- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Cok detay hatirlamiyorum ama mat yapmaya kafaya koymustum. Once konu calisiyordum o konuyla ilgili bir suru test cozdum ve konu eksiği birakmadim. Halende cok severim mat. İstersen basarirsinNasıl çalıştınız acaba
Yok canım benim ki dgs :)
Mrb öncelikle tekrar tekrar olarak konu çalışmayı bırak. Matematikte konu çalışmanın bi getirisi olmaz soru çözmen gerekiyo. Konuyu bi kere dinleyip soruların nasıl çözüldüğünü öğrendikten sonra iş başlıyor. Bol test çözmen gerekiyor. Mutlaka zorlanacaksın kolay bi ders değil ama devam edersen yapabilirsin.Sınava hazırlanıyorum, 6 ay sonra sinavim ama bende mat sıfırbi kaç kitap aldım yapabildiğim zaman sorun yok ama yapamadığım zaman çok strese giriyorum bırakacak gibi oluyorum. Saçlarım dökülüyordu doktora gittim testlerim temiz, ilk zaman stresten olabilir diye düşünmemiştim ama galiba o yuzden dökülüyor saçlarım. Mati benim gibi kötü olup da çalışarak iyi yere gelmiş birilerinin hikayelerini duymaya çok ihtiyacım var
Çok teşekkürlerCanım nasıl artırırsın bilmiyorum ama, matematik soruların hangi konudan olursa olsun bana mesaj atabilirsin :) Hedefin ne bu arada
Antremanlarla mattan başladım deyim siz anlayın durumu :) hiç yapamıyor değilim yapabiliyorum ama diyelim bi soruyu yapamadım aşırı derece de moralim bozuluyor birakasım geliyor felanIsaac Newton var ama yardımcı olur mu bilmem .
Bir gün okulun kabadayılarından dayak yiyince, prestijini artırmak için kendisini derslerine vermiş . Sonuç ortada
Yani matematik ne kadar kötü ? hiç mi yok .belli bir yerden sonra mı zzorlaniyorsunuz
Baştan başlamak belki çözüm olabilir .
mat için temeliniz zayıfsa matı başarmanız imkansız temelden size konuları ve işlemlerin tekniklerini öğretecek birinden yardım alın başarırsınız.Sınava hazırlanıyorum, 6 ay sonra sinavim ama bende mat sıfırbi kaç kitap aldım yapabildiğim zaman sorun yok ama yapamadığım zaman çok strese giriyorum bırakacak gibi oluyorum. Saçlarım dökülüyordu doktora gittim testlerim temiz, ilk zaman stresten olabilir diye düşünmemiştim ama galiba o yuzden dökülüyor saçlarım. Mati benim gibi kötü olup da çalışarak iyi yere gelmiş birilerinin hikayelerini duymaya çok ihtiyacım var
Sınava hazırlanıyorum, 6 ay sonra sinavim ama bende mat sıfırbi kaç kitap aldım yapabildiğim zaman sorun yok ama yapamadığım zaman çok strese giriyorum bırakacak gibi oluyorum. Saçlarım dökülüyordu doktora gittim testlerim temiz, ilk zaman stresten olabilir diye düşünmemiştim ama galiba o yuzden dökülüyor saçlarım. Mati benim gibi kötü olup da çalışarak iyi yere gelmiş birilerinin hikayelerini duymaya çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?