- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
var mı ki böyle bir kadın modeli..hem fiziği çirkin hem de huyu çirkin ve erkeler tarafından el üstünde tutulanbazı kadınlar çok kıymetli.dedikodu yapar,eşini aldatır,fiziği çirkincedir ama iyi kamufle eder.atıyorum siz göbeğimiz için spor yaparsınız o karnını içeri öekerek dolaşıp yemeye devam eder :)
İnstagramda sürekli shoplu,parmak ucuna kalkmış fotoları olur.tabi ayak kısmını keser.
Tanıdık geldi mi bu kadın tipi.hafif de balık etlidir.kendini hep ön plana atar bi ortamda potansiyelini sonuna kadar harcar.hem kocaları hem flörtleri olur ve hepsi ona aşıktır çok.
Bu kadınların sırrı nedir var mı içinizde bu tatife uyan?bende böyle olacağım da başka türlü fani dünyada sevilemeden gideem ya hu
Son cümlenize katılıyorum bu fani dünyadan sevilemeden gideceksiniz ama sebebi düşündüğünüz şey veya şeyler olmayacak.bazı kadınlar çok kıymetli.dedikodu yapar,eşini aldatır,fiziği çirkincedir ama iyi kamufle eder.atıyorum siz göbeğimiz için spor yaparsınız o karnını içeri öekerek dolaşıp yemeye devam eder :)
İnstagramda sürekli shoplu,parmak ucuna kalkmış fotoları olur.tabi ayak kısmını keser.
Tanıdık geldi mi bu kadın tipi.hafif de balık etlidir.kendini hep ön plana atar bi ortamda potansiyelini sonuna kadar harcar.hem kocaları hem flörtleri olur ve hepsi ona aşıktır çok.
Bu kadınların sırrı nedir var mı içinizde bu tatife uyan?bende böyle olacağım da başka türlü fani dünyada sevilemeden gideem ya hu
Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bendeYani siz bu kadınların tam tersi misiniz .. örneğin fiziğiniz ve yüzünüz çok mu güzel .. göbeğiniz dümdüz mü.. çok mu dikkat çekersiniz.. uzun boylu musunuz .. bütün bunlar eğer sizde varsa ve şanslı değilseniz pes diyorum artık
Olmaz mı ya hu benim gözümde çirkin ama erkeklere o yönünü göstermiyor ki adamın yanına giderken kırmızı ruju gülümsemesi her daim.dedikodu yapıp ayy yazık amaaa ben iyiliği için diyoooruuummm kiii diyen ni tip yok mu sizin etrafınızdav
var mı ki böyle bir kadın modeli..hem fiziği çirkin hem de huyu çirkin ve erkeler tarafından el üstünde tutulan
Sebebi ne valla söyleseneSon cümlenize katılıyorum bu fani dünyadan sevilemeden gideceksiniz ama sebebi düşündüğünüz şey veya şeyler olmayacak.
belki sen çok güzel olduğun için adam yanında ezik kalmıştır:)Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bende
aklıma neşeli günlerdeki ziyanın(şener şen) farah ı geldi ..hanı o dişlek karıOlmaz mı ya hu benim gözümde çirkin ama erkeklere o yönünü göstermiyor ki adamın yanınakırmızı ruju gülümsemesi her daim.dedikodu yapıp ayy yazık amaaa ben iyiliği için diyoooruuummm kiii diyen ni tip yok mu sizin etrafınızda
ben de çocuk oyun alanındaki barfikslerde barfiks çekiyor şekilde foto çekinmeye çalışıyorum ama eşim beceremiyor, farkediliyor illa,
ben de taktik alabilirim
bir de sarma yaparken efsane fotom vardır sosyal medyada, başımda yemeni falan, ahaha hayatımda ilk sarma yapışımdı halbuki
sosyal medya fenomeni olmama yetmiyor ama bunlar, daha farklı hileler bulmam lazım.
konunun özüne faydam oldu mu bilemicem ama eğlendiğimi söyleyebilirim
Ne alakası var?Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?