- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Aslan burcuyum.Ve özelliklerini taşıyorum.Aslan burcu olmana çok şaşırdım
Kutlu olsun doğum günün. Engelle geç madem, neden sevmediğin insanlar yüzünden enerjin düşsün ki
HAdi bakalım.Enişte okuyor nasılsa, mesajı almıştır inşallah.
AslanAslan burcuyum.Ve özelliklerini taşıyorum.
Aslan burcu olmana çok şaşırdım
Kutlu olsun doğum günün. Engelle geç madem, neden sevmediğin insanlar yüzünden enerjin düşsün ki
Aslan
Burcunu ben daha farkli biliyorum ya oğlum aslan hiç alakası yok senle.
Hadi ya aslan öyle mi oluyor. Ben " lider ruhlu ,kendini beğenmiş ,her ortamda ilgi odağı olmayı sever. "diye biliyorum ki benim oğlan öyle. Yükselen alçalan falan da etki ediyor mu bilmiyorum ben sadece yüzeysel bilgi sahibiyimBen Aslan burcuyum. Ve nuranka tam aslan. Dibine kadar depresyonu yaşıyor, bunca olay olup ayrilmiyor ama düğün arabasına ayriliyor. Tam son dakika Aslan davranislari. Bir ara da konu açıp kendi kaçıyordu
Nuranka da ilgi odağı olmayı seviyor. Sürekli konu aciyor. İş begenmiyor. Yazıyor yazıyor buraya sonra kimseyi dinlemiyor. Yani konu açıp hepiniz kötü kalplisiniz deyip kaçmıyor. Aslan hirslidir ama koç kadını gibi değil. Çalışır çalışır sonra bir gün der ki ben yokum. Erkeği ile kadını farklı oluyor aslanın.Hadi ya aslan öyle mi oluyor. Ben " lider ruhlu ,kendini beğenmiş ,her ortamda ilgi odağı olmayı sever. "diye biliyorum ki benim oğlan öyle. Yükselen alçalan falan da etki ediyor mu bilmiyorum ben sadece yüzeysel bilgi sahibiyim
Olabilir valla. Geçen bir yaşlı amcaya yardım edeyim dedim direk bana sen yengeç burcu musun dedi. Evet dedim. Biraz konuştu anlattı sonra dedi ki bu hayatta ne yaparsan yap ama aslan burcundan uzak durNuranka da ilgi odağı olmayı seviyor. Sürekli konu aciyor. İş begenmiyor. Yazıyor yazıyor buraya sonra kimseyi dinlemiyor. Yani konu açıp hepiniz kötü kalplisiniz deyip kaçmıyor. Aslan hirslidir ama koç kadını gibi değil. Çalışır çalışır sonra bir gün der ki ben yokum. Erkeği ile kadını farklı oluyor aslanın.
Konu ne zaman buraya gelecek diye merakla okuyordumBen gelinlik aldığım zaman gelinliğini bana atmış.Ayni model olmasin bak ben bunu giyeceğim diye.İnan o giydiği gelinliği para verseler giymem ben.38 bedenim diyip duruyor.En az 40 44 beden var.
Teşekkür ederimKonu ne zaman buraya gelecek diye merakla okuyordum
Doğum günün kutlu olsun E elifnurbeyza , yeni yaşa yeni aşk yakışır bence ❤
Konunla ilgili yorumum, canını sıkıyorsa çıkar listeden beybiBu parça sana gelsin, doğum günü hediyesi
Aslan erkeği çok prensipli olur. Vallahi aslan kocası olan kadınlar çok memnun. Hiç öyle demeyin.Olabilir valla. Geçen bir yaşlı amcaya yardım edeyim dedim direk bana sen yengeç burcu musun dedi. Evet dedim. Biraz konuştu anlattı sonra dedi ki bu hayatta ne yaparsan yap ama aslan burcundan uzak durkahkaha attım dedim amca oğlum aslan. Dedi yandın yandın hele karısı tam yandı.
Nuran dönmüyor da dönse daha az yorulurdu.Aslan erkeği çok prensipli olur. Vallahi aslan kocası olan kadınlar çok memnun. Hiç öyle demeyin.
Amca aslan kadınından bahsediyordurAslan kadını sabreder sabreder birgün anlamsız birşeyden gider. Ve dönmez. O yüzden nuranka aslan diyorum ya
O yukselenindendirNuran dönmüyor da dönse daha az yorulurdu.
Doğrudur.Sabredip sabredip en ufak şeyde patlarim.Aslan erkeği çok prensipli olur. Vallahi aslan kocası olan kadınlar çok memnun. Hiç öyle demeyin.
Amca aslan kadınından bahsediyordurAslan kadını sabreder sabreder birgün anlamsız birşeyden gider. Ve dönmez. O yüzden nuranka aslan diyorum ya
Belirli kişilerin devamlı yorumuna bakıyorum.Artik hoslanmadiklarimi göz ardı et yapıyorum.Nuranka da ilgi odağı olmayı seviyor. Sürekli konu aciyor. İş begenmiyor. Yazıyor yazıyor buraya sonra kimseyi dinlemiyor. Yani konu açıp hepiniz kötü kalplisiniz deyip kaçmıyor. Aslan hirslidir ama koç kadını gibi değil. Çalışır çalışır sonra bir gün der ki ben yokum. Erkeği ile kadını farklı oluyor aslanın.
En mantıklı yorum bu aslında.Dananin kuyruğunu onunla koparmam lazım ama bir o kadar da tehlikeli.Gitmis millete Nur bana nisaninda kilolu gostermissin dedi demiş.Bir abartiyorlar bir abartiyorlar.Kendileri bana neler neler dedi sustum.''O küçük aklını kendine sakla tatlım'' veya ''sana sorduğumu hatırlamıyorum gereksiz'' diyerek.
Düğün arabasında mi terketmiş. Kız ben nerdeydim onu anlatirkenO yukselenindendirAma dediğim gibi terketmeyip terketmeyip son dakika dugun arabasindan terk etmesi çok tipik.
Ben şahidim, yapıyor arkadaşlar.Belirli kişilerin devamlı yorumuna bakıyorum.Artik hoslanmadiklarimi göz ardı et yapıyorum.
Yok ya, oturmuyor bende aslan kadını olarakNuranka tam Aslan burcu bence. Ben de aslanım. O kadar şeye ayrilmayip, burayı sürekli trolleyip son dakika düğün arabasına ayrılması tam Aslan hareketi.
Ben böyleyimdir dünya yıkılır sesimi çıkartmam sonra ufacık birşey de tüm biriktirdiklerimi kusarim.Yok ya, oturmuyor bende aslan kadını olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?