- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Zaten kadının evliliğini, eşinin ailesini falan kötüleyerek başlamış mevzuya, bi nevi kendini rahatlatma.Konu bi sekilde Nuranka'nin dugunune gelecegidi yani. Baska ne bekliyodun
Ya sevmeyebilirsiniz.Hak veririm o anki psikolojimle paylaştım ama kibirli şekilde beni de paylaşacakmisin.Sevmiyorum dedi sadece samimi olduklarını paylaşıyorum dedim bu lafimdan sonra Instagram'dan silmiş beni.Çok cringe bi olay kutlama mesajlarının paylaşılması, cidden kötü görünüyor, ben utanıyorum öyle hikayelere bakarken.
Kadının da benimkini paylaşma demesi çok abes değil.
Bi de, konuyu kadının dedikodusunu yapmak için mi açtın, sana ne kadının 40-44 beden olmasından?
Herkesi kendim gibi görme özelliğim var.Bence guzel bir cevap vermissin Nur, nice yaslara bu arada.
Bana cok saf geliyorsunuz. Kalbiniz temiz bence. Bu tarz insanlara kin gutmek yerine cikar gitsin, senden degerli mi? Dusmanim dedigin insan neden ozel hayatini, paylasimlarini gorsun ki?
Yavrum bu konu bitmedi mi ya, yıl geçti üstünden.Ya sevmeyebilirsiniz.Hak veririm o anki psikolojimle paylaştım ama kibirli şekilde beni de paylaşacakmisin.Sevmiyorum dedi sadece samimi olduklarını paylaşıyorum dedim bu lafimdan sonra Instagram'dan silmiş beni.
Kilo konusunda da biraz aramızda muhabbet geçmişti.
1 ay oldu.Su videoyu aradım.Yavrum bu konu bitmedi mi ya, yıl geçti üstünden.
Yahu git uyusana 1 saattir barbie ile uğraşıyorsunYavrum bu konu bitmedi mi ya, yıl geçti üstünden.
Gece gece o kadar güldüm ki, değdiYahu git uyusana 1 saattir barbie ile uğraşıyorsunşimdiden enerjimi aldı bile hele bu konuda doğum günü mesajlarını paylaştığını tekrardan okuyunca
Barbie Nur ne ya.Gece gece o kadar güldüm ki, değdi
Hem ben seviyorum Barbie Nur'u
Barbie Nur ne ya.
Sevmedin mi, pekala. Barbie'yi.Barbie Nur ne ya.
Nur benim adım.Hatta ikinci adım.Gunluk hayatta kullandığım adımı yazmadim.Nur adım Anka yi öyle Ankaralı gibi yaptım.Millet Nuran koydu adımı.Kahve Pembe vardı onu kapatma isteği yapmıştım.Rastgele isim seçmiştim.Kapanmadi yeni hesap acinca Nuran Nuris oldum ya.Sevmedin mi, pekala. Barbie'yi.
Nur benim adım.Hatta ikinci adım.Gunluk hayatta kullandığım adımı yazmadim.Nur adım Anka yi öyle Ankaralı gibi yaptım.Millet Nuran koydu adımı.Kahve Pembe vardı onu kapatma isteği yapmıştım.Rastgele isim seçmiştim.Kapanmadi yeni hesap acinca Nuran Nuris oldum ya.
Nişanlım yazınca kızanlar oldu bari Ken olsun dedim.Eski yavuklum.
O herife de Ken deme be yavrum, sümük atmaya değmez.Nur benim adım.Hatta ikinci adım.Gunluk hayatta kullandığım adımı yazmadim.Nur adım Anka yi öyle Ankaralı gibi yaptım.Millet Nuran koydu adımı.Kahve Pembe vardı onu kapatma isteği yapmıştım.Rastgele isim seçmiştim.Kapanmadi yeni hesap acinca Nuran Nuris oldum ya.
Nişanlım yazınca kızanlar oldu bari Ken olsun dedim.Eski yavuklum.
İster Ken İster Şerafettin İster Berke.O herife de Ken deme be yavrum, sümük atmaya değmez.
Demen gereken tek şey GÜLE GÜLE.İster Ken İster Şerafettin İster Berke.
30da zaten kimse yaslanmaz, cok nadirdir. 30dan sonra baslar yavas yavas. Yani su an genc gostermen hep genc gorunecegin anlamina gelmiyor. Zamaninda ben de yanildim o yuzden yaziyorum. Her gun gunes kremini ihmal etme. Ayrica kadina cevabini vermissin daha fazla muattap olma.Nazar değmesin bana.Kendime bakmıyorum ama goruntum 30 gibi değil.Tesekkur ederim.Silmek için bahane bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?