Bazı kadınların çok kıymetli olması

Yuzu guzel olan kadinda kibir varsa ki genelinde vardir,(kendinden daha guzel yuzlu birini gorunce ya morali bozulur ya satasir kusur bulmaya calisir)bu esini etkiler ,erkekler bunu anlar ve uzaklasir tipki bizim ayyy bir git yaaa dememiz gibi

Cirkindir kadin fizigide yoktur ama sempatiktir cilvelidir neselidir kendiylede barisiktir adam istesede birakamaz sever karisini

Bazi erkeklerde dis gorunuse bakar misal yuzu guzel diyelim karisinin ama fizik yok ama mutlular cunku adam yuz guzelligine onem verir

Bakin erkeklerde bizim beni sevsin anlayisli olsun gibi ,kimi yuzune bakar ki geneli buna bakar ,bazisida beni tasisin ister yani kocaaaam desin heheheheyyyt aslanim desin ister gururunu oksasin ister buna bayilirlar

Gordugum bunlar

Valla göbeğim dümdüz.fiziğim yüzün de güzeldir ve çok dikkat çekerim.ama sevilmiyorum zeka yok sanırım ne biliym bilmiyom ya adam beni bırakıp gitti bayramda kk ya vurdum bende
Bence nedeni zeka harici bir şey. Tabi o da olabilir ama bence nedeni insanları betimleme biçiminiz. Aşağılayıcı tabirler kullanıyorsunuz.

Konunun yüzellikle alakası yok aslında yani ya insanlar toptan mı ahlaksız ya da ahlaksızlık insanları çekici hale mi getiriyor nedir bunu çözmeye çalışıyorum.ya da bi taraftan yanlış yapıldığı için diper taraftan mükemmel olmaya çalışmak mı çekici yapıyor

bu genellemede kimse yok çevremde yahu ehe

Öyle birini tanımıyorum ama siz birine kafayı fena takmışsınız. Rahat bırakın kadını, kendi işinize bakın. Yaptığınız kıskançlık. Yakışmıyor.

Öyle birini tanımıyorum ama siz birine kafayı fena takmışsınız. Rahat bırakın kadını, kendi işinize bakın. Yaptığınız kıskançlık. Yakışmıyor.
Kadın kendi derdiyle uğraşıyor yaptıklarını çekiyor şu anda zaten tahat bıraktımkıskançlık konusuna gelince evet bu kadar böyle tiplerin sevilmesini hazmedemiyorum

Valla anlayamadım ne alaka yok kocası da oluyormuş flörtü de oluyormuş yok çirkinmiş karnı varmış ama içine çekiyormuş kocası aşıkmış size ne ki bundan insanların hem kocası hem flörtü olduğunu nereden biliyorsunuz. Ya da sevilmek birinin aşık olmasının fizikle ne ilgisi var? siz doğru kişiyi bulamamış olabilirsiniz ama onlar bulmuş. Valla ben minyonum boyum kısa çok çok güzelde sayılmam eşim uzun boylu ve çok sever beni bir kere de kırmamıştır sizin gibi bir türlü dikiş tutturamayan insanlarda hakkımızda böyle konuşuyor mudur acaba gerçi konuşuyorlarsa da çok da tın

Sen gel iğrenç bir insanla alakalı milyon tane konu aç, insanlar burada tavsiyeler versin, vakit ayırsın yorum yapsın sana destek olsun... Vs vs
Amma en sonunda "bende o kadın gibi olacağım" de...
Bu nasıl bir ironi... bu nasıl bir saçmalıktır...
O kadın gibi olacağıma hayat boyu sürünürüm daha iyi! sevilmesemde çile çeksemde onurum şerefim yerinde olur...

Konuyu kendinize yontup cevap bermelerinize hayranım valla kk ailesi.

Kuzum erkekler bizim gibi degil sen kisa bir arastirma yap bak adam kadini seviyormu aldatiyormu anlarsin ama erkekler an la maz kolay kolay karisinin attigini e kadinda terbiyesizse hem kocasi hem sevgilisi olur sevgilisi zaten vakit gecirme derdinde adamin haberi yok buna ne derim ben kadinin yuzu guzel ici pis herkes disa bakar ama evet ahlaksizlik

Ya ne bileyim eşim terketti nişanlım bayramda bırakıp gitti.etrafımdaki evli kadınlara bakıuorum sevilmiyorlar.o kadına eşi tapıyor işten atılmasına rağmen adamın kariyeri mahvoldu hala kadını seviyor.öyle olunca seviliniyo demek ki

Kadın kendi derdiyle uğraşıyor yaptıklarını çekiyor şu anda zaten tahat bıraktımkıskançlık konusuna gelince evet bu kadar böyle tiplerin sevilmesini hazmedemiyorum
Yahu kendinize yazık. Boşverin. Şu hayatta herkes farklı bir kader ve alması gereken ders ile dünyaya gelir. O çok imrendiğiniz hayatı yaşayanın nasıl bir imtihandan geçtiğini bilemezsiniz.
Kendinize, içinize dönün biraz. Kendinizi sorgulayın. Tatmini yüksek olacaktır.

Balık etli, karnını içine çeken, göbekli, dedikodu yapan diye tanımlarken, bizler bu tanıma uyan kadını yorumlayalım istenirken dedikodu yapmış olmuyor muyuz?

Çirkin kime göre çirkin, Yunan heykeli kime göre Yunan heykeli, hayattaki tek amaç erkek sevgisini kazanmak mıdır?

Başkalarının hayatına özenmekten başka meziyetlerimiz yok mudur bizim?

Şu lafı çok severim, gönül kimi severse güzel o'dur, yüz güzelliği belli yaştan sonra kaz ayakları ve derin çizgilerle gölgelenir ama ruhun güzelliği ölene dektir, sahip olmadığımız hayatlara iç geçirmektense, yaşadığımız hayatı olduğu gibi sevmek gerekir.

İyi öyle ol sende. Ama bidaha o kadını kötüleyen konular açma ve açtıkların içinde o kadından özür dile. Rol modelin idolün o sonuçta... Seninde ondan zerre farkın yok bunuda bil.
Hay Allah'ım insanların menfaat için örnek aldıkları tiplere bak. Paçalarından iğrençlik akıyor ama sırf gemisi yürüyor diye bende onun gibi olacam... buyur ol yani ne diyelim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…