- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Kendimi mutlu etmeyi bilmiyorum. Derslerim.hep iyi oldu bugune dek. Universite okuyorum ama bnce ot gibiyim. Ne futbol ilgimi ceker ne cok sevdigim bir sanatci var ne gundemi takip ediyorum ot gibiyim. Bunda anneminde etkisi var bnce kndisi ilkokul mezunu teknolojiye kenarindan bile bakmayan tum gun evde oturan el isi yapan biridir . Babam dogulu ve kafa yapisi cok sig. Bilgili ama o dogu kulturu ile buyumus ve bizi gezmeye filan yollamaz sevgiliniz olursa okuldan alirim tehditleriyle buyuttu kisacasi korkuyla baskiyla buyudum. Sevgililerim oldu yinede gizli herkes gbi. 22 yasndayim ve ruh esimi buldum sandim bu yil 3 ayda btti sogudum kndisinden cimriydi biraz ve cok ozguvenszdi bunlar etkiledi sanirsam. Ayrilali 2 ay oldu suan ozlemeye basladim okul acilinca neler olcak bilmiyorum cok mutsuzum hicbir arkadasim.anlamiyor beni. Tum gun evdeyim is bulamadim zaten 1 bucuk ay kaldi okulun acilmasina gunler izdirap gibi gecmiyor mutsuzluk, umutsuzluk , ozlem , dusunceler.. Netten bir film acip izleyesim bile yok oysa spor yapacaktim kurslara gidicektim evden cikmaya bile enerjim yok. Tek hissettigim bildigm.kararszlik onunla olmali miyim tekrar neler olcak okul acilinca aptal gibi gunde 100 kere face ten whatsaptan ona bakiyorum bunyem mala bagladi cidden. Oysa bazi insanlar acar muzigini bir kahve yapar film.izler mutlu eder kndini ben niye boyle ot gibiyim. Psikologa da gttim 3 seans filan o an etkiliyo snra yine ayni son seansa da gtmeye bile usendm. İcime bir okuz oturmus gibi hissediyorum. Beni mutlu eden hicbirsey yok.
Mesela ney ucretsiz ? zaten 4 yildr tek gezen yapayalniz biriydim onu hayatima zor almstim olmadi buna cok uzuluyorum neden puruz cikti diye takiyorum kafama o yuzden tekrar olurmuki diye basliyr dsuncelerim.aptalca... Hersey para birde disari cikinca
Mesela Istanbulda yasiyorsaniz her hafta bir gun belirli müze ve oren yerler ucretsiz. Ucretsiz Canakkaleye falan götüren belediyeler var. Ücretsiz piknikler oluyor. Bayan Ogrenciler icin her öğle ücretsiz yemek veren bir vakif var. Sadece ogrenciler icin degil her telden bayanlar buraya gelip nefis yemeklerini yiyorlar. Sirf tertemiz ev yemegi diye o kadar cok yedik ki yemeklerini. Bazı vakiflarin sempozyumlari, kültürel dersleri oluyor ücretsiz. Yine bu vakiflarin piknikleri oluyor. Boylece arkadas da edinebilirsin. Mesela yht 1 hafta boyunca ucretsizdi.. daha bir sürü sey var. Inan aşktan daha guzel dostluklar edinirsin ;-)
Canim surda okullarin acilmasina 2ay var sonra bol bol gezersin dert etme derslerine iyi calis mesleğini al elineki sonra istediğin gibi yaşarsın bn npigim ya ewlndim geldim kpandim bi deliğe oyleeeeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim bunlari arastiracagim istanbuldayim bende. Ozelden bana bunlarla ilgili bildginiz site varsa atarsaniz da cok memnun olurum. İyiki varsiniz hic tanimasamda guzel bir enejinuz oldugu kesin..
Sevgili cimri diye bırakılır mı. Belki çocuğun parası yoktu. Sen de diyorsun her şey para diye, evet paran yoksa sevgilin bırakır gider.
Bekle bakalım okulu bitsin bi işe girsin para kazansın, cimri mi değil mi anlarsın o zaman.
Tek umudum okulun acilmasi zaten.. Ama.sende evlnmissin bak ne guzel evlenmeye karar verecegn biri cikmis karsina esini sevmiyomusun ki ? Esimi cok seviyorsam mutlu olurdn bn yerinde olsam degisik pastala yapardim ona sabah hemde oyalanmis olurdum.onunla film izlerdim romantik seyler hazrlardim..
Canim bnde teldeyim mesaji bulamadim.en iyisi pc den acinca mesaj atim ben sana :);-) telefonla özel mesaj atamiyorum. Sen bana bi ozel mesaj at ben cevap olarak yazayım sana bunlari
Sewdigim kişiyle evlendim ama moralmen mutsuzum ve o soylediklerin hic birini yapmak istemiyorum yemek yapmak bile iskence gibi geliyor napcn herkzin derdi var bekarlik baba ocağı bnm için daha guzeldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
parasi olmamasi ayri birsey ona lafim yok. Ama ince hesapciydi oyle hssettim birde birden sogumustum ondan opesim yaninda olasim gelmiyordu yanimda aglamasi kndini asagilamasi ezigim ben demesi bunlara sebeb oldu
Canim bnde teldeyim mesaji bulamadim.en iyisi pc den acinca mesaj atim ben sana :)
Haklisin evli olmadan anlayamam seni. Ama bnce esinin payi vardr bunda seni mutlu etmesi lazim..
Cok haklisiniz tam ayrilik doneminde bazi saglik problemleri yasadim cok korkmustum neyseki atlattim sayilir saglik cok onemli. Depresyona grdim galiba evet bunalimdayim yakin arkadaslarimin bir kismi calisiyor bir kismi da ya memlekete gtti ya tatile bu yuzdn onlarla da bulusamiyorummutlu olmak için çok sebep var ama bazı insanlar göremiyor..en önemlisi sağlığın yerinde olması.bu cümle sana basit gibi gelebilir ama inan sağlığında bir bozukluk olduğunda iyileşeyimde hiç bişeyden şikayet etmeyeceğim diye dua edersin.insanın huzuru mutluluğu birazda kendi elinde.depresyondasın sanırım canım.eve kapanma.arkadaş çevrenden çok uzaklaşma.sosyal ol.belki sırf kendini böyle hissettiğin için eski sevgilini özlediğini düşünüyorsun.sevdiğine emin olmadan tekrar birleşip o kişininde üzülmesine sebep olma
Cok haklisiniz tam ayrilik doneminde bazi saglik problemleri yasadim cok korkmustum neyseki atlattim sayilir saglik cok onemli. Depresyona grdim galiba evet bunalimdayim yakin arkadaslarimin bir kismi calisiyor bir kismi da ya memlekete gtti ya tatile bu yuzdn onlarla da bulusamiyorumsevgili konusuna gelince bnde emin.olmadan birsey yapmak istemiyorum okul acilinca hala o kargasada grdukce uzulursem seviyorum demektir degilmi ? o zaman.adim atmalimiyim
Kendimi mutlu etmeyi bilmiyorum. Derslerim.hep iyi oldu bugune dek. Universite okuyorum ama bnce ot gibiyim. Ne futbol ilgimi ceker ne cok sevdigim bir sanatci var ne gundemi takip ediyorum ot gibiyim. Bunda anneminde etkisi var bnce kndisi ilkokul mezunu teknolojiye kenarindan bile bakmayan tum gun evde oturan el isi yapan biridir . Babam dogulu ve kafa yapisi cok sig. Bilgili ama o dogu kulturu ile buyumus ve bizi gezmeye filan yollamaz sevgiliniz olursa okuldan alirim tehditleriyle buyuttu kisacasi korkuyla baskiyla buyudum. Sevgililerim oldu yinede gizli herkes gbi. 22 yasndayim ve ruh esimi buldum sandim bu yil 3 ayda btti sogudum kndisinden cimriydi biraz ve cok ozguvenszdi bunlar etkiledi sanirsam. Ayrilali 2 ay oldu suan ozlemeye basladim okul acilinca neler olcak bilmiyorum cok mutsuzum hicbir arkadasim.anlamiyor beni. Tum gun evdeyim is bulamadim zaten 1 bucuk ay kaldi okulun acilmasina gunler izdirap gibi gecmiyor mutsuzluk, umutsuzluk , ozlem , dusunceler.. Netten bir film acip izleyesim bile yok oysa spor yapacaktim kurslara gidicektim evden cikmaya bile enerjim yok. Tek hissettigim bildigm.kararszlik onunla olmali miyim tekrar neler olcak okul acilinca aptal gibi gunde 100 kere face ten whatsaptan ona bakiyorum bunyem mala bagladi cidden. Oysa bazi insanlar acar muzigini bir kahve yapar film.izler mutlu eder kndini ben niye boyle ot gibiyim. Psikologa da gttim 3 seans filan o an etkiliyo snra yine ayni son seansa da gtmeye bile usendm. İcime bir okuz oturmus gibi hissediyorum. Beni mutlu eden hicbirsey yok.
Cok haklisiniz tam ayrilik doneminde bazi saglik problemleri yasadim cok korkmustum neyseki atlattim sayilir saglik cok onemli. Depresyona grdim galiba evet bunalimdayim yakin arkadaslarimin bir kismi calisiyor bir kismi da ya memlekete gtti ya tatile bu yuzdn onlarla da bulusamiyorumsevgili konusuna gelince bnde emin.olmadan birsey yapmak istemiyorum okul acilinca hala o kargasada grdukce uzulursem seviyorum demektir degilmi ? o zaman.adim atmalimiyim
eğer birşeyler için çabalamıyorsan tabiyki sıkılırsın. ben çalışmıyorken evde egzersiz yapardım, 1-3 saat yürüyüş yapardım bazen sahilde bisiklete binerdim. internette forumlarda boşa zaman harcardım. bunları hep yalnız yapardım. eğer param olsaydı dans kursuna giderdim. ne bileyim kendime birşeyler bulurdum çünkü derler ya" işleyen demir pas tutmaz" otur otur insanın psikolojisi bozuluyor. ruhun yaşlanıyor .
Bir seyi kirk kere dersen olurmus.
Bu kadar cok mutsuzum demek yerine ailemi cok seviyorum bugun de saglikliyim mutluyum de?
Bos ver inancin varsa git abdest al namaz kil.
Namaz kadar guzel sey yok icin rahatlar..
Ve sukretmeyi bil..
Yarin yuruyuse gidecegim kardesimle.. Beni bogan ayrilik oldu daha cok hayal kirikligim oldu. Yikti beni resmen. Gecicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?