İnsanlar çok çıkarcı dediğin gibi ve menfaat için en yakını olduğunu sandığın kişi tarafından sırtından vurulabiliyor insan... Senin içini ne rahatlatır ne desem bilemedim ama acizane tavsiyem, insanlara çok güvenmemeye çalış, temkinli ol ve kendinden başkasından beklentiye girme...
Bu arada annenle babanı mı ayırdı birileri onu anlayamadım da?![/QUOTE
Artik öyle yapiyorum canim bazi insanlara karşi, mesafeli olmaya karar verdim.... insanlari kirmakttan çok korkuyorum, ama bakiyorum ki bazilari insanlari kirmakttan çok zevk aliyorlar... Bu dunyanin öbur tarafida var bunu hiç düşunmüyorlar... Hayir tatlim annemle babami ayirmadilar... Ne zaman bişey olsa ha karisi yaptti diyorllar yani acikcasi zavalli annemi sucluyorllar....ama kendi karilarindan hiç haberleri yok affedersiiniz şeytan gibiler, şeytan bile onlarin yaninda halt etmiş.... Annem dürustlugunden dolayi pek sevilmiyor, sirf menfaatlari için seviyorlarmiş gibi yapiyorllar... Alttan alttan ne işler ceviriyorlar, diyorum ya şeytanin bile aklina gelmez....
Bu dert sadece sizin başınızda değil emin ol.
Sen boşver beddua etme
Beddua ya sormuşlar nereye diye geldiğim yere demiş.
Sen Allah'a havale et Rabbim bilir yapacağını.
menfaatci insanlardan uzak durmaktan başka çareniz yok..aramayın sormayın elinizden geldikce ilgilenmeyin..
aynen bende menfaatçi insanlardan nefret ederim..bende çok görüp sinirleniyorum..işi düşmeden aramaz sormaz yoklukları belli olmaz..işleri düşünce yalaka olurlar..2 yüzlülükte çabası tabi..tüküresim geliyor resmen ben öyle değilim ya tavrımı belli ettiriyorum bazen açıkçası iyi niyeti suistimal ediyolr ya..enayiyiz sanki resmen o muamele yani..of benim damarıma bastın tatlım ya..salal gitsin en iyisi..onlara onalr gibi davranınca anlıyorlr bunu biliyorum
bende tam bugün böyle bi konuyu açmayı düşünüyodum benden önce davrandın kardeşim.bıktım menfaat dünyasından.iyilik yaptığım herkesten kazığıı yedim.ben artık onlara değil kendime kabahat buluyorum.ben çok enayiyim
bazı insanlar mı? insanların hemen hemen hepsi menfaatçi
Herkes çıkarcı .
Emin ol bizde uğraşıyoruz bunlarla .
Babam hala akıllanmadı annem hala merhametine yenik düşüyor.
eminim başkalarıda bizim hakkımızda aynı şeyi düşünüyorlardır.art niyetli olan zaten belli..merhametten maraz doğuyor valla.bende bıktım..tmm bende onlar gibi olayım diyorum merhamtime geliyor yine iyi yanım ağır basıyor salaklaşıyorm öyle .enayinin önde gideniyim bendee doymuyrm yediğim kazıklara alışkanlık hehehe[/QU
onlar bize nasil davraniyorsa bizde onlara öyle davranacagizben haksizliga hic gelemem hele hele birilerinin beni kullanmasina hic musade edemem, bunu hissettigim an o kiside sogur ve tavrimi net bi sekilde koyarim... yedigin kaziklara alisma tatlim kendine gel o yedigimiz kaziklar bizleri daha bi olgunlastirmasi lazim, insanlari ona göre sec, dostun ve dusmanini ona göre ayir...
haklsıın iyi niyetimin son kullanma tarihide geçt izaten arık adamına göre davaranıcam..tşkrlr gaza geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?