Bazı görümce-kaynanalar abilerinin-oğullarının huzurunu kaçırınca ne hissediyorlar

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
ya da gelinlerini mutsuz etmek için abileri-oğulları nı doldururken nasıl bir duyguya sahipler. acaba zafer falan mı kazanıyorlar, hakikaten merak ediyorum. Bir yerde huzursuz ettikleri birilerinin olduğunu bilmek onlara ne zevk veriyor. yeğenlerinin-torunlarının kendi yarattıkları huzursuzluk kavga dövüş içresinde büyümeleri vicdan azabı veriyor mu?

Bir de düğünden sonra takmadıkları takıları isterken utanıyorlar mı ya da ne yüzle istiyorlar merak ediyorum. Benimkiler çok iğrenti isterlerken. IYYYY

zafer kazandıkları gerçek ama bende hiç anlamamışımdır niye...
eşimin ailesinden böyle bir şey görmediğim için çok şanslıyım...

ya ne bileyim arkadaşım bu biraz vicdan biraz insanlık biraz da Allah korkusuyla alakalı bunlardan birinden biri eksik olunca böyle oluyor malesef

Başları göğe eriyor nolcak

ayyy ne iğrençler ama değil mi? benimkiler uzakta. eşimden benim takıları istemişlerdi üstelik kendi takmadıkları takıları, benim midem kalkmıştı. Eşimin hatrı için görüşelim falan dedim sonra maddi yardım falan ama ne bilim böyle midesiz olduklarını, şuan seslerini bile duymaya tahammülüm yok.

Sizin de mideniz bulanıyordur değil mi? böyleleri ile karşılaşınca.

ya ne bileyim arkadaşım bu biraz vicdan biraz insanlık biraz da Allah korkusuyla alakalı bunlardan birinden biri eksik olunca böyle oluyor malesef
Ama sorsan en büyük Allah korkusu onlarda. hele bir de yemin ederler --yemin ediyorum sizin mutluluğunuzda gözümüz yok. Düğün takıları ile düğün borcunu ödeyeceğiz.

Gelinin ailesinin yaptığı altınlarla kendi almaları gerekenlerin borcunu ödeyecekler hatta almadıklarının. resmen dolandırıcılık zihniyetine sahipler yani.

Bu arada kızım uyandı ben çıkayım

Görev edinmişler bunu bence kıskançlıkdan yada gelin görümcesinin yaşadığı ortamdan daha rahat ise rahatlığını kıskandığı için yapabilir..
Görümcede kaynananın yan sanayii
Anasının kızı işte birbirlerini doldurup mikser görevi yapıyorlar
Rabbim ıslah etsin akıl fikir nasip eylesin..

Yaşamadım ama iktidar savaşından başka bir şey değil gördüğüm kadarıyla, bilhassa kaynanalardaki...

Ataerkil toplumuz, bazı kesimlerde kadının lafı anca çocuklarına geçiyor, kadın anca çocukları ile ilgili konularda söz sahibi olabiliyor. Kız çocuk neyse de, demek ki neticede bir erkek evlâda hükmedebilmek kadını cezbediyor. Sonra biricik oğluşlarının hayatına başka bir kadın girince olanlar oluyor.

De tabi kadının bazı şeyleri ayırdedebilmesi lazım, anneysen anneliğini bileceksin, oğlunun karısıyla sidik yarıştırmayacaksın klava:

Soruya dönecek olursak, bence oğullarının hayatlarına bir şekilde müdahale etmekten zevk alıyorlar, ve tabi diğer kadını rahatsız etmekten..

Ama erkeğin konumu çok önemli burada. Evlilik yaptıysa eşinin, birlikteliğinin arkasında durmalı, anne tarafı hasetse arada dengeyi kurabilmeli ve yuvasını koruyabilmeli. Ama anasının lafına bakıp karısını döven angutlar var. Anne de zevkten orgazm oluyordur herhalde öyle bir durumda. Hattâ burada okumuştum, kaynana kayınbaba ve eş bir olup gelini tartaklıyorlar. Onlara söylenecek bir söz yok ne yazık ki... Allah bin çeşit belâlarını versin, ve en kötü beş yüz tanesi de başlarına gelsin denir ancak.

kendılerının dedıklerı oldugu ıcın kendılerını 300 spartalıdakı savası kazanmıs savascılar gıbı hıssedıyorlar. ama bazen ınadına kavga etmemek en guzelı oluyor daha cok cıldırıyorlar

hiçte vicdan azabı duymuyorlardır canım hatta mutlu oluyorlar.beş tane görümce var bende biri hepten deli.ne ors. kaldı,ne kısırlığım duymadığım laf kalmadı.can çıkar huy çıkmaz

oğullarını paylaşmaya dayanamıyolar bizim için bişeyler yaptımı oğulları, kıskançlıktan kurdeşen döküyorlar ....
bide utanmadan para istiyolar ne koparırsak kardır hesabı....klava:

arkadaşlar ben yıllardır görümcemle aynı sitede oturuyorum yıllarca benimle uğraştı şimdi kendi gelini var artık onla uğraşıyo rabbim kendisinden korkan kullardanda utananlarla karşılaştırsın bende görümceyim ve gelinimizle kankayız resmen

vah canim vah acidim o geline simdi

ya ben bıkez oglunu paylasamayan bır kaynna yuzunden evlılıgımı bıtırdım ama eskı esımde ana kuzusuydu sımdı nısanlıyım ustelık bekar bırıyle sımdıde gorumcem ve uvey kaynanm cıktı ama allaha sukurkı nısanlım kımın ne oldugunu bılıyo yınede hzuursuz oluyoruz ama anlamak zor ınsanları nedır bu cekememeslık bırakın herkezı kendı halınee yahu

Takı meseleseni bilemem öyle bir şey başıma gelmedi ama doldurma, kavga, çıkarma hatta geçen konu açmıştım hamile gelini sebepsiz yere dövmeye kalkma, oğullarını kıskanma konusunda benim kayınvalidem ve görücem üzerine yok.. Bir de her yaptıklarını daha sonra biz öyle şey demedik, yapmadık, yalan atıyor, oğlumuzu bizden soğutmaya çalışıyor diye inkar ediyorlar. İşin ilginci ne üzülüyorlar ne de pişman oluyorlar. Hatta yüzsüz gibi üstüne beni arıyorlar, ben telefonu açmayınca da eşime Burcu telefonu neden açmıyor diyorlar.. Ama bizimkiler zafer kazandıklarını düşünüyorlar, ne de olsa eşim onlara bir şey demiyor...

Amaaaa herşey bir yana ne kadar acınası ve ne kadar iğrenç durumdalar değil mi? aslında bunları toplayıp tımarhaneye tıkmak lazım. Hasta bunlar arkadaşlar. Ölene kadar tedaviye ihtiyaçları var.
Eşim kızkardeşine ve annesine siz hastasınız gidin tedavi olun demişti. Yüzüme karşı birşey söyleyemezlerdi çünkü ben onları insanlığımla dövdüm, şimdi insanlığımın verdiği cesaretle hayatımızdan defettim. Şimdi uzaktan miyavlıyorlar ama bana miyavlama sesleri hiiiiç gelmiyor.

Gülün arkadaşlar böylelerine. Hatta onların her sözlerine güldüğünüzü hissettirin onların yanında kocanızla sarmaş dolaş olun, eşinizle kavgalı bile olsanız hissettirmeyinde içleri içlerini yesin aklı kıtların

kesınlıkle haklısın yaa yuz vermeyeceksın yoksa tepene cıkıyolar ben evlenıp ayrıldıgım ıcın gorumcem falan laf etmıs sana yakısmaz falan dıye nısanlım ya adam gıbı kabul eder sesınızı cıkarmassınız yada hepınızı sılerım demıs sımdı bana sıtem edıyo senın yuzunden bızı sılecektı dıye bosverrrr ıyılık kıymet bılmıyo emın oılun

İş dünyanın kendi etraflarında döndüğünü zanneden erkeklerde bitiyor aslında.

sadece 2 kez o cadılara --benim karıma karışamazsınız karıştığınız an sizi silerim böyle olmasını istemiyorsanız adam gibi geçinin bende ev bark sahibi oldum biz de anne baba olduk herkes yerini bilecek --- dediği anda o cadılar muma dönerler aslında ama bizim erkekler hanımlarına gelince polat alemdar- o cadılara gelince korkak pısırık sefil konuaşamayan biri oluyorlar.

Ayyy düşünsenize benim erkek kardeşim olacak kardeşimi karısının karşısında küçük düşüreceğim, pısısrık zavallı korkak yerine koyacağım. Ben olsam mutlu olmalarını istesem özellikle geline yakın davranırdım destek olurdum amaaaa nerdeeeeeeee bu bazııııı görümce ve kaynanalarda bu akıl.
Kuş LARDA Kİ BEYİN BUNLARDA VARMIDIR ACABA delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…