Sevgi lafla olmaz icraat gerek. Tekrar söylüyorum sizin iyiliğiniz için ilişkinizi bi gözden geçirin. Zamanınızı çalmasına izin vermeyin.Evet bende böyle düşünüyorum görmek isteyen görürdü
Haklısınız 3,5 yıldır bir kuşkum olmadı ama son 2 Aydır yoruyor beni bu düşünceler,beklediğim gibi düşünceli biri kesinlikle değil onu farkediyorumSevgi lafla olmaz icraat gerek. Tekrar söylüyorum sizin iyiliğiniz için ilişkinizi bi gözden geçirin. Zamanınızı çalmasına izin vermeyin.
3.5 yıl da uzun bir zaman.. sizi de anlıyorum kestirip atmak kolay olmaz ama beklentilerinize karşılık vermeyen birine ömür harcamaktansa varsın 3.5 yılınız çöp olsun.Haklısınız 3,5 yıldır bir kuşkum olmadı ama son 2 Aydır yoruyor beni bu düşünceler,beklediğim gibi düşünceli biri kesinlikle değil onu farkediyorum
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum güzelce bu konuyu düşünmem gerekiyor sanırım :)Birde kendinizi suçluyosunuz abartıyomuyum , alıngan mı davranıyorum felan diye. Yahu ortada anormal davranış sergileyen bir sevgili var. Kim olsa bu davranışa bozulur
3.5 yıl da uzun bir zaman.. sizi de anlıyorum kestirip atmak kolay olmaz ama beklentilerinize karşılık vermeyen birine ömür harcamaktansa varsın 3.5 yılınız çöp olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsunnCevabınız için çok teşekkür ediyorum güzelce bu konuyu düşünmem gerekiyor sanırım :)
Ne gibi bir saçmalık mevcut acaba ?kusura bakmayın da hareketleriniz çok saçma
. sevdiğim adama naz yapmaktan daha doğal olan Ne acaba?Neyın ısrari bu ya ? Adam kalkmis gelmis sende gorusmek istiyorsan ne ısrari bekliyorsun ? Eminim ısrad beklediginiz tek konu bu degildir. E adamida bayiyodur.
Aynen öyle ısrar etmesini bekliyorum çünkü o sevdiğim adam başkası değilAkşam 6 da işiniz var ve bu işten iki saat önce uzak yoldan gelen, bir aydır görüşmediğiniz sevgiliniz kapınıza geliyor ve siz bir beş dakikalığına bile olsa yanına gitmek için ısrar etmesini istiyorsunuz. Bence de ayrılın.
Nasıl davranır sizce?İkinizde aşık değilsiniz bence. Aylarca görüşmeyen aşıklar böyle davranmaz.
Hiç sevdiğinizin kokusunu özlemediniz mi? Ya da ona sarılmayı? Aşkı size ben anlatacak değilim. Gerçekten özlese ikinizden biri dayanamazdınız.Nasıl davranır sizce?
Doğalsa devam et ama kafayada takma o zaman.. sevdiğim adama naz yapmaktan daha doğal olan Ne acaba?
Dediğim gibi mesafeli bir ilişkimiz var dini yönden sarılma felan Yok bizde.Ama tabiki çok özledimDediğim gibi ısrar edeceğini umarak hazırlandım gelmeden 2 saat önce ama tavrı hoşuma gitmeyince yanına gitmedimHiç sevdiğinizin kokusunu özlemediniz mi? Ya da ona sarılmayı? Aşkı size ben anlatacak değilim. Gerçekten özlese ikinizden biri dayanamazdınız.
Sizinki aşk değil , sevgi de değil.merhaba kk ailem.Nasılsınız iyisiniz inşAllah?Size yine bir derdimle geldim kimine göre küçük kimine göre büyük ama sizden ricam yargılamadan okuyup fikir sunmanız.Erkek arkadaşım bugün KPSS sınavına girdi.Daha sonra sınavdan Sonra arabanın parçasını almak için senin bulunduğun ilçeye geleceğim seni de göreyim dedi.Benimde bugün çok yakın bir arkadaşım Ve ailesiyle saat 6da Yemek planım vardı iptal etmem imkansızdı.Erjek arkadaşım 1de mesaj atmıştı geleceğim diye bende heyecanlandım hemen hazırlanmaya başladım geç geleceksen söyle görüşmeyelim arkadaşıma sözüm var dedim.Oda geç gelirsem görüşmeyiz felan dedi.Sonra bunun buraya gelmesi saat 4ü buldu bende sinirlendim aradı geldim görüşelim diye bende hayır dedim çok üstelemedi tamam deyip gitti.Ama o kadar kırıldım ki ağladım.Akşam da soğuk davrandım işim yoktu orda sınavdan Sonra seni görmek için geldim evin önünde baya bekledim dedi bana sürekli burnumda tütüyorsun felan diyor ama burnunda tütseydim ısrar edip beni onu görmeye indirmez miydi?Ya 1,5 saati güya Beni görmek için geliyor ama ben hayır dedim diye geri dönüyor.İnattan sinirden gitmedim yanına bende.Hep böyle yapıyor Doğum günümde de bir şeye sinirlendim yanından hemen ayrılıp eve geldim sana süprizim vardı gideceğim deyince tutmadım daha diyor.Öyle sürekli görüşeb insanlar da değiliz ayda bir Yada iki ayda bir görüşüyoruz.Misal en son 1 ay önce 2 saat görüşmüştük.Bu durumda gerçekten çok sıkıldım ben hala çok kırgınım ben sinirliyim.Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama bana bir akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?