Bazı görümce-kaynanalar abilerinin-oğullarının huzurunu kaçırınca ne hissediyorlar

benımde anlayamadıgım yaa o adamlar kocaman aklı bası yerınde ınsanlr yanlısı dogruyu ayırt edecek yasa cok tan gelmısler neden ıyı yonde degılde kotu yonde etkılıyosun
amac ne yanı onunda bır hayatı olacak veya oldu bu saatten sonnra neden karısıyosun bırakj herkez hayatını yasasın ya benımde abım var evlı karısının pesınde donuyo agzımızı acıp bısey demıyoz cunku mutlu olmalrını ıstıyoruz kımse dort dortluk degıldırkı ama sukurkı benım suan sansım dondu aman nazar degmesın koca sulaleye agız actırmıyoo ben bır yana onlar bır yana allaha sukur ıpler bende bukezz ıns sonuna kadar ole olur

Amiiiiiiiiin. çok sevindim. Aman bu sefer ipleri kaptırma.

Mesela ben seni tanımadığım halde mutlu olmanıza sevindim. Ya bu 1. derece akrabaların fesatlığı ne oluyor. Fındık beyinli şeytanlar işte kötükedihüso

ayy amin inşşşş.valla bende anlamıyorum onlara noluyosa ama onemlı degıl neyaparlarsa yapsınlarr allaha sukur ıns bısey olmazzz

zafer kazandıkları gerçek ama bende hiç anlamamışımdır niye...
eşimin ailesinden böyle bir şey görmediğim için çok şanslıyım...

Başları göğe eriyor nolcak

ya ne bileyim arkadaşım bu biraz vicdan biraz insanlık biraz da Allah korkusuyla alakalı bunlardan birinden biri eksik olunca böyle oluyor malesef

totoları atmosfere degiyoalsanaalsanasmile

Allahım yaaa gülmekten karnım ağrıdı arkadaşlar yazdıklarınıza.

Siz beni güldürdünüz Allahta sizleri güldürsün görümce ve kaynanalarınızı ağlatsııııın. AMİİİİN

harbıden oylee:))))))999
Bence tüm gelinler bu başlıkta ya da daha anlamlı ve komik bir başlıkta toplanıp bazıııı görümce ve kaynanaların komik saçmalıklarını yazık hep birlikte gülmek eğlenmek lazım.

eet katılıyorum bak bıtane anlatııym ben benım eskı kaynanam bende kalıyodu aynı odada yatıyoduk ev sobalı bıgun gece ınlıyo bı ses gelıyo kalktık bu hastayım cok kotuyum benı hastaneye gotur dıyo esıme sabah adam ıse gıtcek bende calısıyorum neyse gıyındıler hastaneye gıtcekler ben dedımkı adama ben yatıyım baana kızdı annem hastada falanda fılanda bende dedımkı annen egerkı hastaysa bende ne oluyum numara dedım velhasılkelam gece geldıler noldu dedım esım bıseyı yokmus psıkolojık dedı gulmekten krııldık bırdaha hastayım dıyemedı uzun bır sure

durun bir tane de benden.kayınvalidemle tartıştıyorduk ama öle bağır çağır değil,herkes eteğindeki taşları döküyor.dedim arkamdan konuşmuşsun şunu demişsin bunu demişsin birçoğunu biliyordum ama bişey demedim bugüne kadar dedim.aaa yok öle bişey günahını çekeyimki ben arkandan konuşmadım dedi.bombaya bakın şimdi.ertesi gün geldi senden bişe isticem dedi, tabi iste dedim.ben dün yemin etmiştim yeminimi geri almak istiyorum,ben bide senin günahını çekemem dedi.sadece güldüm inanın ve sadece dedim ki ben yemine değil insana inanırım..dedikodu yaptığını resmen itiraf etti farkında olmadan ama en kötüsü yemini geri almak için bana gelmesi

ya bıtane daha bısey anlatcam:)))ben evlıkyekn annem babama hep anlatırmıs kaynansı sole bole bak bıgun gelır ayrılır falan babam ınanmıyomus bahane atmasın falan dıyomus bıgun kaynanamla esımı gızlı kameraya cektım ama gormelsıınız haberlerı yok butun hersyı ıtıraf ettıler esım yalvarıyo bak ben ayrılma noktasındayım senın yuzunden yapma etme gıtme kadın anlarmı anlamıyoo tabı bısuru sey soledı ama bundan hıcbırzaman haberlerı olmadı sonradan ayrıldıktan sonra babam o goruntulerı ızlemseydım ayrılmana asla musade etmezdım dedı

Sen oğluyla yatarken psikolojisi boulmuştur. :)

Benim kaynana da arada bi arar oğluna ---oğluuuuum ben çok hastayım evladım değilmisin her ay biraz bana harçlık gönderseeen yaaa pranın hepsini karına mı yedireceksin biraz da bizi gööörr---- derdi, eşimde ---anne zaten siz benim emekli sandığından faydalanıyorsunuz hastalığın eşimin boğazından çıkarıp sizin boğazınıza tıkınca mı geçecek toplu toplu alıp midenize indirmeseydiniz şimdi hazımsızlık yapıp hastalık sahibi olmazdınız-- deyince
--üüüüüüüüüüüüüü bana 2-3 kuruşu çok görüyorsun--- diye ağlamaya başladı
eşim de --- aman anne yaaa öff yeter kapa şu telefonu benim işim gücüm var dedi telefonu kapattı.

Amaaan sonradan annesi tekrar aradı o sesi miyav miyav hasta numarası ile cızlayan kadın gittiii yerine bi tane ejderha gibi kükreyen biri geldi sankii

---Allah yattığın yerler çakır dikeni olsun senin, Allah senin canını alsından kurtulayım senden, Allah sizin bin belanızı versin, Allah evladınızın hayrını göstermesin size -- diye bir bağırıyor manyak .. ara ara böyle yapardı şimdi arkamızdan enayi dediklerini duydukda ipleri kopardık. Bir insan evladına torununa böyle beddua edermi. deli işte başka açıklaması var mı.

Bu pek komik olmadı değil mi? :))

yok yawww ıyyııdı yınede allah onları bıldıgı gıbı yapsın bıgun benım salak kaynana ben ayrıldıktan sonra hastanede yatmıs yattıgı odada bı tane kadın varmıs gorumcemle ıkısı yememıs ıcmmemıs benı cekıstırıyomus bı gelın aldıkta ıs bılmez guc bılmez pasaklı falan fılan oglum ayrıldı dayanamdı dıye sonra kadının yanına bı kız gelkmıs o da nesı benım halamı9n :)kadında kaynanası demıskı su kadın demıs sızın koyden bı kız almıs yazık ogluna hıc bakmmaıs pasaklıymıs ıs bılmezmıs sen tanıyonmu ayrılmıs demıs kımlerdensın teyze demıs solemısss sen demıs utanmıyonmu 24 yasındakı kızı alıp ayırıpta sımdıde arkasından konusuyon dsemıs neler demıs neler sonra kaynanam fenalık gecırmıs allahın ısı ıste:)))

manyak yaa kendı elıyle kendını ele vermıs allah ayagına dolanrır ıste

Ayy ilahi birde sana geliyor yeminini almak için.

Deli bunlar delikafadulden

Keşke biraz da dalga geçselermiş --ayy ne pis gelinmiş o öyle falan diye şöyle zevkten dört köşe oldukları bir anda şaaak diye söyliyeceklerdi bu sefer fenalık değil kalp krizi geçirirdii.

Deli oğullarını idare eden birini bulduklarına sevinip adam gibi durmuyorlarda birde tepenize çıkıyorlar. Şimdi alsınlar oğullarını kına yaksınlar.

valla kzuumm sormaaa arkamdan solemdıklerı kalmadı bırı gıder bırı gelır dıyomus sımdıde bulsun bakalım benım gıbı ıdare edenı

inanın arkadaşlar evli iken kaynana-görümce girdabına kötü yakalandım..birebir yaşadıklarım korkunçtu,bir tanesini anlatayım,,onlarla kalmıyordum senede bir ay gidiyorduk gene yazdın ordaydık her zamanki gibi eşim annesi ve kızkardeşinin ortasında yatardı.. ben ayrı hiç şaşırmayın bununla mücadele etmek bile suçtu çünkü ben kadındım.. çocuk vermiştim bu yeterdi. gene ben uyumaya çıkıyordum üst kata eltimlere eşim baktım mervidenden usulca çıkıyor yukarı.. sadece izliyordum..arkasından kaynanam nereye gidiyorsuun dedi oda yukarı dedi ... kardeşi aynen anasının yanına geldi ben avradınla yatma dediğimde yatmayacan dedi ..! kilitlendim .. adam koyun gibi boynunu büktü geri döndü.. bu görümce hiç evlenmemiş 48 yaşında idi

yuhh yanııı harbııı koyunmusss ama cok gormem :)) olelerr benımdde basımdan gectı sukur sımdı yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…