bazı kadınları anlayamıyorum...

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.

üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemiş :KK70: yahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?

yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)

Bence siz anormal değilsiniz :)))) insanın karşı cinsten arkadaşı olabilir, bir kadın bir erkekle arkadaşsa altında başka birşey aramaya gerek yoktur, sevgili veya eş olmayı sevgili-sahip ilişkisi olarak görüyor olabilirler.
aynen, hadi canim cicim bebeğim falan yazsam bi şüphelen anlarım da, kanki yazmışım yahu daha ne olsun :)

selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.

üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemiş :KK70: yahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?

yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)

Anormal olan sen değilsin :)
Yani bunlara kadın gözüyle de bakmıyorum açıkçası
Kadın onurlu bir varlıktır :)

Acaba mesajı sevgilisi mi yazdı?
kız yazmıştır yani arkadaşım neden yazsın ki? bana her zaman iyi davranan iyiliğimi düşünen biriydi. hadi yazmamı istemese direkt engellerdi yani ki zaten sürekli yazıyor değilim. 6 aydır ilk mesajım yani o da şehit haberinden dolayı. yazım tarzı falan da onun değil.

aynen, hadi canim cicim bebeğim falan yazsam bi şüphelen anlarım da, kanki yazmışım yahu daha ne olsun :)
Ben çooook ama çok samimi olduğum, eşini de karakter olarak bildiğim arkadaşlarıma hayatım gülüm derim, en çok da kardeşcağızım derim, o benim canım kardeşimdir, hayatımda hiç kimseye başka gözle bakmadım zaten, bunu da anlayamayan varsa benden uzak olsun bir zahmet.

Kavga veya tartisma cikarmak istemiyorum fakat sevgilisiyle arkadasini tanistiran yada evli bekar arkadasca görüsen konusan bulusan konularda "aman dikkat et arkadasa sevgiliye güven olmaz aldativerir" gibi yorumlar yaparken simdi konu sahibi sucsuz olmus. Evet kadinlari bu yüzden anlamak zor. Sonucta konu sahibinin sevgilisi de sevgilisini korumak icin bu tür bir mesaj atmis.

Ben çooook ama çok samimi olduğum, eşini de karakter olarak bildiğim arkadaşlarıma hayatım gülüm derim, en çok da kardeşcağım derim, o benim canım kardeşimdir, hayatımda hiç kimseye başka gözle bakmadım zaten, bunu da anlayamayan varsa benden uzak olsun bir zahmet.
öyle tabi. ben de derim ama bu arkadaşımla aşırı bir samimiyetimiz yok. yazın bulunduğum şehre geldiğinde bana görüşelim demişti mesela, bana kanki dedim diye merak ettim diye çemkiren kız çocuğa bir şey diyebilecek mi acaba :D

Kavga veya tartisma cikarmak istemiyorum fakat sevgilisiyle arkadasini tanistiran yada evli bekar arkadasca görüsen konusan bulusan konularda "aman dikkat et arkadasa sevgiliye güven olmaz aldativerir" gibi yorumlar yaparken simdi konu sahibi sucsuz olmus. Evet kadinlari bu yüzden anlamak zor. Sonucta konu sahibinin sevgilisi de sevgilisini korumak icin bu tür bir mesaj atmis.
iyi de beni kıskanmasını gerektirecek bi konu yok ki :D merak ettim diye suçlu muyum sizce:) ki zaten sürekli konuşmuyoruz ama yine de kardeşim diye hitap eder hep, daha ne diyeyim. vallahi senin sevgilinde gözüm yok mu diyeyim :))

Valla yan gözle bakmak falan değil kimse eşime “KANKİ” desin istemem.
Karşı cins kankiliği bana çok itici geliyor.
Arkadaşım daha samimi.
Ama kanki no.
Anormal miyim burda yorum yapanlara göre anormalim ama umrumda mı hayır.
Eşime kanki diyen benden de öyle mesaj alabilir :KK200:

iyi de beni kıskanmasını gerektirecek bi konu yok ki :KK70: merak ettim diye suçlu muyum sizce:) ki zaten sürekli konuşmuyoruz ama yine de kardeşim diye hitap eder hep, daha ne diyeyim. vallahi senin sevgilinde gözüm yok mu diyeyim :))
Ben sizi suclamak icin söylemedim cnm :) sadece fsrk ettim ve söylemek istedim ;)

Valla yan gözle bakmak falan değil kimse eşime “KANKİ” desin istemem.
Karşı cins kankiliği bana çok itici geliyor.
Arkadaşım daha samimi.
Ama kanki no.
Anormal miyim burda yorum yapanlara göre anormalim ama umrumda mı hayır.
Eşime kanki diyen benden de öyle mesaj alabilir :KK200:
gülüyorum sizin gibi kadınlara. hayır şey mi sanıyosunuz bütün kadınlar benim kocamın peşinde falan? :D

Back
X