Bazı İnsanlar Neden Böyle ?

İnstagramından sil gitsin ne diye muhatap oluyorsun ki

Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.

Nuranka tam Aslan burcu bence. Ben de aslanım. O kadar şeye ayrilmayip, burayı sürekli trolleyip son dakika düğün arabasına ayrılması tam Aslan hareketi.

Abi sen neden boylesin ya insan dogumgunu mesajlarini neden sosyal medyasinda paylasir ki? Amac oradan ve buldugun her acik kapidan esine gonderme yapmak mi? Bak aslinda ben sevilen biriyim, sen haric herkes benim dogumgunumu kutladi ama sen unuttun sitemi mi? Sen insanlara haddini bildirmeden once kendin haddini bilmelisin. O paylastigin mesaj sahipleri o mesajlarin payladilmasini ister mi acaba? Konu basligi bazi insanlar neden boyle Allah'im sana geliyorum.

Doğum gününüz kutlu olsun. çok mutlu olmanızı dilerim tüm kalbimle. Kafanıza takmayin büyük ihtimal bir konuda kin gütmüş kendi içinde.
Çok teşekkür ederim.Kin gudulecek ona karşı bir diyalogum olmadı.3 4 kez karşılaştık.Gereksiz bir akrabalık var aramızda.Zaten ben boşandıktan sonra aramızda bağ kalmayacak.

Hayır sadece samimi olduğum kisileri paylaşıyorum diye cevap verdim sustu.

Doğum günün kutlu olsun Nuran, lütfen benim mesajımı da paylaşma
Yahu ne tutuyorsun listede hâlâ, sil ve bitsin.
Belki de sen böyle olduğun için bazı insanlar da hâlâ böyle?

Nice mutlu yılların olsun Nuriş

Bu kişinin on mesajından birine cevap ver yeter. Herhalde akraba falan ki tamamen kestirip atamıyorsun.

Doğum günün kutlu olsun nuranka ben şunu anlamadim bu anlattığın şahıs kim

Sanki doğum günü olduğunu birine duyurmak amacıyla bu konuyu açtın gibi geldi ama ben kötüde olabilirim

Neyse şahsi sil engelle çok zor değil.
Enişte okuyor nasılsa, mesajı almıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…