ben kaybetmekten korkmuyorum. yani şöyle beni bırakırsa gibi bir enddişem hiç yok. çünkü ne ben onu bırakabilirim neede o beni bırakır diye düşünüyorum. ama olurda bir gün şeytana uyarda beni aldatırsa diye çok korkuyorum. çünkü biliyorum o zaman gururumu dizginleyemem. o yüzden allahım aklına fikrine zikrine kötüyü düşürme sevgilimin diye dua ediyorum... yerimseniben sende çok kafana takma şu dönem senin için streslidir zaten... yerimseniben

Yasamiyorum yasamamda Allah gecinden versin bir ölüm bizim elimize degil rabbimizin takdiri lakin sürekli beni birakir terk eder aldatir diye falan filanla hic ugrasamam, biz bir aileyiz bunun kiymetini bilmese kendi bilir o benim gibi bir kadini kaybedecegine korksun üzülsün, gelen gideni aratir benim gibisinide bulamaz:smiley-cool:yerimseniben

canım senin yaşadığın korku düğününüz yaklaşıyor ondandır oda geçer hiç kafanda büyütüp kendini huzursuz etme..olacakla öleceğin önüne geçemezsin..ben bu kaybetme korkusunu çok yaşadım.eşimin rahatsızlıkları oldu ciddi ameliyatlar geçirdi ama inancımı hiç yitirmedim isyan ettiğim çok oldu ama hangi durumda olursam olayaım şükretmeyi bildim.her zaman iyi düşündüm ve şükürler olsun sonuç iyi oldu.buradaki arkadaşlarada hep bunu söyledim.her zaman ne durumda olursak olalım iyilik iyiliği çekiyor,ağlamakta ağlamayı getiriyor.şu kısacık yaşamda mutlu olmak için o kadar çok sebebimiz var ki..en başta sağlığımız yerindeyse bitmiştir olay yaa işte sana en büyük mutluluk..herşey gönlümüzce olsun hepimizin...

Çıkarken ve nişanlıyken bende yaşadım bu korkuyu.
Hele düğünümüze yakın paranoyak olmuştum. Kendimide eşimide çok üzmüştüm.
Sanırım bu seninde yaşaman gereken bir evre.
Önemli olan en az tartışmayla atlatmak.
Mutlululuklar dilerim.

ya ben niye korkcamki o korksun beni kaybetmekten..tek korkum çocuklarım şu hayata aalha onları bana bagışlasın..

ben ayrılıcazda onu kaybedicem gibi bi korkuya kapılmıyorum ama bazen onun ölmesinden çok korkuyorum(allah gecinden versin sağlık sıhhat versin uzun ömür versin aşkıma ve hepimize)

bende hep nisanlima bisey olucak diye cok korkarim mesela ise gidip gelirken yolda falan..
hep derim Allah canimi senden önce alsinki sensizlik acisini yasatmasin bana..
dügünde yaklasti bir ay kaldi nerdeyse artik ben dualarimi ucakda yolda vs. eksik etmem :-))

kızlar ben bazen nısanlımla tartısınca kaybetme korkusuna gırıyorum onsuz yasayamam felan gıbı...bırbırımızı cok sevıyoruz,ama bende bazen böle seyler oluyor düğünüme az kaldı zaten ama bole seylerden kurtulamıyorum kendı ıcımde...
bu neden bilmiyorum çok sevgıdenmı acaba dıyorum fıkrı olan varsa paylaşabilirmi acaba sadece banamı oluyor?senağlama

hayır girmem oyle bi korkuya
genelde karsimdaki girer

Bende aşkımı kaybetmekten çok korkuyorum. :(
3 senedir birlikteyiz, çok zor günler geçirdik gerçekten zor. :(
Eğer birbirimize kabuşmadan ayrılırsak diye çok korkuyorum. :(

ben babamı kaybetikten sonra en büyük destegim eşim oldu bazen öyle bi an geliyoki ya onuda erken kaybedrsm diye düşünüyom,ama kendimi bu düşüncelere fazla kaptırmak istemiyom çünkü katlanması çok agır olr bnmiçin allahım herkse sevdiklerinle uzun ömürler versin inşallah

Back
X