- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi moveon1881
-
Neden ağlamış ki? Okkalı iki cevap verememiş mi?bana bak o benim kocam sadece benim , gozune baktigini gorursem yakarim seni demis
Kizcagiz neyr ugradigini sasirmis , aglaya aglaya anlatmisti bana ,
Verememis , ise yeni basladigi donemdi neye ugradigini sasirmistiNeden ağlamış ki? Okkalı iki cevap verememiş mi?
Ya öyle deme, ben de gençliğinde bunu niye bu kadar şişiriyorlar derdim, ama son filmini gördüm; 50 lilerinde biri olarak adam halaa çook karizmatik. Brad'dan Leo'ya geçtim, konu neydi uçtu bendeBrad Pitt de kimmiş ayol eşimin yanında
Siz kendi davranışlarınızdan eminseniz umursamamaktan başka bir yolu yok bunun sanırım.
Seven insana kocası brad pitt görünür. Napacaksınız, umursamayacaksınız. Bu kadar basit.
Daha önce de böyle bir konu açılmış ve Brad Pitt örnek verilmişti. Bende mi bur gariplik var bana hiç yakışıklı gelmiyor
Tabiki de hakarettir. Sen kocanın şeyine sahip çıkamıyorsun elalemin kadınlarına hakaret ediyorsun. Madem güvenmiyorsun boşa o zaman.Verememis , ise yeni basladigi donemdi neye ugradigini sasirmisti
Onun yerine ben verdim , musterimiz yanliz geldigi bir gun karsima alip durumu anlattim adam cok utanmisti , bir daha tekrarlanirsa tepkimin cok daha sert olacagini soylemistim , bir daha da tekrarlanmadi zaten
Herseyden once bir kadina hakarettir bu , hickimse durup dururken bir kadini "evli adami ayartmaya calisan kadin" konumuna sokamaz , bence cok cok buyuk bir hakaret bu
bende sevmıyorum bradı yaYa öyle deme, ben de gençliğinde bunu niye bu kadar şişiriyorlar derdim, ama son filmini gördüm; 50 lilerinde biri olarak adam halaa çook karizmatik. Brad'dan Leo'ya geçtim, konu neydi uçtu bende
Yok valla kurtarmıyor abla...yani ne kadar seversen sev neresinden bak bazı abilerimizin gerçekten oluru yok
Aaa siz yapmayınAllahtan korkun yahu vallahi çarpılırsınız böyle yazarsanız
Aynen , aslinda bu tamamen psikolojik bir rahatsizlik , saglikli insanlar boyle davranmiyor gercektenTabiki de hakarettir. Sen kocanın şeyine sahip çıkamıyorsun elalemin kadınlarına hakaret ediyorsun. Madem güvenmiyorsun boşa o zaman.
Dişi sineğin bile kocalarinin peşinde olduğunu düşünen kadınlara uyuz oluyorum.
Yok yahu hani bir Tom Cruise örneği verilseydi sesimi çıkarmazdım ama Brad benim yakışıklı kategorimde değil.Ya öyle deme, ben de gençliğinde bunu niye bu kadar şişiriyorlar derdim, ama son filmini gördüm; 50 lilerinde biri olarak adam halaa çook karizmatik. Brad'dan Leo'ya geçtim, konu neydi uçtu bende
Tövbe estağfurullah. Benim bildiğim erkekler kadınlara asılıyordu. Devir mi değişti acabaAynen , aslinda bu tamamen psikolojik bir rahatsizlik , saglikli insanlar boyle davranmiyor gercekten
Ayol burda benim yanimda kocama asiliyorlar ayan beyan ben gulup geciyoruminsanin gercekten kendisine ve esine guvenmesi gerekiyor
Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Su anda evdeki muhabeti anlatiyorum ki esimin bu konudan haberi falan yokbende sevmıyorum bradı ya
bılıyorsun ben tom cruse'cuyum bırde bruce'cugum willis'cigim :) onuda severım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?