Güvenmediğim biriyle neden birlikte oluyum? Elbette beşer şaşar ama ben zaten karşı tarafı yargılamadan önce sevgilimle konuştum ve içime sinmeyen hiç bi şey olmadı, her şeyi ortada saklayacak bi şeyi yok. Ayrıca güven kolay kazanılmayan ama iyi hissettiren bi duygu umarım size de tam manasıyla nasip olur.Sevgilime güveniyorum nedir. Ben 3 yıllık eşime güveniyorum diyemem beşer şaşar insan bu. Gece bi saatte mesaj atılacak yüzü vermiş adam. Siz sevgilinize güvenin karşıdakine suç bulun aferin. İyi uykular.
Var iste ole dusuncesizler. Niyeti her ne de olsa o saatte msj atilmaz.Parmağında yüzük olan ve iş dışında başka hiç bi iletişiminiz olmayan bi adama gecenin bi yarısı mesaj atar mısınız? Durumu sorun etmiyorum çünkü sevgilime güveniyorum. Sadece bunu yapan nasI bi psikolojiyle yapıyo merak ediyorum. Bazı kadınları anlamak gerçekten güç.
Gözünüzü seveyim 3 günlük ilişkiyle böyle konuşmayın. Eşimi 5bucuk yıldır tanıyorum ve emin olun sizden kaç kat guveniyorumdur ki şekil a sizin 3. şahıs konunuz var benim yok. Ama asla güveniyorum yapmaz dememelisiniz hayatın kuralı bu, Murphy Kanunu bu olmaz dediginiz herşey olur. 30 yıllık evli mutluların aldatıldığını gördü bu site. Eğer bu adamın gece telefonuna ne mesaj gelmiş diye bakıyorsanız bu kadar önemliyse siz de guvenmiyorsunuzdur.Güvenmediğim biriyle neden birlikte oluyum? Elbette beşer şaşar ama ben zaten karşı tarafı yargılamadan önce sevgilimle konuştum ve içime sinmeyen hiç bi şey olmadı, her şeyi ortada saklayacak bi şeyi yok. Ayrıca güven kolay kazanılmayan ama iyi hissettiren bi duygu umarım size de tam manasıyla nasip olur.
yüzük olmasına erkek olmasına bile gerek yok gece 10 dan sonra anneme babama bile ne mesaj atarım ne ararım ayıptır bana göre insanlarında özel alanı varParmağında yüzük olan ve iş dışında başka hiç bi iletişiminiz olmayan bi adama gecenin bi yarısı mesaj atar mısınız? Durumu sorun etmiyorum çünkü sevgilime güveniyorum. Sadece bunu yapan nasI bi psikolojiyle yapıyo merak ediyorum. Bazı kadınları anlamak gerçekten güç.
Bence Siz yorum yapmadan önce önyargı ve genellemelerden sıyrılın. Kimseye mutluluk pozu vermek değil niyetim. Derdim oldu derdimi de yazdım, içime sinmeyen bi şey olsa onu da yazarım sonuçta anonim bi platform kime neyin pozunu kesiyim ki bunu normal yaşantımda da yapmam. Ben asla aldatılmam demiyorum ama bana bi açıklama yapmış içime sinmiş yaşayan, tanıyan da benim. Güvenip güvenmeme muhakemesini de yapabiliyorum çok şükür.Gözünüzü seveyim 3 günlük ilişkiyle böyle konuşmayın. Eşimi 5bucuk yıldır tanıyorum ve emin olun sizden kaç kat guveniyorumdur ki şekil a sizin 3. şahıs konunuz var benim yok. Ama asla güveniyorum yapmaz dememelisiniz hayatın kuralı bu, Murphy Kanunu bu olmaz dediginiz herşey olur. 30 yıllık evli mutluların aldatıldığını gördü bu site. Eğer bu adamın gece telefonuna ne mesaj gelmiş diye bakıyorsanız bu kadar önemliyse siz de guvenmiyorsunuzdur.
Bir de burası sosyal medya değil bir forum. Kimse kimseyi tanımıyor yalandan mutluluk pozlarına gerek yok.
Kimseye koşulsuz güvenmiyorum eğer o güveni sağlayacak unsurlar yoksa. Diğer iki sorunun da cevabı evet. Zaten bu kişi aynı iş yerinde çalıştığı biri bile değil sadece gidip geldikleri bi müşteri firma.Şimdi akıllarda iki soru
1) Sevgiliniz(nişanladınız mı bilmiyoruz) yüzüğü kesin takıyor mu ?
2) İş dışında bir iletişimleri olmadığı kesin bilgi mi ?
Dipnot: Kimseye çok güvenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?