Bazı insanlar çok kötü kalpli

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
310
23
33
Kocamın kardeşi lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı. Çok ama çok efendi, kibar bi çocuk. Öz kardeşim gibi severim. Bi kızdan hoşlanmış, haber göndermiş. Ama kız, hiç aynaya bakmıyor musun gibisinden bir şeyler söylemiş.

Bizde otururlarken öyle bi konusu açıldı. Haklı kız dedi ya. Ben de dedim ne demek haklı? Ee çok çirkinim yenge, zaten biliyordum olmayacağını gibisinden bir şeyler dedi.

Ben de kızdım, fırçaladım. Dedim ağzından bir daha öyle çirkin mirkin duymayım.

Ben 30' uma merdiven dayadım ama o yaşlardan biz ge geçtik. Kimseye öyle bir şöz kullanmadım. Ya insan bahane filan uydurur. Söylenir mi bi insanına öyle bir şey?

Özgüveni de fena sayılmaz kıck boks ile ilgileniyor ama yüzünden, gözünden belli oluyor ne kadar üzüldüğü.

Bazen darbelere ihtiyaç vardır. Böyle böyle öğrenir. Hep iyi insanlarla yaşayınca da hayatı toz pembe sanıyoruz. Sonra düşüşümüz sert oluyor. Bu da bir tecrübeydi. Durmak yok yola devam. :rapci:

Hadi bunlar ergen. Yıllar önce kizim iki yaşında felan...cadde üstünden yürüyoruz. Bir genç kız var 23.25 yaslarinda.yanında adam oturuyorlar kaldırımda ben ordan geçerken " insanlarda ne fizikle var " dedi.kiloma ithafen laf attı. 172 boyunda 82 kiloluydum ama öyle abesde değil.. kalakaldım dedim şimdi kavga etsem evladım çok küçük ALLAH korusun cadde üstündeyim trafik var bi an sadece onu düşündüm ses etmedim yürüdüm ama hala içimde yaradır karşılık vermemem
İşte böyle kötü kalpli yetişkinlerin olduğu dünyada onlarin yetiştirdiği evlatlarda böyle oluyor malesef
İnsanlar çok kötü cok

Düşüncesizce bir söylem olmuş ama kız ergen daha.Hangimiz o yaşlarda saçma sapan davranışlar yapmadık sonra pişman olmadık mi.Delikanli daha iyileriyle karşılaşır genç daha.

Bu da bir tecrübe ,hayatta daha ne acımasız had bilmez insanlar çıkacak karşısına. Kendi değerini kendi bilecek, başkalarının kötü sözüyle onların itham ettiği kişi olmadığını öğrenecek.

Ya aslında dediğiniz gibi bi yandan da iyi oldu. Öyle karakterde bi kızla sevgili olmaması isabet olmuş. Ama fiziğine biraz takıntılı işte. Altın gibi de kalbi var. Zaten bir insanda merhamet varsa, gerisi bir şekilde hallolur. Eşim öyle çok mu yakışıklı? Hayır. Ben öyle çok mu güzelim? Hayır. Standart tipleriz işte. Ama kafalar uyumlu. Anlaşıyoruz, hatta çoğu zaman birbirimizin gözünden bile anlıyoruz; hasta mı, moralsiz mi, sinirli mi?

Hayır bu da karşılık vermiş olsa, pek önemsemem. Gençler der geçerim ama öyle boynunu bükünce, kötü oldum. Gerçtekten öz kardeşim gibi görüyorum kendisini.

Bu zamanlar geçer merak etmesin . Yarın bir gün kendine uygun biri karşısına çıkar ve bu yaşadığını hepten unutur . Ona hayat bizi bir yerden üzüyorsa eğer başka bir yerden hediyeleriyle gelir deyin . Bu sözü kendi hayatınızdan örneklerle destekleyin . Hemencecik toparlanır .
Öğrencilerimde kullandığım en etkili yöntem bu bence . Denemeden düşük alınca bile hayattan hediye bekliyorlar 😂
Maalesef o yaş grubu biraz acımasız olabiliyor .

Bu zamanlar geçer merak etmesin . Yarın bir gün kendine uygun biri karşısına çıkar ve bu yaşadığını hepten unutur . Ona hayat bizi bir yerden üzüyorsa eğer başka bir yerden hediyeleriyle gelir deyin . Bu sözü kendi hayatınızdan örneklerle destekleyin . Hemencecik toparlanır .
Öğrencilerimde kullandığım en etkili yöntem bu bence . Denemeden düşük alınca bile hayattan hediye bekliyorlar 😂
Maalesef o yaş grubu biraz acımasız olabiliyor .

Pek teselliye gelmiyor ne yazık ki. O yüzden fırçalıyorum bende, kızıyorum :)

İkisi de yaşarken öğrenecek neyin daha değerli olduğunu. Bakıyorum o yaşlardaki kızlar nerede it kopuk var onlara aşık oluyor. Ya hayatlarını mahvediyorlar ya da az hasarla kurtarıyorlar. Artık çocuklar bile o kadar kırıcı ki. Kimse çocuğuna sen çok iyisin, güçlüsün, merhametlisin demiyor. Sen yakışıklısın, sen prensessin, çok güzelsin. E bi de sosyal medyanın varlığı.. artık iyice sarpa sardı her şey.

Neyseki çok güzel kalpli bir yengesi varmış ❤️ Erkekler ergenlik döneminde kızlara göre daha çirkin görünüyor ani fiziksel gelişimleri olduğundan ama birkaç yıl sonra yirmili yaşlarda onu beğenmeyen kız on kilo makyajla güzelleşmeye çalışırken o bir sakal bıraksa vücudunu toplasa ki vücut geliştirmeye de çalışıyormuş onun gibi kızların dönüp dönüp bakacağı bir delikanlı olacak. Tabiki önemli olan sadece dış görünüş değil fiziğimiz yüzümüz bozulur düzelir karakter baki… anlattığınıza göre delikanlı efendi çok düzgün bir çocuk ama kız tam bir karaktersiz.

Neyseki çok güzel kalpli bir yengesi varmış ❤️ Erkekler ergenlik döneminde kızlara göre daha çirkin görünüyor ani fiziksel gelişimleri olduğundan ama birkaç yıl sonra yirmili yaşlarda onu beğenmeyen kız on kilo makyajla güzelleşmeye çalışırken o bir sakal bıraksa vücudunu toplasa ki vücut geliştirmeye de çalışıyormuş onun gibi kızların dönüp dönüp bakacağı bir delikanlı olacak. Tabiki önemli olan sadece dış görünüş değil fiziğimiz yüzümüz bozulur düzelir karakter baki… anlattığınıza göre delikanlı efendi çok düzgün bir çocuk ama kız tam bir karaktersiz.
Ya kimse dört dörtlük değil tabi ama öyle bi kötülüğünü görmedim. Sporla ilgilendiği için yapısı vs. iyi. Eli yüzü düzgün. Ama karşı cinse karşı özgüveni düşük.

Ya kimse dört dörtlük değil tabi ama öyle bi kötülüğünü görmedim. Sporla ilgilendiği için yapısı vs. iyi. Eli yüzü düzgün. Ama karşı cinse karşı özgüveni düşük.
Özgüveni yüksek olsa o kız o lafı söyleyemezdi alacağı karşılıktan korkardı ya da çocuk bunu çok takmazdı. Abisi de destek olsun konuşsun. Bir de diğer üyelerin dediği gibi böyle böyle öğreniyoruz hayatı o da öğrenecek kendine güvenmeyi bilecek.

E normaaal. Hayatın her alanında, ömrümüzün her evresinde iyi ve kötü insanlarla karşılaştık, karşılaşıyoruz, karşılaşacağız. Çocukları fanusta büyütemeyiz. Böyle böyle büyüyüp olgunlaşacaklar.

Çocuğun hatası kendisine hiç bir şekilde yeşil ışık yakmayan bir kıza açılmak olmuş. Söyleyin bunu yapmasın. Hem hoş değil hem de daha az incinir.

Kayniniz artık hoşlandığı kızların karakterine daha çok odaklanır bazı şeyler hayatın başında ve biraz acımasızca öğreniliyor

Kocamın kardeşi lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı. Çok ama çok efendi, kibar bi çocuk. Öz kardeşim gibi severim. Bi kızdan hoşlanmış, haber göndermiş. Ama kız, hiç aynaya bakmıyor musun gibisinden bir şeyler söylemiş.

Bizde otururlarken öyle bi konusu açıldı. Haklı kız dedi ya. Ben de dedim ne demek haklı? Ee çok çirkinim yenge, zaten biliyordum olmayacağını gibisinden bir şeyler dedi.

Ben de kızdım, fırçaladım. Dedim ağzından bir daha öyle çirkin mirkin duymayım.

Ben 30' uma merdiven dayadım ama o yaşlardan biz ge geçtik. Kimseye öyle bir şöz kullanmadım. Ya insan bahane filan uydurur. Söylenir mi bi insanına öyle bir şey?

Özgüveni de fena sayılmaz kıck boks ile ilgileniyor ama yüzünden, gözünden belli oluyor ne kadar üzüldüğü.
Aman takmasın . Ortaokuldayken yarmagül diyorlardı bana. Çok çirkin erkek gbi görüyorlardı. İşimede geliyordu yani sonra üni bitti bir yere işe girdim. İşte ilkokulda ki bu arkadaşlardan biriyle karşılaştım bildiğni kur yapıyor. Ben sizi tahıyorum dedim. Aman ben size tanısam unutmam falan dedi. Aynı okulda aynı sınıftaydım dedim. Şok geçirdi. Popüler kızlardan bir kaç isim saydı hayır dedim. Ben şuyum dedim hatırlıyamadı bile. Bir yakın arkadaşımın adını söyledim. Şunun yakın arkadaşıydım deyince şaka mı yapıyorsun o olamazsın dedi. Lisedekilerde görünce tanıyamazdı. Muhabbeti uzatmadım iyi günler dedim. sonra iş yerimden bir kıza uygulama ile ulaşmış muhabbet kurduktan sonra benim numaramı istemiş çok hoşlandım demiş. Kız ben hayatımda böyle birşey gömedim ben bana yürüyor sandım mesajlara bak dedi . Güldük geçtik . Acayip dalga konusu oldu. Yani lise ortaokul da insanlar aynı kalmıyor . Evrim gerçek . Malesef akran zorbalığı insanları çok etkiliyor belli etmesede.

Kız densizlik etmiş. Sonucta o da farkında degl lise cagınınn gelişim cagı oldugundan.kayınınz uzulmesin benm kuzneım de kucuckken sarısın cok tatlıydı liseye gectı burnu büyüdü yüzü sivilceler oldu dogal oalrak ergenlık.simdi uniye gectı masallahı var hala sarısın hafif kirli sakal falan bırakır boy pos uzamıs en son bıraktıgımda lisedeydi ve evet komik gorunuyordu ama suan taş.kaynınızda bu zaman sonra toparlar suan geliişim cagunda ergenlik cagnda.bi toparlasın o zaman o kıza tekrar bi yoklasın bakalm ne diycek tabi ozaman da kendisi yüz vermesn

Back
X