Bazı kadınların çok kıymetli olması

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
bazı kadınlar çok kıymetli.dedikodu yapar,eşini aldatır,fiziği çirkincedir ama iyi kamufle eder.atıyorum siz göbeğimiz için spor yaparsınız o karnını içeri öekerek dolaşıp yemeye devam eder :)
İnstagramda sürekli shoplu,parmak ucuna kalkmış fotoları olur.tabi ayak kısmını keser.
Tanıdık geldi mi bu kadın tipi.hafif de balık etlidir.kendini hep ön plana atar bi ortamda potansiyelini sonuna kadar harcar.hem kocaları hem flörtleri olur ve hepsi ona aşıktır çok.
Bu kadınların sırrı nedir var mı içinizde bu tatife uyan?bende böyle olacağım da başka türlü fani dünyada sevilemeden gideem ya hu

Yani siz bu kadınların tam tersi misiniz .. örneğin fiziğiniz ve yüzünüz çok mu güzel .. göbeğiniz dümdüz mü.. çok mu dikkat çekersiniz.. uzun boylu musunuz .. bütün bunlar eğer sizde varsa ve şanslı değilseniz pes diyorum artık

v
var mı ki böyle bir kadın modeli..hem fiziği çirkin hem de huyu çirkin ve erkeler tarafından el üstünde tutulan

Son cümlenize katılıyorum bu fani dünyadan sevilemeden gideceksiniz ama sebebi düşündüğünüz şey veya şeyler olmayacak.

Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bende

v
var mı ki böyle bir kadın modeli..hem fiziği çirkin hem de huyu çirkin ve erkeler tarafından el üstünde tutulan
Olmaz mı ya hu benim gözümde çirkin ama erkeklere o yönünü göstermiyor ki adamın yanına giderken kırmızı ruju gülümsemesi her daim.dedikodu yapıp ayy yazık amaaa ben iyiliği için diyoooruuummm kiii diyen ni tip yok mu sizin etrafınızda

Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bende
belki sen çok güzel olduğun için adam yanında ezik kalmıştır:)

aklıma neşeli günlerdeki ziyanın(şener şen) farah ı geldi ..hanı o dişlek karı

ben de çocuk oyun alanındaki barfikslerde barfiks çekiyor şekilde foto çekinmeye çalışıyorum ama eşim beceremiyor, farkediliyor illa,
ben de taktik alabilirim

bir de sarma yaparken efsane fotom vardır sosyal medyada, başımda yemeni falan, ahaha hayatımda ilk sarma yapışımdı halbuki
sosyal medya fenomeni olmama yetmiyor ama bunlar, daha farklı hileler bulmam lazım.

konunun özüne faydam oldu mu bilemicem ama eğlendiğimi söyleyebilirim

Kocan yerine başka bir fotoğrafcı bul bence belki ufaklıklar daha iyidir hatta

tanımlamanı net anlayamadım ama çok fazla belli etme sevgini yeterli

Ne alakası var?
Çok güzelsen çok dikkat çekiyorsan zaten şanslısındır.
Abartıyorsun gibi geldi.

Ya kadın da güzel ya hu batığında bütüne güzel çok çirkin diyemem ama elindeki bel birimse elli yapıyor reklamla.ya zeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…