bazı kadınları anlayamıyorum...

@yelizzcel arkadasim pardon da sen neden sana kotu kadin dedigimi falan sandin anlamadim?
Arkana sozde "biz ileri gorusluyuz" bayragi tasiyan kadinlari da almis cahilce bagiriyorsunuzm? Ben sizin sulalenizden de daha ileri gorusluyum merak etmeyin. Ancak soz konusu tanimadigim bir kadindan gelen mesaj ise buna musamma gosteremem kusura bakma , yarin obur gun sen gosterirsin esine ya da sevgiline? Hatta aynisi sana geldi mi birlikte oldugun kisi de sana gosterir olmaz mi? Tabi o kafada birini bulabilirsen. Ama once senin dusuncelerini desteklemeyen insanlara hakaret etmeden "gorusunue saygi duyuyorum ama şu şu şu laflarina katilmiyorum" tarzi cevap vermeyi öğren, sonra bana özgüven nasihatlerinde bulunursun anlastik mi?
çünkü "kendini aklamaya çalışıyorsun" gibi bir cümle kurdun. bu da beni bu konuda suçlamak oluyor. ben suçlu değilim ki neden kendimi aklamaya çalışayım... içimde art niyet yok, keza art niyet olan insan da kanki, kardeşim demez.
işte şunu anlamıyorsunuz. "tanımadığım kadından gelen mesaj". sen tanımıyorsun zaten mesaj sana gelmedi, sevgiline geldi. arkadaşı attı o mesajı. her arkadaşın birbirine atacağı türden gayet masumca gayet iyi niyetli bir mesaj. bu kadarcık şeyi yanlış anlıyorsan gerçekten süper ileri görüşlü bir kadınsın seni tebrik ederim.

evet sevgilime arkadaşı nasılsın kanki iyisin dimi? diye bir mesaj atsa, üstelik sevgilim özel harekat polisi olsa ben buna ancak mutlu olurum. sevgilimin düşünceli arkadaşları var, onu merak ediyorlar derim. çünkü ortada yanlış anlamaya müsait bir kelime yok...ha ben normalde kötü niyetli, kanki dediğim kişiyle konuşurken bile aklından yüzlerce plan geçen bir kadınımdır o zaman yanlış anlayabilirim, ama şükür değilim :)

cahillikten de lütfen dem vurmayın nolur komik oluyor :)

Konuyu saptirmayin.
Sirf polemige girmek icin.
Her kadin sizinle ayni goruste olmayabilir.
Her cicek kirmizi degildir ve hepsi gunesi sevmez mesela? O zaman onlari koparalim?
Belli ki arkadasinin sevgilisi bu tarz seyleri hos kadsilamayan biri? Bu onu (gayet laçka bir itham ki yazmak bile istemiyorum ama) kezban mi yapti? Veya geri kafali? Saygi duyup geri cekilmek var, hakaret ederek ti'ye almak degil!
arkadaşım bak sorun kızın yanlış anlaması falan değil. neden anlamıyorsunuz. yanlış anladıysa bunu sevgilisine soracak, ya da engelleyecek. zaten engellese ne olur fark etmem bile. aşırı kıskanç da olabilirsiniz ama benim sorunum bana atılan mesaj. yani beni haksız yere suçlayıp engelliyor. bana kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyor. bunun neyine saygı duyayım?

Konu sahibi, aldırmayın gereksiz bir çıkış yapmış ama çok önem yüklemeyin. Hayatınızdan bu kadar saat çalmasına izin vermeyin.

Sevgilisinin yaptığı Son derece cehalet içerikli bir davraış.
İnsanların seviyeleri böyle belli oluyor İşte, eğitim şart..

Destek olan hanımlara bişey diyemiyorum ama. Çok fazla aldatılmış olmalılar ki psikolojileri bozulmuş, sevgiliye onay veriyorlar.

Ayol bu nasil konu? Sen bilmiyor musun kknin %95i bu tarz kadinlardan olusuyor:KK70:
Geriye kalan %5 de sen ben zaten:KK3:
Kesinlikle katiliyorum. :)

Konu sahibi arkadas, ben de senin gibiyim ayni. :) Ben gorusuyorum da arkadaslarimla. Acikcasi benim umurumda degil, vicdanim rahat. Kezolae cok fazla...

gülüyorum sizin gibi kadınlara. hayır şey mi sanıyosunuz bütün kadınlar benim kocamın peşinde falan? :KK70:
Bu hayatta canın hiç yanmamış senin galiba bir darbe yedikten sonra böyle düşünmezsin emin ol.Umarım o darbenin tadını hayatın boyunca almazsın.Çünkü çok zor bir duygu,öyle masum yürümüyor o işler maalesef.Hayatta İyilikler dilerim sana ama doğru değil bence

Saygi duyup geri cekilmek var, hakaret ederek ti'ye almak degil!

Kime saygı hangi saygı???
Her kadına eşime sarkabilme ihtimali var diye aklında kuran zihniyeti bozuk kadınlara mı saygı duyacağım.
Eğitim şart diyeceğim de eğitimli zihniyeti sadece karı-koca ilişkisi ile sınırlı olanları da çok gördük buralarda.
Farkettim ki ya özgüveni düşük kişiler ya eşine güvenmeyen kişiler yada çok aldatılmış kadınlar bu durumda.
Polemiğe girip sizin gibi düşünenlerle sinirimi bozamam. İyi günler.

Herkes de ne kadar genişmiş arkadaş..
Ortada en yakın akrabaların bile sapkınlıklarını seyrettiğimiz, 40 yıllık dostun arkadan eş ile bambaşka bir hayat kurduğunu duyduğumuz ve bizzat burada askerde olan eşinin kadının arkadaşına "izne gelirsem sende kalayım" tarzı pislik muhabbetler yaptığını okuduğumuz şu devirde acaba hanginiz erkek arkadaşınız veya eşinizin telefonunda gece gelmiş "nasılsın iyi misin merak ettim seni?" mesajına pollyannacılık yapabilirdiniz?

Karşı tarafı "kezban" diye nitelendirirken aynı zamanda espiri ve yerme seviyenizin de karakterinizle eş oranda ne kadar zayıf olduğunu göstermiş bulunmaktasınız. Bu kadar basit olmamalı, bir insana bir insan ismi ile bu kadar laçka hakaretler edilmemeli. Herşeyden önce ayıp!

Konu sahibi; kendini aklama çabanı takdir etmekteyim ama o çok düşündüğün arkadaşın lüzum görseydi de keşke seni tanıştırsaydı sevgilisi ile? O zaman belki kızın da tepkisi bambaşka olurdu? Tanışıklığınız var ise ve birlikte bir yerlere gidip ortak vakit geçirdiyseniz ve bu kız hala bu tarz laflarda bulunuyorsa işte o zaman suçlayabilirdin. Ama şu an hakaret etmeye hakkın olduğunu sanmıyorum. Zira benim de eşime gecenin bir yarısı "kanki naber ya nasılsın" mesajı gelse benim de midem bulanırdı. Üstelik kız ile bizzat tanıştırılmamışsam.

Herkes ne kadar da güzel kafalarda.
Aynı yorumlarınızı sizin başınıza geldi mi de duymak dileğiyle.

Yerine göre davranmak ne zamandan beri genişlik olarak ifade ediliyor?
En yakın akrabanızla sapkınca şeyler yapma, 40 yıllık arkadaşınızla bambaşka bir hayat kurma gibi ihtimaliniz var sanırım sizin.
Eğer bunları baz alacaksak çocuklarımızı babalarıyla, dedeleriyle; kocalarımızı kız kardeşlerimizle, eltimizle görüştürmemeliyiz. Hatta kocalarımızı kayınvalideleriyle bile görüştürmemeliyiz çünkü mevzumuz milletin yaptığı sapıklıklarsa onun bile örneği var.
Ama bizim konumuz ortada kıskançlık yapmaya gerek yokken ("INSANî" bir refleksden; şehadet ihtimali olan bir insanı merak etmekten bahsediyoruz) gereksiz gösterilen bir tepki.

Son düzenleme:
Y yelizzce1 Sevgiliyi o kadar kınamışsınız ki, dikkat edin siz de bir gün aynı duruma düşmeyin. Kınadığını yaşamadan ölmezsin derler. Asıl sorun o kızdada değil belki de, sizin kankinizde, ipleri sevgilisinin eline bırakmış. Bu da onun tercihi, size de sizin ona yüklediğiniz kadar anlam yüklememiş demek ki, sevgilisi için arkadaşını silmiş. Asıl bu ne kadar normal? Ayrıca sevgiliye tüü kaka diyen çoğu kişinin de samimi olduğuna inanmıyorum. Sevgili burda bir konu açsaydı, erkek arkadaşımı bir kız arıyor şöyle yazdı diye, belki bu sefer de onu haklı bulacaklar.

@yelizzcel arkadasim pardon da sen neden sana kotu kadin dedigimi falan sandin anlamadim?
Arkana sozde "biz ileri gorusluyuz" bayragi tasiyan kadinlari da almis cahilce bagiriyorsunuzm? Ben sizin sulalenizden de daha ileri gorusluyum merak etmeyin. Ancak soz konusu tanimadigim bir kadindan gelen mesaj ise buna musamma gosteremem kusura bakma , yarin obur gun sen gosterirsin esine ya da sevgiline? Hatta aynisi sana geldi mi birlikte oldugun kisi de sana gosterir olmaz mi? Tabi o kafada birini bulabilirsen. Ama once senin dusuncelerini desteklemeyen insanlara hakaret etmeden "gorusunue saygi duyuyorum ama şu şu şu laflarina katilmiyorum" tarzi cevap vermeyi öğren, sonra bana özgüven nasihatlerinde bulunursun anlastik mi?

iyi de siz evlisiniz
kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama az çok eşinizin çevresini bilirsiniz
bunca zamana kadar ortada olmayan birinden "naber, nasılsın, meark ettim vs" mesajı alınca "bu kim" diye düşünmeniz de normal

fakat normal olmayan, kocanın telefonuna gelmiş bir mesajı karısının yanıtlaması, hem de kimdir nedir bilmeden
buradaki kadınların savunduğu şey kocanıza "kim, saat kaçta mesaj atarsa atsın umursamayın" değil
savunulan şey tepki verip vermeyeceğine karar vermesi gereken kişi telefon sahibi olan kişidir
eğer telefon sahibi yani mesajı alan kişi, kendisine başka bir kişinin asılmasına izin veriyorsa o zaman yapılması gereken asılan kişiye mesajlar yazıp ayağını kesmek değil
bu karaktersizliği yaptığı için eşe yol vermektir

bir de bu insanlar evli değil
bir insan bir insanla sevgili olunca hemen seceresini anlatmıyor ki
şu şu arkadaşım var, bu bu arkadaşım var diye liste vermiyor kimse kimsenin eline
zamanla öğrenilen şeyler bunlar

selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.

üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemiş :KK70: yahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?

yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)
Ahahaha!! Tabiki değilsin:halay::KK47::KK71::KK9::rolleyes:

Konu sahibi sen normalsin de buradan sana geniş diyenlerde var bir sıkıntı... Hiç bu konudan canın yanmamış diyen üyelere diyebileceğim tek şey, erkek yerini bilirse o zihniyetteki bir kadın yaklaşamaz zaten. Yani bu durumdan muzdaripseniz suçu kadında aramayın erkekler nefes alsın yeter diye heyecan peşinde. Kocalarınıza sevgililerinize bakın ve sonra koşarak uzaklaşın nasıl karakterde biriyle birlikteymişim diyerek.

Esimin karsi cinsten samimi yada "kanki" arkadasi yoktur ama olsaydi eger kankii boyutunda bir arkadasligi, ben o kişiyi en az bir defa gormus ve merhabalasmis olurdum. Esimin butun samimi arkadaslariyla tanışığım, gorusuruz arada.
6 ayda bir, senede bir mesaj atmak ne kankiliği?? Bende olsam bu neyin nesi, kim oluyor derim yani. Ama kizin yazdigi gibi bir mesaj yazmazdim, cevapsiz birakirdim. Rahatsizsam eşimde yazmazdi. Kalirdi oyle.

kime hangi hitap şeklini kullanacağıma ben karar veririm, "o zaman kullanmayın" diye bir dünya yok kusura bakmayın. böyle bir terbiyesizlik ve imayla karşılaştım diye kendimi suçlayamıycam. sizin zaten değil kanki denmesi ismiyle hitap edilmesi de hoşunuza gitmez sonuçta bi kadın yani :) gecenin kaçında mesaj attığımı kim söyledi saat 8 buçukta atmıştım. konuyu niye başka yerlere çekiyorsunuz? canım cicim falan deme de yok zaten.

Dikkatli okursanız siz canım cicim demişsiniz gece şu saatte mesaj atmışsınız demedim. Bunlar Benim için geçerli kurallardır. Kelimeleri önemsemiyorum deyip kanki diye hitap eden sizsiniz ve bir sorun yaşamışsınız . Madem siz karar verirsiniz ve sizin için dert değil , neden konu açtınız ? Madem kafanıza takmıyorsunuz? Burda herkes kendi fikrini söyler. Kelimenin önemi yoksa kullanmayın dedim bunda abartılacak bi şey Yok. Pek ala aynı kelimeleri kullanmaya devam edin. aynı sorunlarla baş başa bırakıyorum sizi. Kolay gelsin :KK66:

Herkesin düşüncelerine saygı duymak lazım. Herkes mesajı yazan kıza yüklenmiş belkide erkek olan kişi mesajı gördü aralarında tartışma çıktı, al ne yazıyorsan yaz dedi :) bilemeyiz ki... Cahilce bir kıskançlık olduğunu düşünüyorsanız ona da hak vermek lazım. Herkesin yaşam tarzı düşüncesi aynı olmaz. Ama bu, bu kişiye hakaret etme "kezo,Kezban, buldumcuk" gibi kelimeler kullanma anlamını vermiyor.

Back
X