- Konu Sahibi nisandakar
-
Başları göğe eriyor nolcak
Ama sorsan en büyük Allah korkusu onlarda. hele bir de yemin ederler --yemin ediyorum sizin mutluluğunuzda gözümüz yok. Düğün takıları ile düğün borcunu ödeyeceğiz.ya ne bileyim arkadaşım bu biraz vicdan biraz insanlık biraz da Allah korkusuyla alakalı bunlardan birinden biri eksik olunca böyle oluyor malesef
arkadaşlar ben yıllardır görümcemle aynı sitede oturuyorum yıllarca benimle uğraştı şimdi kendi gelini var artık onla uğraşıyo rabbim kendisinden korkan kullardanda utananlarla karşılaştırsın bende görümceyim ve gelinimizle kankayız resmen
arkadaşlar ben yıllardır görümcemle aynı sitede oturuyorum yıllarca benimle uğraştı şimdi kendi gelini var artık onla uğraşıyo rabbim kendisinden korkan kullardanda utananlarla karşılaştırsın bende görümceyim ve gelinimizle kankayız resmen
Amaaaa herşey bir yana ne kadar acınası ve ne kadar iğrenç durumdalar değil mi? aslında bunları toplayıp tımarhaneye tıkmak lazım. Hasta bunlar arkadaşlar. Ölene kadar tedaviye ihtiyaçları var.
Eşim kızkardeşine ve annesine siz hastasınız gidin tedavi olun demişti. Yüzüme karşı birşey söyleyemezlerdi çünkü ben onları insanlığımla dövdüm, şimdi insanlığımın verdiği cesaretle hayatımızdan defettim. Şimdi uzaktan miyavlıyorlar ama bana miyavlama sesleri hiiiiç gelmiyor.
Gülün arkadaşlar böylelerine. Hatta onların her sözlerine güldüğünüzü hissettirin onların yanında kocanızla sarmaş dolaş olun, eşinizle kavgalı bile olsanız hissettirmeyinde içleri içlerini yesin aklı kıtların
İş dünyanın kendi etraflarında döndüğünü zanneden erkeklerde bitiyor aslında.kesınlıkle haklısın yaa yuz vermeyeceksın yoksa tepene cıkıyolar ben evlenıp ayrıldıgım ıcın gorumcem falan laf etmıs sana yakısmaz falan dıye nısanlım ya adam gıbı kabul eder sesınızı cıkarmassınız yada hepınızı sılerım demıs sımdı bana sıtem edıyo senın yuzunden bızı sılecektı dıye bosverrrr ıyılık kıymet bılmıyo emın oılun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?