çünkü "kendini aklamaya çalışıyorsun" gibi bir cümle kurdun. bu da beni bu konuda suçlamak oluyor. ben suçlu değilim ki neden kendimi aklamaya çalışayım... içimde art niyet yok, keza art niyet olan insan da kanki, kardeşim demez.@yelizzcel arkadasim pardon da sen neden sana kotu kadin dedigimi falan sandin anlamadim?
Arkana sozde "biz ileri gorusluyuz" bayragi tasiyan kadinlari da almis cahilce bagiriyorsunuzm? Ben sizin sulalenizden de daha ileri gorusluyum merak etmeyin. Ancak soz konusu tanimadigim bir kadindan gelen mesaj ise buna musamma gosteremem kusura bakma , yarin obur gun sen gosterirsin esine ya da sevgiline? Hatta aynisi sana geldi mi birlikte oldugun kisi de sana gosterir olmaz mi? Tabi o kafada birini bulabilirsen. Ama once senin dusuncelerini desteklemeyen insanlara hakaret etmeden "gorusunue saygi duyuyorum ama şu şu şu laflarina katilmiyorum" tarzi cevap vermeyi öğren, sonra bana özgüven nasihatlerinde bulunursun anlastik mi?
işte şunu anlamıyorsunuz. "tanımadığım kadından gelen mesaj". sen tanımıyorsun zaten mesaj sana gelmedi, sevgiline geldi. arkadaşı attı o mesajı. her arkadaşın birbirine atacağı türden gayet masumca gayet iyi niyetli bir mesaj. bu kadarcık şeyi yanlış anlıyorsan gerçekten süper ileri görüşlü bir kadınsın seni tebrik ederim.
evet sevgilime arkadaşı nasılsın kanki iyisin dimi? diye bir mesaj atsa, üstelik sevgilim özel harekat polisi olsa ben buna ancak mutlu olurum. sevgilimin düşünceli arkadaşları var, onu merak ediyorlar derim. çünkü ortada yanlış anlamaya müsait bir kelime yok...ha ben normalde kötü niyetli, kanki dediğim kişiyle konuşurken bile aklından yüzlerce plan geçen bir kadınımdır o zaman yanlış anlayabilirim, ama şükür değilim :)
cahillikten de lütfen dem vurmayın nolur komik oluyor :)