Bazen ufak şeylere mi takılıyorum diyorum

Sevgi lafla olmaz icraat gerek. Tekrar söylüyorum sizin iyiliğiniz için ilişkinizi bi gözden geçirin. Zamanınızı çalmasına izin vermeyin.
Haklısınız 3,5 yıldır bir kuşkum olmadı ama son 2 Aydır yoruyor beni bu düşünceler,beklediğim gibi düşünceli biri kesinlikle değil onu farkediyorum

Birde kendinizi suçluyosunuz abartıyomuyum , alıngan mı davranıyorum felan diye. Yahu ortada anormal davranış sergileyen bir sevgili var. Kim olsa bu davranışa bozulur
Haklısınız 3,5 yıldır bir kuşkum olmadı ama son 2 Aydır yoruyor beni bu düşünceler,beklediğim gibi düşünceli biri kesinlikle değil onu farkediyorum
3.5 yıl da uzun bir zaman.. sizi de anlıyorum kestirip atmak kolay olmaz ama beklentilerinize karşılık vermeyen birine ömür harcamaktansa varsın 3.5 yılınız çöp olsun.

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum güzelce bu konuyu düşünmem gerekiyor sanırım :)

Akşam 6 da işiniz var ve bu işten iki saat önce uzak yoldan gelen, bir aydır görüşmediğiniz sevgiliniz kapınıza geliyor ve siz bir beş dakikalığına bile olsa yanına gitmek için ısrar etmesini istiyorsunuz. Bence de ayrılın.

Neyın ısrari bu ya ? Adam kalkmis gelmis sende gorusmek istiyorsan ne ısrari bekliyorsun ? Eminim ısrad beklediginiz tek konu bu degildir. E adamida bayiyodur.

Aynen öyle ısrar etmesini bekliyorum çünkü o sevdiğim adam başkası değil

Hiç sevdiğinizin kokusunu özlemediniz mi? Ya da ona sarılmayı? Aşkı size ben anlatacak değilim. Gerçekten özlese ikinizden biri dayanamazdınız.
Dediğim gibi mesafeli bir ilişkimiz var dini yönden sarılma felan Yok bizde.Ama tabiki çok özledimDediğim gibi ısrar edeceğini umarak hazırlandım gelmeden 2 saat önce ama tavrı hoşuma gitmeyince yanına gitmedim

Akşam 6 da yemek randevunuz var.
Sevgiliniz 4 de yanınıza geliyor.
5 dakika daha israr edip, nazlanamadınız diye iki saati çöpe attınız . Benim fikrim Sizin ki gerçek sevgi değil . İlişkinizi yeniden gözden geçirin derim.

Son düzenleme:
bazı erkekler misal benım kocam
ısrar etmez kandırmayı beceremez , gönül almayı bilmez hele yüzü yüze asla beceremez tlf gene biraz daha iyi diybilirim ,

fazla beklentiye girme , ama bu ilişkiden bir cacık olmaz sana söyleyeyim

evet.

çok geçimsiz bi insansınız. adam gelmiş yok demişsiniz ve dönmüş, hemen döndü diye suçlu ilan ediyorsunuz. suçlu sizsiniz.

Sizinki aşk değil , sevgi de değil.
Benim sevgilim bulunduğum şehire gelecek .
Ben naz yapıp gitmeyeceğim ?
Işınlanmayı bulurum herhalde :)
Malesef ikiniz de sevmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…