• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı insanlar çok kötü kalpli

o yaşlarda kızlarda erkeklerde genelde sadece gözlerine hitab eden insanlarla yakinlasirlar, yani simdi kayniniza sorsak oda kiz icin muhtemelen çok güzel diyecektir.
insanin tipinden once karakterine bakmasi gerektigini ilerleyen yaslarda tam olarak bu tecrubelerle ögrenecek.
kızda da suç bulamadim ben.

Bu hikayenin devamında bu çocukcağızın yetişkin hanımların düştüğü yağız bir delikanlıya dönüşüp ilerde kızı kendisinin reddettiği bi senaryo düşündüm. Fox tv yaz dizisi zehirlenmesi dnjddjjdj

Lisede olur öyle şeyler. O yaşlarda abuk sabuk konuştuğum olmuştu, çok düşünceli olunamayabiliyor. Kotulukle alakasi var mi bilmem şimdi olsa soylemezdim.

Ya kimse dört dörtlük değil tabi ama öyle bi kötülüğünü görmedim. Sporla ilgilendiği için yapısı vs. iyi. Eli yüzü düzgün. Ama karşı cinse karşı özgüveni düşük.
Ona benden bir abla tavsiyesi verir misin? Mesele hiçbir zaman dıs görünüş değil. Ne zamanki kendinden emin duracak, ne zamanki cool takılacak o zaman çok karizmatik görünecek.

Kadınlar icin tipten çok erkeğin duruşu önemlidir. Kendisine sormak isterdim Kaan Urgancıoglu cok mu yakışıklı? Kendisi evet der belki ama hayır. Aslına bakılırsa çok karizmatik ve kendinden emin durduğu icin cekiyor.

Erkeklerde kendine güven demek diş görünüşün aninda değişmesi demek.

Abla sözü dinlesin sözümü unutmasın.

Ne zaman boynunu büker, üzülür o zaman tip olarak da kaybeder.

Ben de lisanslı siyah kuşak sahibiyim. 5 sene karate ile ugrastım😊

Kardesinize kocaman sarıldım. Nasihat değil, tavsiyemi alsın. Işe yaramazsa buralardayim ben bana istediğini desin sonra 😊

Teşekkürler yorumlar için. Taşı kafasına vur, ekmeğini elinden al minvalinde iyi huylu olduğu için üzüldüm işte biraz daha...

Bu hikayenin devamında bu çocukcağızın yetişkin hanımların düştüğü yağız bir delikanlıya dönüşüp ilerde kızı kendisinin reddettiği bi senaryo düşündüm. Fox tv yaz dizisi zehirlenmesi dnjddjjdj
10 sene sonra bi senaryo daha yazacak olursam, yer veririm :)

8.siniftayim.bir cocuk vardi adini unuttum bile.hoslaniyordum.cocuga soylemisler beni gostermisler.o da arkadasimi kastedip neriman olsa olurdu cok guzel ama bize de bu dusmus sansa bak olmaz demisti.cirkin de degildim ha eski resimlerime bakiyorum objektif gozle.ben nerimandan guzelmisim ama herkes nerimanin pesindeydi🤣🤣🤣
Yani guzellikle alakali degil bazen o kisinin havasi,etrafina guzelim enerjisi vermesi ve giyinisle de alakali.bunu uydurmuyorum bak hakikaten ben daha guzelmisim.bi defa cok daha uzunmusum,incecik bacaklarim,uzun bal.rengi saclarim varmis.ama ozguvensizdim.pespaye giyinirdim

8.siniftayim.bir cocuk vardi adini unuttum bile.hoslaniyordum.cocuga soylemisler beni gostermisler.o da arkadasimi kastedip neriman olsa olurdu cok guzel ama bize de bu dusmus sansa bak olmaz demisti.cirkin de degildim ha eski resimlerime bakiyorum objektif gozle.ben nerimandan guzelmisim ama herkes nerimanin pesindeydi🤣🤣🤣
Yani guzellikle alakali degil bazen o kisinin havasi,etrafina guzelim enerjisi vermesi ve giyinisle de alakali.bunu uydurmuyorum bak hakikaten ben daha guzelmisim.bi defa cok daha uzunmusum,incecik bacaklarim,uzun bal.rengi saclarim varmis.ama ozguvensizdim.pespaye giyinirdim

Cidden bu kiyafet, saç işi çok olay degistiriyor. Bunlara özenince güzel olmasa bile o kişi guzelmiş algisi oluşturuyor. 😁

Ben ergenliğin başlarinda işte 15 yaşlarimda filan asi ergendim oyle süslü püslü degildim giyinişime hiç girmeyeyim cuval gibi giydigim olmuştu, neyse hatirlamak istemiyorum. 🤪

Bir kaç erkek arkadasim samimi bir ortamda bana demişlerdi ki sen ne kadar güzel olduğunun farkinda değilsin.
...... benzemeyen kızlar piyasa yapiyor demişlerdi. Bunu sonra anlamiştim geç olmadan. 😁

Cidden bu kiyafet, saç işi çok olay degistiriyor. Bunlara özenince güzel olmasa bile o kişi guzelmiş algisi oluşturuyor. 😁

Ben ergenliğin başlarinda işte 15 yaşlarimda filan asi ergendim oyle süslü püslü degildim giyinişime hiç girmeyeyim cuval gibi giydigim olmuştu, neyse hatirlamak istemiyorum. 🤪

Bir kaç erkek arkadasim samimi bir ortamda bana demişlerdi ki sen ne kadar güzel olduğunun farkinda değilsin.
...... benzemeyen kızlar piyasa yapiyor demişlerdi. Bunu sonra anlamiştim. 😁
Bana hep cok cirkin oldugum hissettirildi guzelmisim halbuki bakiyorum bembeyaz ten porselen gibi,saclar bal rengi dumduz,incecik manken gibi kizmisim.neyimi bu kadar begenmediler bilemem.mesela bi kiz arkadasim vardi bana senin bacaklarin niye bu kadar yamuk yumuk demisti.yamuk degil,o zaman da degilmis bir suru fotografim var mayolu,sortlu😂😂😂kepce kulakli derlerdi kulagim yok denecek kadar kucuktur ve kepce degildir.ben dis goruntumle surekli asagilandim ergenligimde.öz teyzem bana bakip burnun ne cirkin yamuk demisti😅ilk isim 18 yasina girer girmez burun yaptirmak olmustu.daha beter olmustu sonra yine yaptirdim.hala biraksalar her yerimi yaptiririm.10-15 yas araliginda ciddi cirkinsin,yamuksun baskisi gordum.

Bana hep cok cirkin oldugum hissettirildi guzelmisim halbuki bakiyorum bembeyaz ten porselen gibi,saclar bal rengi dumduz,incecik manken gibi kizmisim.neyimi bu kadar begenmediler bilemem.mesela bi kiz arkadasim vardi bana senin bacaklarin niye bu kadar yamuk yumuk demisti.yamuk degil,o zaman da degilmis bir suru fotografim var mayolu,sortlu😂😂😂kepce kulakli derlerdi kulagim yok denecek kadar kucuktur ve kepce degildir.ben dis goruntumle surekli asagilandim ergenligimde.öz teyzem bana bakip burnun ne cirkin yamuk demisti😅ilk isim 18 yasina girer girmez burun yaptirmak olmustu.daha beter olmustu sonra yine yaptirdim.hala biraksalar her yerimi yaptiririm.10-15 yas araliginda ciddi cirkinsin,yamuksun baskisi gordum.

Ne kadar kötü yaşitlarini gectim, koskoca kadin teyzen... 🙄

Vicdansız bir nesil yetişiyor. Bencil egoist ve duygusuz aynı zamanda doyumsuz. Allah sonumuzu hayır etsin

Lise çağlarında bu muhabbetler normal:) o yaşlardaki her kızın hayalinde yakisikli hoş çekici delikanlılar var:) Haa tabi lisede hayaller Brad Pitt, yıllar sonra hayatlar Mahmut Tuncer😃

Mahmut tuncer i çok severim bu arada, çok sempatik bir insan:)

Ya kız beğenmeyebilir. Hatta beğenmedim de diyebilir. Sıkıntı ifade etme şeklinde. Aynaya hiç bakmıyor musun denir mi hiç?

Tipim değilsin de, aradığım fiziksel özellikler yok de, başka birinden hoşlanıyorum de vs. Tabi buna mecbur değil ama sonuçta kötü bir şey değil ki, bir erkeğin sevdiğini söylemesi. Kalbini kırmadan reddet.

Biraz stratejik davranmayı öğrenmesi lazım ilişkilerde. Öyle hemen uzaktan uzaktan gördüm açılayım, çıkma teklif edeyim, arkadaşla haber göndereyim olaylarını bıraksın. Beğendiği kızla önce arkadaş olmaya çalışsın ki hem kızla bir diyalog geliştirsin, hem kendince biraz daha tanısın hem de kızın kendisine karşı davranışlarını gözlemlesin. Ve hiçbir zaman araya başkalarını sokmasın, bişey söyleyecekse kendisi söylesin. Diğer türlüsü aşırı özgüvensiz ve pasif duruyor. Biz kadınlar sevmeyiz pasif erkekleri. Yalan mı? Kızla diyalog kurdukça kızın kendisine yolladığı sinyalleri doğru yorumlaması önemli. Kızlar direkt açılmazlar ama ilgi duyuyorsa mutlaka belli ederler. Bu konuda geliştirsin kendini, tip olarak da olumlu değişimler yaparsa daha iyi olur. Ama sadece tip değil tabii ki, dolu, kültürlü bir genç erkek olmaya çalışsın. Kibar olsun falan. Usul bilsin yani. Centilmen olsun. Kendini bu yönlerde geliştirdiği zaman reddedilse bile kimse ona o kırıcı cümleyi kuramaz.

Back
X