Bazi insanlar nasil mutlu oluyor ?

Sevgili cimri diye bırakılır mı. Belki çocuğun parası yoktu. Sen de diyorsun her şey para diye, evet paran yoksa sevgilin bırakır gider.
Bekle bakalım okulu bitsin bi işe girsin para kazansın, cimri mi değil mi anlarsın o zaman.

Tesekkur ederim bunlari arastiracagim istanbuldayim bende. Ozelden bana bunlarla ilgili bildginiz site varsa atarsaniz da cok memnun olurum. İyiki varsiniz hic tanimasamda guzel bir enejinuz oldugu kesin..

Tek umudum okulun acilmasi zaten.. Ama.sende evlnmissin bak ne guzel evlenmeye karar verecegn biri cikmis karsina esini sevmiyomusun ki ? Esimi cok seviyorsam mutlu olurdn bn yerinde olsam degisik pastala yapardim ona sabah hemde oyalanmis olurdum.onunla film izlerdim romantik seyler hazrlardim..

Tesekkur ederim bunlari arastiracagim istanbuldayim bende. Ozelden bana bunlarla ilgili bildginiz site varsa atarsaniz da cok memnun olurum. İyiki varsiniz hic tanimasamda guzel bir enejinuz oldugu kesin..

;-) telefonla özel mesaj atamiyorum. Sen bana bi ozel mesaj at ben cevap olarak yazayım sana bunlari

parasi olmamasi ayri birsey ona lafim yok. Ama ince hesapciydi oyle hssettim birde birden sogumustum ondan opesim yaninda olasim gelmiyordu yanimda aglamasi kndini asagilamasi ezigim ben demesi bunlara sebeb oldu

Sewdigim kişiyle evlendim ama moralmen mutsuzum ve o soylediklerin hic birini yapmak istemiyorum yemek yapmak bile iskence gibi geliyor napcn herkzin derdi var bekarlik baba ocağı bnm için daha guzeldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisin evli olmadan anlayamam seni. Ama bnce esinin payi vardr bunda seni mutlu etmesi lazim..

parasi olmamasi ayri birsey ona lafim yok. Ama ince hesapciydi oyle hssettim birde birden sogumustum ondan opesim yaninda olasim gelmiyordu yanimda aglamasi kndini asagilamasi ezigim ben demesi bunlara sebeb oldu

O zaman çocuğun ciddi problemleri varmış. Allah yardımcısı olsun.

mutlu olmak için çok sebep var ama bazı insanlar göremiyor..en önemlisi sağlığın yerinde olması.bu cümle sana basit gibi gelebilir ama inan sağlığında bir bozukluk olduğunda iyileşeyimde hiç bişeyden şikayet etmeyeceğim diye dua edersin.insanın huzuru mutluluğu birazda kendi elinde.depresyondasın sanırım canım.eve kapanma.arkadaş çevrenden çok uzaklaşma.sosyal ol.belki sırf kendini böyle hissettiğin için eski sevgilini özlediğini düşünüyorsun.sevdiğine emin olmadan tekrar birleşip o kişininde üzülmesine sebep olma

Cok haklisiniz tam ayrilik doneminde bazi saglik problemleri yasadim cok korkmustum neyseki atlattim sayilir saglik cok onemli. Depresyona grdim galiba evet bunalimdayim yakin arkadaslarimin bir kismi calisiyor bir kismi da ya memlekete gtti ya tatile bu yuzdn onlarla da bulusamiyorum sevgili konusuna gelince bnde emin.olmadan birsey yapmak istemiyorum okul acilinca hala o kargasada grdukce uzulursem seviyorum demektir degilmi ? o zaman.adim atmalimiyim

onu gördüğünde üzülmekle sevgi arasında bir alaka yok canım.üzülebilirsin bu sevgi demek değil.sevgi,onu gördüğünde heyecanlanmak,kusurlarını görmemek,dünyanın merkezine onu koymak,o yanındayken mutlu olmak demek..cimriydi ayrıldım dediğin kişide bir öğrenci sonuçta.ne bekleyebilirsinki.onunda parasını ailesi veriyor.duygularından emin olmadan asla birleşme canım

eğer birşeyler için çabalamıyorsan tabiyki sıkılırsın. ben çalışmıyorken evde egzersiz yapardım, 1-3 saat yürüyüş yapardım bazen sahilde bisiklete binerdim. internette forumlarda boşa zaman harcardım. bunları hep yalnız yapardım. eğer param olsaydı dans kursuna giderdim. ne bileyim kendime birşeyler bulurdum çünkü derler ya" işleyen demir pas tutmaz" otur otur insanın psikolojisi bozuluyor. ruhun yaşlanıyor .

ayrıca hiç öyle sosyal biri olmadım öyle pek arkadaşım yoktur hep yalnız takıldım .yine de bunları yapsamda benimde psikolojim bozuldu ama yapmasam eminim daha kötü olurdum.

Bir seyi kirk kere dersen olurmus.
Bu kadar cok mutsuzum demek yerine ailemi cok seviyorum bugun de saglikliyim mutluyum de?
Bos ver inancin varsa git abdest al namaz kil.
Namaz kadar guzel sey yok icin rahatlar..
Ve sukretmeyi bil..

Yarin yuruyuse gidecegim kardesimle.. Beni bogan ayrilik oldu daha cok hayal kirikligim oldu. Yikti beni resmen. Gecicek insallah

Bir seyi kirk kere dersen olurmus.
Bu kadar cok mutsuzum demek yerine ailemi cok seviyorum bugun de saglikliyim mutluyum de?
Bos ver inancin varsa git abdest al namaz kil.
Namaz kadar guzel sey yok icin rahatlar..
Ve sukretmeyi bil..

İnancim.var ama son bir yildir filan cok sorguluyorum eskisi kaar kuvvetli dgl namaz kilasim gelio ama gdio snra bosuna gibi gelio bazen tobestafurullah :/

normaldir canım bende sevgilimden ayrıldım çalışıyorum 1gün izin günüm oluyor ondada boş boş evde otursam eski şeyleri düşünüyorum gereksiz ızdırap oluyor bana o günüm. en güzeli kendini dışarı at bişeyler yap. gerçekten iyi geliyor

Yarin yuruyuse gidecegim kardesimle.. Beni bogan ayrilik oldu daha cok hayal kirikligim oldu. Yikti beni resmen. Gecicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…