- 5 Mayıs 2017
- 178
- 172
- 23
- 35
- Konu Sahibi Aylaaglama
bugün hem üzüldüğüm hem de sinirlendiğim bişey oldu. Sokak arasında iki tane 12-13 yaşında erkek çocuğu bastonlu yaşlı bi adamın arkasından onun taklidini yapıyolar, adamcağızın üstüne bişeyler atıyolar. Tabi adamcağızın haberi bile yok duymuyo bile onları. Ben de müdahale amaçlı şşşş napıyosunuz yapmayın falan dedim. Bu kez de benim taklidimi yapıyolar. Şşşş falan diyolar. Ben öyle hitap ettiğim için.
Dedim aileniz verememiş size eğitim ben hiç uğraşmayım baktım bu kez de bana bulaşacak bunlar.
Okulda öğretmenleriyle, gücünün yettiği arkadaşlarıyla dalga geçen gençler hep. Aileler keşke bu konularda daha ikna edici olsalar çocuklarına yapmamaları konusunda. Annesine şikayet etsen sanane çocuktur yapmıştır diyenler de var gerçi.
Dedim aileniz verememiş size eğitim ben hiç uğraşmayım baktım bu kez de bana bulaşacak bunlar.
Okulda öğretmenleriyle, gücünün yettiği arkadaşlarıyla dalga geçen gençler hep. Aileler keşke bu konularda daha ikna edici olsalar çocuklarına yapmamaları konusunda. Annesine şikayet etsen sanane çocuktur yapmıştır diyenler de var gerçi.