Bazi Aptal Kizlar

arkadaslar lütfen kiizin üstüne fazla gitmeyin bence 2 topic birbirine karismis: yazanin demek istedigi toplumun bozuldugunu anlatmak chat dahil cogu insanin ahlaki kaybini yanistmak. sizin yazdiginiz ise chate girmenin yanlis oldugu ve aldatmaya yol actigi! tamam iki topic de bi noktada bulusuyorlar fakat konular ayri
lütfen kirici konusmayalim siz kendinizi nasil hissederdiniz actiginz bi topic yüzünden bu boyutta kritik alsaydiniz???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

konuyada yorum yapayim bari: bence chat zaman gecirmek icin dogru bi secenek degil cünkü gercekten sadece zaman öldürüyor insan ve bagimli oluyor (arkadas cevremde cok karsilastim böyle sorunlarla) ayretten isi ciddiye alanlarda aldatmaya kadar gidebilir chatte zaten adam akilli insan bulamaz o yüzden dalgaya bile deymez öyle insanlarla. lütfen farkli vakit gecirme planlari yapin üstelik evlisiniz cok daha rahat gezip toza bilirsiniz bekarlara göre cünkü size sahib cikan biri var =) bizim gibi anne sözünden cikma sorununuz yokk a.s.a.s.

abartmayın arkadaslar ne var bunda bence gayet normal bısey degısıklık olsun dıye beraber chat yapmıslar ne yanı bıkere yaptılar dıye kızın kocası hep yapcakmı yanı cok saçma

chat le vaktini öldüren, hele hele eşiyle vakit geçsin işte diye bunu yapan birine şahsen ilk defa rastlıyorum sizi de bu samimiyetinizden ötürü tebrik ediyorum...a.s.

Konuyu yeni kavradım ben yazmışım bişeyler ama K.K ya giriyor eşi sanmışım

cikalatta canım sen eşini aşırı kıskanan bir bayandın bu şekilde çok yazılarını okudum hatta sana birde ben yazmıştım.Eşinle chat ortamına girip BEKAR bayanlarla kafa buluyorsanız bence o bekar bayanlarında senin eşinle kafa bulmak için askıntı olmalarına karşılık ben asıl o bekar bayanları TAKDİRLE karşılıyorum.SİZ KARI KOCA KAŞINIYORMUSUNUZ canım?

Ayrıca o bekar bayanları burda karalamaya hakkın yok siz onlarla kafa buluyorsunuz,onlarda sizinle vakit geçiriyor.Siz onlarla vakit geçirirken onlarında sizinle vakit öldürdüğü bir gerçek ayrıca bekar olan bayanlar,elbet evliilerden uzak duracak,asıl önemli konu kocanın neden bekarla konuştuğu yada çhat yaptığınız,evli olan kendine dikkat edecek,bekara göre hava hoş
sonrada buraya yazmışsın
bence karı koca yaptığınızın ne kadar doğru olduğunu,kafa bulmanın ne derece hoş bir davranış olduğunu düşünmelisiniz

söylenmesi gereken herşey söylenmiş. karşısındakinin evli olmasına aldırmadan (kadın yada erkek) askıntı olan kişiler pardon kişiliksizler sadece sanalda değil gerçek hayatta da mevcut. bunu teyit etmek için eşinle chatte zahmete girmene gerek yoktu. kafanı kaldırman, gözlerini açman yeterli....

abartmayın arkadaslar ne var bunda bence gayet normal bısey degısıklık olsun dıye beraber chat yapmıslar ne yanı bıkere yaptılar dıye kızın kocası hep yapcakmı yanı cok saçma

Bir kere aldattı diye hep aldatıcak diye bir şey yok der gibi olmuş ama bu...:bbo:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:1shok:

ama beraber yapmıslar sonucta adam tek yapsa neyse ozaman kabulgamyoncuiremsu

Tek başına da yapmadığı ne malum...
Adam eşini alıyor gel birlikte kızları kafaya alalım diyor..Arkadaş da diyor ki bazı aptal kızları eşimle chatte kafaya aldık...:1ninca:

Bana öyle geliyor ki arkadaşın eşi zaten bunu yapıyor ve ilerde tekrar eşinin yanında rahatça yapabilmek için yol yapıyor kendine..Arkadaş eşinin chat yaptığını gördüğü zaman bile aman dalga geçiyor,ciddi birşey değil diyecek..Ama nerden bilebilir ki adamın kalbinden geçenleri...:bbo:

Beyefendi çok kurnaz..yasakkelimeDaha önce de yazdığım gibi..

Arkadaşımız gözünü biraz açık tutmak zorunda...Kızları kafaya aldıklarını düşünüyor ama kazın ayağı öyle olmayabilir..Ava giderken avlanmak bu bence...:1closedeyes:

Bu konu 2007 senesine aitmiş zaten..Artık arkadaşımız eşi ile chate devam mı etti yoksa eşine ültimatom mu verdi bir daha yapmayalım diye...
Bilinmez...:roflol::roflol:

adammı demıs gel kızları kafaya alalım dıyesengözlerimebaksanab
ben kadın sandım ozaman dogru katılıyorum sana:icecream:

arkadaşlar her zaman karşıdaki kadın suçlanır.başlık bile aptal bazı kızlar.çok saçma.niye chate giriyosunuz ki.oraya niye girildiği belli zaten oraya girenlerin niyeti ortada.ben çok kızıyorum.(altadan erkek olur ama kadın çuçlanır.kocamı ayarttı.ayartılmasaydı.adamın aklı yomu.okadar acizmi yani.)

Eşin kızlarla chatte vakit geçirirken ve öylesine takılıyorum derken ve sen bu kızlara aptal derken ,senin konumun ne oluyor bu arada acaba..Değil mi?tatlicadiarzu[/B]

evet güzelim yazina hak veriyorum benimde bşimdan gecti ve bir kac yazim varda bu konu üzerine ...bizim kizlarimiz aptal oldugu kadarisi ile erkek milletimizde aptal..bana hergün ayni yememk yenmez diye teklif geldii ve çok sasirdimm.. Böyle insanlari allaha haval ediyorumm.. Nasil bir terbiyesizlik bu ben anlamiyorum

böyle erkekleri ve kizlari,bayanlari kiniyorum..utanaz insanlar ayip ayip...

ne biçim bi ilişkidir bu ya kusura bakma ama ...insan eşinin başka kadınlarla muhabbetini oturup izler mi ?allah akıl fikir versin diyorum o kadar..

çikolatta canım o aptal kızalr karşısında sen çookkk zekisin...

Bence bidaha öyle bir vakit geçirme yöntemini denemeyin canıma.s.

Am şimdiki kızlarda var o evet evli erkeklere asılma olayıKötü Kazen

:1hug:

Aman yarabbi en sinir olduğum şey bazıları gerçekten çok arsız. Daha geçen hafta kızın biri resmengözlerini eşimin üzerinden ayırmadı. Arsız kadına ters ters bakıyorum banamsın diyor. Ne bekliyorsun evli adamdan aşağılık adi basit kadın. Gene sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…