Bişeyleri kendi haline bırakınca olmayacak diye düşünüyorum hep herşeyi düzeltmek istiyorum ondan bu kadar takıldımAdamı bi kendi kendi haline bırakır mısın? Adamın her hareketini sorgulamak ne sana, ne ona, ne de ilişkinize iyi gelir.
Kontrol takıntınız olabilir bilemedimBişeyleri kendi haline bırakınca olmayacak diye düşünüyorum hep herşeyi düzeltmek istiyorum ondan bu kadar takıldım
İşleri sıkıntılı şu sıralar ona mı bağlı acaba soğuma ihtimalini epey süre düşündüm ince ayrıntısına kadar ama yüzyüze bakışları hareketleri sarılması sevgisini hissettiriyoSoğumuş olabilir tehlikeli bir durum bence. Bazı şeyleri zorlamamak gerek..
Var aslındada olurmu böyle dönemler sizceKontrol takıntınız olabilir bilemedim
Bi kere sorun yaşayınca kaybetme korkusu katlandı herşeyden anlam çıkarmam yersiz fakat düşünmeden edemiyorumSorun ne eskisine dönmüşsünüz işte
BirazTuhaf bir durum.
Bende de oluyordu ondan sordum, ama şöyle ben fark edince geri çekiliyordum çünkü karşımızdaki insanı sevgimizle de boğabilirzVar aslındada olurmu böyle dönemler sizce
Haklısınız. Sizinde söylediğiniz şeylere çok dikkat edip yanlış bi hareketmi yaptım acaba diyerek davranışlarınızın üstüne gittiğiniz oluyo muyduBende de oluyordu ondan sordum, ama şöyle ben fark edince geri çekiliyordum çünkü karşımızdaki insanı sevgimizle de boğabilirz
Bakışı sarılması hareketleri sevgisini hissettiriyo ama gülümsemiyor doğru mu anladım?İşleri sıkıntılı şu sıralar ona mı bağlı acaba soğuma ihtimalini epey süre düşündüm ince ayrıntısına kadar ama yüzyüze bakışları hareketleri sarılması sevgisini hissettiriyo
Hayır gülümsüyorda demek istediğim yğzyüze çok iyiyiz mesajda garibiz belkide ben anlık evham yaptım bilemedim soracağım arkadaşımda yok doğru düzgünBakışı sarılması hareketleri sevgisini hissettiriyo ama gülümsemiyor doğru mu anladım?
Oluyordu bence sorun kaybetmemek istiyoruz birşekilde biliçaltımızda terk edilmek olabilir bu benim fikrim yanlış olabilir, ben baya düzelttim herkesi kendi haline bıraktım daha sakinim daha mutluyum artıkHaklısınız. Sizinde söylediğiniz şeylere çok dikkat edip yanlış bi hareketmi yaptım acaba diyerek davranışlarınızın üstüne gittiğiniz oluyo muydu
Bu iradeye bende kavuşurum inşallahOluyordu bence sorun kaybetmemek istiyoruz birşekilde biliçaltımızda terk edilmek olabilir bu benim fikrim yanlış olabilir, ben baya düzelttim herkesi kendi haline bıraktım daha sakinim daha mutluyum artık
Sadece şunu kabul etsen yeter gitmek isteyen gider ne yapsan engel olamazsın, sevmek isteyen sever kalmak isteyen kalırBu iradeye bende kavuşurum inşallah
Çok doğru anlamışsınız ve gerçekten çok doğru söylüyosunuz. Elimden geleni yapıp fazlası kasmaya girer dediğiniz gibiSadece şunu kabul etsen yeter gitmek isteyen gider ne yapsan engel olamazsın, sevmek isteyen sever kalmak isteyen kalır
Ben seni çok iyi anladım tam tarif edemiyorum ama sevgilinin her hareketini anlamlandırıp ona göre davranmak istiyorsun ki gitmesin
Ama boşver değmez, seven sever sevmeyen gider
Bunun temeline bile indim kendim için nedem böyleyim diye sanırım küçükken babamın beni çok sevdiğine ikna olmamıştımÇok doğru anlamışsınız ve gerçekten çok doğru söylüyosunuz. Elimden geleni yapıp fazlası kasmaya girer dediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?