Ben bu evli çifte tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derim sadece.sengözlerimebaksanab
msn de chat yapan o kadar çok aptal kızlar var ki...erkekler ne yapsın...bende eşimi yakaladım...evli erkekler neden bu tip kadınlara cazip gelir ki....yuva yıkanın yuvası olmaz derler...
ozlem.05´isimli üyeden Alıntı
msn de chat yapan o kadar çok aptal kızlar var ki...erkekler ne yapsın...bende eşimi yakaladım...evli erkekler neden bu tip kadınlara cazip gelir ki....yuva yıkanın yuvası olmaz derler...
ve sen eşini değilde kızları suçlu buluyosun öylemii pes doğrusu vallahi pess üstelik aptal kızlar diyorsun peki eşini hangi kelimeyle sıfatlandırıp hangi kefeye koyuyorsun?
arkadasım sen şimli benımle gırıyor maksat vakıt geçsın dıyosun ya daha sonra eşinin hoşuna gıtse sensız gırse ozaman sen ne durumda olcaksınn bu çok yanlış bence
heros cuğum iyi güzel diyorsunda peki bir de şöyle düşünelim..
arkadaş ve eşinin aptal kızlar diye nitelendirdikleri sapık ruhlu erkekler olamaz mı?
sanal ortam sonuçta kimin ne olduğu belli mi olur?
muhtemelen onlarda arkadaş ve eşi gibi vakit öldürmek , dalga geçmek için bunu yapıyorlardır..
ve belki onların hakkında da aptal insanlar diye konuşuluyordur...
yanlış anlaşılmasın kimseye aptal dediğim yok sadece olasılıkları ifade etmeye çalıştım...
Zaten toplumca etrafımızdaki çirkinliklerin ve iğrençliklerin bir nebzede olsa farkındayız..
Ama bizimde ona demek istediğimiz o kızlar hakkında aptal tanımlaması yaparken aldanan kendisi olmasın...
arkadasım sen şimli benımle gırıyor maksat vakıt geçsın dıyosun ya daha sonra eşinin hoşuna gıtse sensız gırse ozaman sen ne durumda olcaksınn bu çok yanlış bence
EŞİMLE BİRGÜN CAHTE GİRDİK EŞİM BİRİLERİNİ İŞLETİYO İŞTE ARAMIZDA OLANLARA GÜLÜP GECİYORUZ MAKSAT VAKİT GECSİN NEYSE ASIL SORUN CHAT SIRASINDA EŞİM BEKAR BAYANLARA EVLİYİM DEDİGİ HALDE GENEDE O KIZLAR KONUSMALARINA VE ASILMALARINA DEVAM EDİYOLAR HA BU ARADA GÖZLERİM SONUCU ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM KOCALARINIZA DİKKAT ÇÜNKÜ BAZI KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR EVLİ BEYLERİ TERCİH EDİYOLAR ÇÜNKİ BEYLERİ RESMEN SOYUYOLAR AMA BEYLERDE ANLAMIYO İŞTE YOK KASIMA HASTA YOK GÖZÜME AYRI EV TUTYOLAR YANİ RESMEN BESLİYOLAR KENDİLERİNİ KULLANDIRIYOLAR BÜTÜN BEYLER DEİL TABE AMA ANLAM VEREMİYORUM YOLLADAN CIKMIS BU TOPLUM COK ÜZÜLÜYORUM ZAVALLI DEGERSİZ İNSANLARI GÖRDÜKÇE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?