Bazi Aptal Kizlar

Seni çok özledim canım arkadaşım mıbenneyaptımkikötükedihüso

Bu kadın yerini bilmiyor galiba..Biraz mesafeli olması gerektiğini anlayamamış mı bu zamana dek..Çok düşüncesizlik bence ..:1ninca:

Eğer devam ederse bu durumda rahatsız olduğunuzu bu kadına açıkça söyleyin bence..Ayağını denk alsın :enbuyukkk:

Evli bir erkekle iş yerinde arkadaşsa saygı duysun o kişinin evliliğine ve eşine...

bence de eşinle girmen yanlış bi tutum olmuş, ben de erkek arkadaşımla girmiştim ordan biliyorum senın gibi saf ve temiz duygularla katıldım o sohbete ardından erkek arkadaşım tek girmeye başladı. sonuç olarak da ayrıldık

Konu açılalı uzun zaman olmuş ama yine de cevap vermek istiyorum. Bu tarz davranışlar yol göstermek ve ön ayak olmaktır bence. Ayrıca bekar bayanın hiçbir sorumluluğu yoktur ama evli erkeğin eşine ve varsa çocuklarına karşı sorumluluğu vardır. Kadınlar eşleri aldattığında karşılarındaki bekar kadını suçlarlar ama asıl suçlu erkektir bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…