bazı kadınları anlayamıyorum...

Yazık ya adam orada ne sıkıntılar üzüntüler yaşıyor, arkadaşlarını kaybediyor. Bu kızın derdi adamı kıskanıp dahada germek. Çok üzüldüm. Morale en çok ihtiyaç duydukları anda arkadaşlarını uzaklaştıran bir Kadın.

Sorun sende değil de arkadaşında olabilir. Şüpheli hareketleri varsa, aldatmaya meyili filan olduysa kız arkadaşı da pimpiriklenip tetikte bekler hale gelmiş olabilir :))))

selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.

üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemiş :KK70: yahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?

yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)
Fanusa koysun çiçek sevgilisi hanımkız ben görüntüleri alır çocuğa atardım ayıp yaptığı
Ben öleyim o zaman eşim sayısız kız arkadaşı var

İnsanlar özgüvensiz mi yoksa sosyal hayattan bir haber mi?
Benim eşimi ve ya erkek arkadaşımı okuldan birileri arasa sorsa hoşuma gider. Ne güzel düşünen, unutmayan arkadaşları var derim.

Müdür, kanka demişsiniz bir de. Abartılı bir samimiyet yok ki.

gülüyorum sizin gibi kadınlara. hayır şey mi sanıyosunuz bütün kadınlar benim kocamın peşinde falan? :KK70:

Hele ben nasıl gülüyorum nasıl eğleniyorum böyle özgüvensiz ve ezik kadınlara :KK48:
Fakat kk nın %90 ı böyle kadınlardan oluşuyor okudukça tiksiniyorum nasıl kendilerini hemcinslerinin karşısında böyle aciz konuma sokuyorlar diye anlamıyorum ve sanırım anlamayacağımda :kusmuk:

Aldatacak erkek fanusa koysan da aldatır
Aldatmayacak erkek dünya gezgini olsa da aldatmaz bunun önüne biz geçemeyiz. Zaten içinde aldatma dürtüsü olan bir erkeğin önüne geçmeyin bi zahmet efendim defedin hayatınızdan:deli:

İnsanlar eşini, sevgilisini kıskanabilir çok doğal bir durum. Her sevgilisini eşini kıskananı, ya da kanki demesini kabul etmeyen bir partneri “Kezban” diye nitelendirmek çok yanlış.
Size göre nasıl sizin düşünceniz doğru geliyorsa Ona göre de onun düşüncesi doğru.
Size bu şekilde cevap vermesi hoş değil ama , sizin de kelimelere anlam yüklemem deyip de kanki demeniz bana doğru gelmedi. Madem bi anlamı Yok, kullanmayın.
Benim eşime de birisi kanki dese açıkçası Benimde hoşuma gitmez ama cevabı o bayana değil eşime veririm. Bu ne samimiyet diye.
Belki geri kafalı veya eski kafalı diyen olacak ama bana ters bu tarz şeyler bu da benim görüşüm. Evet üniversite ve okul arkadaşı olabilir iş arkadaşı olabilir ama, okul arkadaşı okulda , iş arkadaşı işte kalır. Gecenin 12 sinde iş arkadaşı eşime mesaj atamaz naber napıyorsun diye. İsterse 10 yıllık iş arkadaşı olsun, normal karşılamam. Herkesin kocamın Peşinde koştuğunu da düşünmüyorum. Bu karakter meselesi. Adamın içinde varsa çok mülayim sakin adam da bunu yapıyor ve herkes kendine yakışanı yapar.
Ama;
Herşeyin bir adabı olduğuna inanıyorum. Bekarken olan rahatlık ve arkadaş samimiyeti evlenince ya da bir ilişki yolundayken aynı olmamalı.
Bir erkeğin gece yarısı kadına/ erkeğe hal hatır mesajı atması, veya günlük hayatta canımlı cicimli konuşması bana ters. Kim ne derse desin.
kime hangi hitap şeklini kullanacağıma ben karar veririm, "o zaman kullanmayın" diye bir dünya yok kusura bakmayın. böyle bir terbiyesizlik ve imayla karşılaştım diye kendimi suçlayamıycam. sizin zaten değil kanki denmesi ismiyle hitap edilmesi de hoşunuza gitmez sonuçta bi kadın yani :) gecenin kaçında mesaj attığımı kim söyledi saat 8 buçukta atmıştım. konuyu niye başka yerlere çekiyorsunuz? canım cicim falan deme de yok zaten.

hay allahım, sevgili olunca ya da evlenince tapulu malınız oluyor zaten bu adamlar, kadınlar, öyle değil mi... kimseyle ilişki kurmasın, arkadaşlık etmesin, başka aktiviteler yapmasın, hobisi de olmasın, tanıdığı da olmasın. kapatın kendinizi bir fanusa, sonsuza dek öyle mutlu bir şekilde yaşayın.

hadi en iyi ihtimalle düşünmeye çalışıyorum, diyelim ki karşımızdaki kadın çok kıskanç biri, peki kullanması gereken üslup bu mudur? sevgilisi olan birini merak edemezsin bilmem ne. yaş kaç acaba, 16? biraz olgun olun, kadın olun allah aşkına... "x gayet iyi, merak edilecek bir durum yok, size iyi günler dilerim" gibi kompleks içermeyen ama bir o kadar da soğuk, kısa kesen bir mesajla cevap verebilirdi. yani yok sen herkese böyle misin, yok neden kanki dedin, yok merak edemezsin, bi daha arama gibi acayip acayip laflarla kendini komik duruma düşürmeye ne gerek var? zaten insan sevgilisine/eşine asılan biri varsa bunu aptal değilse anlar ve gerekli uyarıyı sevgilisine/eşine yapar. bu aşırı kıskanç ve tüm kadınların kendi vasat tipli koca ve sevgililerinin peşinde olduğunu düşünen kadınları her ne kadar anlayamasam da söyleyebileceğim tek şey, yapıyorsunuz bari doğru bir üslup kullanın.
hayır biz şurda amme hizmeti yapıyoruz resmen. yahu hanımlar böyle kompleksli ve özgüvensiz duruşlar sergileyince adamı da kendinizden soğutuyorsunuz. saygınlığınızı yitiriyorsunuz.

Hele ben nasıl gülüyorum nasıl eğleniyorum böyle özgüvensiz ve ezik kadınlara :KK48:
Fakat kk nın %90 ı böyle kadınlardan oluşuyor okudukça tiksiniyorum nasıl kendilerini hemcinslerinin karşısında böyle aciz konuma sokuyorlar diye anlamıyorum ve sanırım anlamayacağımda :kusmuk:

Aldatacak erkek fanusa koysan da aldatır
Aldatmayacak erkek dünya gezgini olsa da aldatmaz bunun önüne biz geçemeyiz. Zaten içinde aldatma dürtüsü olan bir erkeğin önüne geçmeyin bi zahmet efendim defedin hayatınızdan:deli:
evet gerçekten de bir kısmı öyleymiş. biri çıkıp "kocama kanki denmesinden ben de rahatsız olurdum" yazmış. hayır ne diyelim ya ne diyelim kanki demeyelim de :D daha ne olsun yani.

evet gerçekten de bir kısmı öyleymiş. biri çıkıp "kocama kanki denmesinden ben de rahatsız olurdum" yazmış. hayır ne diyelim ya ne diyelim kanki demeyelim de :KK70: daha ne olsun yani.

Benim eşime kanki diyen çok kız arkadaşı var, bana kanki diyen de çok erkek arkadaşım var. Ben utanırım yahu eşime kanki diyen kızı kıskanmaya. Eşim de aynı şekilde kendine yakıştıramaz çünkü belli bi saygın çevremiz var bu tarz basitlikler ile kendimizi düşürmez. Art niyet sezersek hayatımızdan çıkarırız bu kadar basit. Sakın bu tarz insanlar yüzünden kendinizi suçlu hissetmeyin.

Benim eşime kanki diyen çok kız arkadaşı var, bana kanki diyen de çok erkek arkadaşım var. Ben utanırım yahu eşime kanki diyen kızı kıskanmaya. Eşim de aynı şekilde kendine yakıştıramaz çünkü belli bi saygın çevremiz var bu tarz basitlikler ile kendimizi düşürmez. Art niyet sezersek hayatımızdan çıkarırız bu kadar basit. Sakın bu tarz insanlar yüzünden kendinizi suçlu hissetmeyin.
kendi komplekslerini kabul edemeyip kendine yediremeyip karşıdaki kadına kendini suçlu hissettirmeye çalışanların nesini ciddiye alayım :)

Herkes de ne kadar genişmiş arkadaş..
Ortada en yakın akrabaların bile sapkınlıklarını seyrettiğimiz, 40 yıllık dostun arkadan eş ile bambaşka bir hayat kurduğunu duyduğumuz ve bizzat burada askerde olan eşinin kadının arkadaşına "izne gelirsem sende kalayım" tarzı pislik muhabbetler yaptığını okuduğumuz şu devirde acaba hanginiz erkek arkadaşınız veya eşinizin telefonunda gece gelmiş "nasılsın iyi misin merak ettim seni?" mesajına pollyannacılık yapabilirdiniz?

Karşı tarafı "kezban" diye nitelendirirken aynı zamanda espiri ve yerme seviyenizin de karakterinizle eş oranda ne kadar zayıf olduğunu göstermiş bulunmaktasınız. Bu kadar basit olmamalı, bir insana bir insan ismi ile bu kadar laçka hakaretler edilmemeli. Herşeyden önce ayıp!

Konu sahibi; kendini aklama çabanı takdir etmekteyim ama o çok düşündüğün arkadaşın lüzum görseydi de keşke seni tanıştırsaydı sevgilisi ile? O zaman belki kızın da tepkisi bambaşka olurdu? Tanışıklığınız var ise ve birlikte bir yerlere gidip ortak vakit geçirdiyseniz ve bu kız hala bu tarz laflarda bulunuyorsa işte o zaman suçlayabilirdin. Ama şu an hakaret etmeye hakkın olduğunu sanmıyorum. Zira benim de eşime gecenin bir yarısı "kanki naber ya nasılsın" mesajı gelse benim de midem bulanırdı. Üstelik kız ile bizzat tanıştırılmamışsam.

Herkes ne kadar da güzel kafalarda.
Aynı yorumlarınızı sizin başınıza geldi mi de duymak dileğiyle.

biz evleneceğimizn arefesin de bir bayan mesaj atmıştı. eşimin adıyla hitap edip nasılsın fln yazmıştı. ilk başta noluyo len yoksa siz evlenemezsiniz gibi bir ley mi çıkacak bundan dedim. sonra eşim de hatırlayamadı. boşver dedi. olmaz iyiyim sen nasılaın yaz dedim yazdı. hal hatırdan sonra kız tebrik etti nişanlanmışsn fln yazdı. ben ilkokuldan zeynep dedi. eşim hala ya kapat hatırlayamadım diyo bana. ben aldm tlfnu hatırladım zeynep. tşkler falan diyip eşimin yerine kızla çok güzel sohbet etmiştim. daha sonra arkadaş olarak bile eklemiştim hahahaja o zaman ben de anormalim

Herkes de ne kadar genişmiş arkadaş..
Ortada en yakın akrabaların bile sapkınlıklarını seyrettiğimiz, 40 yıllık dostun arkadan eş ile bambaşka bir hayat kurduğunu duyduğumuz ve bizzat burada askerde olan eşinin kadının arkadaşına "izne gelirsem sende kalayım" tarzı pislik muhabbetler yaptığını okuduğumuz şu devirde acaba hanginiz erkek arkadaşınız veya eşinizin telefonunda gece gelmiş "nasılsın iyi misin merak ettim seni?" mesajına pollyannacılık yapabilirdiniz?

Karşı tarafı "kezban" diye nitelendirirken aynı zamanda espiri ve yerme seviyenizin de karakterinizle eş oranda ne kadar zayıf olduğunu göstermiş bulunmaktasınız. Bu kadar basit olmamalı, bir insana bir insan ismi ile bu kadar laçka hakaretler edilmemeli. Herşeyden önce ayıp!

Konu sahibi; kendini aklama çabanı takdir etmekteyim ama o çok düşündüğün arkadaşın lüzum görseydi de keşke seni tanıştırsaydı sevgilisi ile? O zaman belki kızın da tepkisi bambaşka olurdu? Tanışıklığınız var ise ve birlikte bir yerlere gidip ortak vakit geçirdiyseniz ve bu kız hala bu tarz laflarda bulunuyorsa işte o zaman suçlayabilirdin. Ama şu an hakaret etmeye hakkın olduğunu sanmıyorum. Zira benim de eşime gecenin bir yarısı "kanki naber ya nasılsın" mesajı gelse benim de midem bulanırdı. Üstelik kız ile bizzat tanıştırılmamışsam.

sizin aklınız neden hep "gece yarısı, asılma, aldatma" gibi şeylere çalışıyor ya? dervişin fikri neyse zikri de odur o yüzden mi acaba? gece yarısı diye bir şey mi var bunu kim çıkardı anlamadım? 8 buçukta atmışım o mesajı. karakteriniz zayıf deyip de şurda "ayy konu sahibi hakaret ediyürrr yetişin" diye ağlamak neyin kafası? siz önce kendi iğrenç ithamlarınıza bi bakın. sizin haddinize değil yani karaktere falan girmek, bi yavaş gelin.

ben sevgilimi bütün arkadaşlarımla tanıştırmıyorum, sadece en yakın arkadaşlarımla tanıştırıyorum. bahsi geçen arkadaşım da öyle sağlam bir yakınlığımız olmadığı için tanıştırma ihtiyacı hissetmemiştir normal olarak, ki ben de ona devamlı özel hayatımı anlatmam. bu yüzden sevgilisi de beni tanımıyor.

ama sırf tanımıyor diye masum bir "nasılsın" mesajına bu kadar bozulup delirip beni suçlamak, sanki sevgilisine asılıyormuşum gibi direkt engellemek neyin kjafası? valla böyle şeyler de bana ters. kendimi aklama çabam mı? yahu size göre sizin dışıonızdaki tüm kadınlar "kötü kadın" bi siz ahlak abidesisiniz zaten, ne aklıycam kendimi ya? ne yaptım da kendimi aklayayım hayret bir şeysiniz. o kadar dar görüşlüsünüz o kadar enteresansınız ki kaç sayfadır neden kanki yazdığımın hesabını veriyorum :D

ben sevgilim olduğunda herkesin ona asıldığını falan sanmıyorum, nasılsın kanki yazan kızı da kıskanıp delirip kudurup kendimi küçük düşürmem. o kadar özgüvenimiz var çok şükür. size de biraz özgüven kazanmayı tavsiye ederim.

biz evleneceğimizn arefesin de bir bayan mesaj atmıştı. eşimin adıyla hitap edip nasılsın fln yazmıştı. ilk başta noluyo len yoksa siz evlenemezsiniz gibi bir ley mi çıkacak bundan dedim. sonra eşim de hatırlayamadı. boşver dedi. olmaz iyiyim sen nasılaın yaz dedim yazdı. hal hatırdan sonra kız tebrik etti nişanlanmışsn fln yazdı. ben ilkokuldan zeynep dedi. eşim hala ya kapat hatırlayamadım diyo bana. ben aldm tlfnu hatırladım zeynep. tşkler falan diyip eşimin yerine kızla çok güzel sohbet etmiştim. daha sonra arkadaş olarak bile eklemiştim hahahaja o zaman ben de anormalim
sen anormalsin. kkdaki kadınlar "bu ne genişlik yauuuu nasıl sana isminle hitap eder bu aşüfte" diye çıldırabilirdi :D sen anormalsın sen sen sen .D

Yoo gayette geldi başıma gece eşime faceden yazmıştı bir kız eşim bana gösterdi engelliyorum dedi iyi dedim döndüm yattım. Ne yani gidip kızı ekleyip kendimi mi düşüreyim veya eşim direkt bana söylediği için eşime mi kızayım :)
Genişliğimizle çok mutlu bir aileyiz herkese tavsiye ederim cool bir hayat sonsuz güven. Aldatacak mı korkusu olmayan bir ilişki hee aldatcağı varsa aldatır bir daha beni göremez bitti gitti.

Yoo gayette geldi başıma gece eşime faceden yazmıştı bir kız eşim bana gösterdi engelliyorum dedi iyi dedim döndüm yattım. Ne yani gidip kızı ekleyip kendimi mi düşüreyim veya eşim direkt bana söylediği için eşime mi kızayım :)
Genişliğimizle çok mutlu bir aileyiz herkese tavsiye ederim cool bir hayat sonsuz güven. Aldatacak mı korkusu olmayan bir ilişki hee aldatcağı varsa aldatır bir daha beni göremez bitti gitti.
geri kafalılık normallik oldu, insanca davranmak da anormallik:)

@yelizzcel arkadasim pardon da sen neden sana kotu kadin dedigimi falan sandin anlamadim?
Arkana sozde "biz ileri gorusluyuz" bayragi tasiyan kadinlari da almis cahilce bagiriyorsunuzm? Ben sizin sulalenizden de daha ileri gorusluyum merak etmeyin. Ancak soz konusu tanimadigim bir kadindan gelen mesaj ise buna musamma gosteremem kusura bakma , yarin obur gun sen gosterirsin esine ya da sevgiline? Hatta aynisi sana geldi mi birlikte oldugun kisi de sana gosterir olmaz mi? Tabi o kafada birini bulabilirsen. Ama once senin dusuncelerini desteklemeyen insanlara hakaret etmeden "gorusunue saygi duyuyorum ama şu şu şu laflarina katilmiyorum" tarzi cevap vermeyi öğren, sonra bana özgüven nasihatlerinde bulunursun anlastik mi?

Konuyu saptirmayin.
Sirf polemige girmek icin.
Her kadin sizinle ayni goruste olmayabilir.
Her cicek kirmizi degildir ve hepsi gunesi sevmez mesela? O zaman onlari koparalim?
Belli ki arkadasinin sevgilisi bu tarz seyleri hos kadsilamayan biri? Bu onu (gayet laçka bir itham ki yazmak bile istemiyorum ama) kezban mi yapti? Veya geri kafali? Saygi duyup geri cekilmek var, hakaret ederek ti'ye almak degil!

Back
X