chat le vaktini öldüren, hele hele eşiyle vakit geçsin işte diye bunu yapan birine şahsen ilk defa rastlıyorum sizi de bu samimiyetinizden ötürü tebrik ediyorum...a.s.EŞİMLE BİRGÜN CAHTE GİRDİK EŞİM BİRİLERİNİ İŞLETİYO İŞTE ARAMIZDA OLANLARA GÜLÜP GECİYORUZ MAKSAT VAKİT GECSİN NEYSE ASIL SORUN CHAT SIRASINDA EŞİM BEKAR BAYANLARA EVLİYİM DEDİGİ HALDE GENEDE O KIZLAR KONUSMALARINA VE ASILMALARINA DEVAM EDİYOLAR HA BU ARADA GÖZLERİM SONUCU ŞUNU SÖYLEYE BİLİRİM KOCALARINIZA DİKKAT ÇÜNKÜ BAZI KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR EVLİ BEYLERİ TERCİH EDİYOLAR ÇÜNKİ BEYLERİ RESMEN SOYUYOLAR AMA BEYLERDE ANLAMIYO İŞTE YOK KASIMA HASTA YOK GÖZÜME AYRI EV TUTYOLAR YANİ RESMEN BESLİYOLAR KENDİLERİNİ KULLANDIRIYOLAR BÜTÜN BEYLER DEİL TABE AMA ANLAM VEREMİYORUM YOLLADAN CIKMIS BU TOPLUM COK ÜZÜLÜYORUM ZAVALLI DEGERSİZ İNSANLARI GÖRDÜKÇE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
abartmayın arkadaslar ne var bunda bence gayet normal bısey degısıklık olsun dıye beraber chat yapmıslar ne yanı bıkere yaptılar dıye kızın kocası hep yapcakmı yanı cok saçma
Bir kere aldattı diye hep aldatıcak diye bir şey yok der gibi olmuş ama bu...:bbo:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:1shok:
ama beraber yapmıslar sonucta adam tek yapsa neyse ozaman kabulgamyoncuiremsu
Tek başına da yapmadığı ne malum...
Adam eşini alıyor gel birlikte kızları kafaya alalım diyor..Arkadaş da diyor ki bazı aptal kızları eşimle chatte kafaya aldık...:1ninca:
Bana öyle geliyor ki arkadaşın eşi zaten bunu yapıyor ve ilerde tekrar eşinin yanında rahatça yapabilmek için yol yapıyor kendine..Arkadaş eşinin chat yaptığını gördüğü zaman bile aman dalga geçiyor,ciddi birşey değil diyecek..Ama nerden bilebilir ki adamın kalbinden geçenleri...:bbo:
Beyefendi çok kurnaz..yasakkelimeDaha önce de yazdığım gibi..
Arkadaşımız gözünü biraz açık tutmak zorunda...Kızları kafaya aldıklarını düşünüyor ama kazın ayağı öyle olmayabilir..Ava giderken avlanmak bu bence...:1closedeyes:
Bu konu 2007 senesine aitmiş zaten..Artık arkadaşımız eşi ile chate devam mı etti yoksa eşine ültimatom mu verdi bir daha yapmayalım diye...
Bilinmez...:roflol::roflol:
arkadaşlar her zaman karşıdaki kadın suçlanır.başlık bile aptal bazı kızlar.çok saçma.niye chate giriyosunuz ki.oraya niye girildiği belli zaten oraya girenlerin niyeti ortada.ben çok kızıyorum.(altadan erkek olur ama kadın çuçlanır.kocamı ayarttı.ayartılmasaydı.adamın aklı yomu.okadar acizmi yani.)
çikolatta canım o aptal kızalr karşısında sen çookkk zekisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?