- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İnstagramından sil gitsin ne diye muhatap oluyorsun kiKızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.
Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Aynı kişi ben Instagram'da ne paylaşırsam abuk subuk yorumlar yapmaya başladı.Bugun de benim doğum günüm birkaç kişi mesaj atmış samimi olduğum ve mesajını beğendiğim kişileri paylaştım.20 kişi yazsa 5 6 kişinin mesajını paylaştım.Yazdigi şu mutlu senelerin olsun.Ama benim ismimi paylaşma sevmiyorum.Su cevabı verdim.Hayir sadece samimi olduklarımi paylaşıyorum.Tesekkur ederim.
Daha öncede şunu silmemissin.İnstagramdan unutmuşsun falan filan vs.Silmem gereken bir şeydi.Ona inat geç sildim.Kuyruk acısını başkası çekmesi gerekirken bu kız çekiyor.Haddini nasıl bildiririm.
Nuranka tam Aslan burcu bence. Ben de aslanım. O kadar şeye ayrilmayip, burayı sürekli trolleyip son dakika düğün arabasına ayrılması tam Aslan hareketi.Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mıÇok cringe olay, lütfen yapmayın onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?
Kızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Çok teşekkür ederim.Kin gudulecek ona karşı bir diyalogum olmadı.3 4 kez karşılaştık.Gereksiz bir akrabalık var aramızda.Zaten ben boşandıktan sonra aramızda bağ kalmayacak.Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.
Video yapmadım.Ben hep paylaşım yaparken etiketleme çok yaparım.Kimse birşey demez.Cevremde öyle onluk durum yoktu.Doğum günü mesajlarını ayrıca video yapıp paylaşmanız garip değil mi? Sayfanıza bakanlar zaten görür
Hastalandım.Sustu.Ayrildik cabalamadi.Dogum günümü de kutlamasin bir zahmet.İstemem.Kiz deme oyle. Benim eski eşim bile dogum gunumu kutladi bu sene. Insanlikla alakali bence
Hayır sadece samimi olduğum kisileri paylaşıyorum diye cevap verdim sustu.Günün kutlu olsun.
Kutlama mesajlarını paylaşmak mıÇok cringe olay, lütfen yapmayın onunkini de paylaşacağını düşünüp paylaşma demiş olabilir, bu her şeye karışıp yorum yapmak değil, ben de istemem yani.
Sen nasıl aslan burcusun ya, şaşırdım bak. Aslanları severim; cool, lider, akıllı, özgüvenli oluyorlar genelde, başka sıkıntıları yoksa.
Sen o çevreyle ne yazık ki bambaşka bi kafaya bürünmüşsün.
Gerçekten bi şey dediğinde sakince ver ağzının payını, "seni ilgilendiren kısım neresi, keşke herkes haddini bilse" de ve geç, koy mesafeyi, gerekirse kes iletişimi, çok mu zor?
Hastalandım.Sustu.Ayrildik cabalamadi.Dogum günümü de kutlamasin bir zahmet.İstemem.
Doğum günün kutlu olsun nuranka ben şunu anlamadim bu anlattığın şahıs kimKızın işi var gücü var.Meslegi yerinde.Evli gayet dışarıdan mutlu bir hayatı var.Ama biliyorum ki ailesi ile barışık degilmis.Esinin ailesine sürekli ilgi gösterip kendisini sevdirmeye çalışıyor.
Sanki doğum günü olduğunu birine duyurmak amacıyla bu konuyu açtın gibi geldi ama ben kötüde olabilirimMuhatap olmayarak
Gereksiz birisi diyeyim.Doğum günün kutlu olsun nuranka ben şunu anlamadim bu anlattığın şahıs kim
Kişi sayısını değil, nedenini sormuş aslında.Güzel buldugum 5 6 kişinin mesajını hikayeme attım.
Enişte okuyor nasılsa, mesajı almıştır inşallah.Sanki doğum günü olduğunu birine duyurmak amacıyla bu konuyu açtın gibi geldi ama ben kötüde olabilirim
Neyse şahsi sil engelle çok zor değil.
Teşekkür ederim.Silmeye bahane bulamadım o yüzden.Aslan burcu olmana çok şaşırdım
Kutlu olsun doğum günün. Engelle geç madem, neden sevmediğin insanlar yüzünden enerjin düşsün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?