Bazı insanlar neden böyle oluyor?

insan iç güdüsel olarak kendi gibi olanlara sıcaklık duyuo bence mesela nişanlılar nişanlı arkadaşlarıyla hamileler diger hamilelerle. ortak nokta oluyo ya ondan diye düşünüyorum çekmeyen bilmez hesabı diye düşünüyolardır.yanlış anlamayın evli de deilim hamilede deilm

ya ne insanlar var canım neyse sanki evlenince nolcaksa görgüsüzler... yani en güzeli övünmemek gerçekten ne olacağımız hiç belli olmaz sonra övündüğümüzle kalırız

kesinlikle katılıyorum doğal şeyi üstün bişi olarak göstermek ne demek ya hangi akıl mantık alır

ne güzel canım denk gelmemiş var bende bi kaç tane...aynen öle gösteriş meraklısı koca manyakları kocaları kurtarcak onları

işte bu :81:

:81: :81: :81: :81:

benım arkadasta nişanlanınca yüzüme bile bakmaz oldu.bide hamile kalınca bi hava atmalar sormayın marifet sanki ..:)

marifet tabi sadece onlar evlenebilio sadece onlar hamile kalabilio

insan tabiki sevinir sevdiğim adamla nişanlıyım evlilik yolunda ilk adımımızı attık diye ama bu en fazla bi hafta falan sürer diye düşünüyorum sonuçta insan her şeye alışıyo belli bi zaman içerisinde. ama hala oh nişanlandım oh çok güzeldim havlarındaysa insan biraz komplekslidir diye düşünüyorum. belki yanlış düşünüyorum ama öyle düşünüyorum napiyim

yani...........

Havalara giren,ne olduğunu şaşıran küçük kadıncıklardan çok var.Ben nişanlandğımı bile söylememiştim ki bırakın havalara gireyim.Demek ki koca bulamıyordu,ağır geldi bir tane bulunca diye düşünebilirim istemeden.

vayy nişanlandını sölemedin haaa :26: o kdrını yapamam ben ama kesinliklede abartmam nişanlandım tamam bitmiştir konu kapandı sorarlarsa iice öle cevaplarım :78:

şimdilik yakın çevremden böle bişeyle karşılaşmadım ama gelinlerin falan düğünde bayağa havalandıklarına şahit oluyorum ama bu konuda biraz laale doğru sölü nebilim insanın havası değişio ya ondan olur heralde bizde öle oluruz bence canım ama en yakın arakadaşımıza hava atacak kadar değil..benim yakın arakadaşım nişanlandı en ufak bi havasını görmedim hatta ablasıda nişanlandı aramızda konuşuoduk şimdi havalanırsın bize düğünde bakmassın hee falan deyip çok gülüoduk şakaya alıoduk hep arkadaşımın ablası nişanda bizle çok ilgilendi mutlulktan ellerime sarıldı hatta bi ara canım yaaa...hatta arkadaşıma da aynı şakayı yapıoduk nişan akşamı erkek tarafının gelmesini beklerken şimdi havanalırsın bize bakmassın diyoduk sora erkek tarafı geldi diğer arkadaşımla nişanlanan arkadaşıam sessizce şuna bak havalnadı diyoduk onu güldğrmek için şakasına o da bize gülmekten bişey yapamadı kızcaaz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…