- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
İyi de mesaj atmak telefonla aramak gibi bir şey değil ki. Ben uyanığımdır, fotoğrafa bakıyorumdur, arkadaşıma gece yarısı mesaj atarım, o 10 saat sonra uyanınca bakar görür. Nedir yani... Telefonla aramak olsa tamam diyeceğim, bir saatten sonra arayarak kişi rahatsız edilmez.
Ben de arkadaşlarıma istediğim her saat mesaj atarım, uyuyorsa uyuyordur, uyanınca döner. Benim arkadaşlarım da öyle. Sabah kalkınca telefona bakarım, arkadaş sabaha karşı 3'te mesaj atmış... Şu zamana kadar hiç yadırgamadım bunu. Sapla samanı ayırmak lazım.
Atan kişi arkafaşıyla fotoğraf çekinirken benimki de kadrajda farkında olmadan fotoğrafa dahil oluyo. Kız da bak fotoğrafta sende varsın, siliyorum çirkin çıkmışsın zaten diyerek yolluyo ama ekli bile değil.
Parmağındaki yüzüğü gördüğünden emin miyiz ?
Aynısını yazıyordum
Sevgiliniz size iş dışında hiçbir muhabbetlerinin olmadığını söyledi ve bu senli benli konuşulan gece yarısı atılan mesajdan sonra da siz de buna inandiniz mi?
O adamin hep yaninda degilsin.Kadinla iliskisi nasil tam olarak bilmiyorsun.Hemen kadini yargilamaktansa ben once erkekten suphe ederim.Kendisinin o rahatligi vermis olma ihtimali yuzde bir milyon.Parmağında yüzük olan ve iş dışında başka hiç bi iletişiminiz olmayan bi adama gecenin bi yarısı mesaj atar mısınız? Durumu sorun etmiyorum çünkü sevgilime güveniyorum. Sadece bunu yapan nasI bi psikolojiyle yapıyo merak ediyorum. Bazı kadınları anlamak gerçekten güç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?