Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

hıc kımseyle bır samımıyet kurmuyorum ama bır kere basıma geldı bırı benı esınden kıskandı kı esıyle hıc ılgım yoktur hatta haz etmem sevmedıgım bır karakterdır
bazılarının ruhu zıhnı hasta olabılıyor oylesınden dırek uzak duruyoruz

kadının kocasını cok begenmesı herkes tarafından begenıldıgını dusunmesınde sorun yok , yersız kıskanclık kompleks sebebıdır kendıyle sorunu var demektır bu sızın sorununuz degıl aslında

Neden ağlamış ki? Okkalı iki cevap verememiş mi?
Verememis , ise yeni basladigi donemdi neye ugradigini sasirmisti
Onun yerine ben verdim , musterimiz yanliz geldigi bir gun karsima alip durumu anlattim adam cok utanmisti , bir daha tekrarlanirsa tepkimin cok daha sert olacagini soylemistim , bir daha da tekrarlanmadi zaten

Herseyden once bir kadina hakarettir bu , hickimse durup dururken bir kadini "evli adami ayartmaya calisan kadin" konumuna sokamaz , bence cok cok buyuk bir hakaret bu

Brad Pitt de kimmiş ayol eşimin yanında

Siz kendi davranışlarınızdan eminseniz umursamamaktan başka bir yolu yok bunun sanırım.
Ya öyle deme, ben de gençliğinde bunu niye bu kadar şişiriyorlar derdim, ama son filmini gördüm; 50 lilerinde biri olarak adam halaa çook karizmatik. Brad'dan Leo'ya geçtim, konu neydi uçtu bende

Tabiki de hakarettir. Sen kocanın şeyine sahip çıkamıyorsun elalemin kadınlarına hakaret ediyorsun. Madem güvenmiyorsun boşa o zaman.
Dişi sineğin bile kocalarinin peşinde olduğunu düşünen kadınlara uyuz oluyorum.

Ya öyle deme, ben de gençliğinde bunu niye bu kadar şişiriyorlar derdim, ama son filmini gördüm; 50 lilerinde biri olarak adam halaa çook karizmatik. Brad'dan Leo'ya geçtim, konu neydi uçtu bende
bende sevmıyorum bradı ya
bılıyorsun ben tom cruse'cuyum bırde bruce'cugum willis'cigim :) onuda severım

Aynen , aslinda bu tamamen psikolojik bir rahatsizlik , saglikli insanlar boyle davranmiyor gercekten

Ayol burda benim yanimda kocama asiliyorlar ayan beyan ben gulup geciyorum insanin gercekten kendisine ve esine guvenmesi gerekiyor

Yok yahu hani bir Tom Cruise örneği verilseydi sesimi çıkarmazdım ama Brad benim yakışıklı kategorimde değil.

O yüzden oyumu eşimden yana kullanıyorum

yaşı büyük abilerimle ben daha çok samimiyim diyebilirim bu sanırım yaştan ve olgunluktan kaynaklı. ama yaş itibariyle 25-30 yaşındaki evli arkadaşlarımla uzak ve daha ciddiyim. söz konusu bir kadının kıskançlığı ise dünyayı yakıp geçiyor bir hiç uğruna.
ne sanıyorlar işyerinde naptığımızı düşünüyorlar acebaaa

Aynen , aslinda bu tamamen psikolojik bir rahatsizlik , saglikli insanlar boyle davranmiyor gercekten

Ayol burda benim yanimda kocama asiliyorlar ayan beyan ben gulup geciyorum insanin gercekten kendisine ve esine guvenmesi gerekiyor
Tövbe estağfurullah. Benim bildiğim erkekler kadınlara asılıyordu. Devir mi değişti acaba

Durduk yere niye kiskansinlar?? Sebepsiz kiskanclik yapan ruh hastalari da var ama ayni işyerinde birden fazla mi olacak????
Siz eşlerinin kiskandigini nereden biliyorsunuz ayrica??? Bu calisanlarin esleri de mi butungun yaninizda. Adamlar ve siz mesafenizi ayarlayamiyorsunuz demek ki. Rahatsizsaniz ona gore davranin.

Valla şimdiye kadar beni kocasından sevgilisinden kıskanan kadın hiç olmadı. Hiç denk gelmediğim için şanslı mıyım yoksa bazı kadınlar kıskanılma mevzuuyla kafayı bozduğu için her hareketten mana mı çıkarıyor bilemiyorum.

bende sevmıyorum bradı ya
bılıyorsun ben tom cruse'cuyum bırde bruce'cugum willis'cigim :) onuda severım
Su anda evdeki muhabeti anlatiyorum ki esimin bu konudan haberi falan yok

"Senin tavsanin filmi gelmis indiriyorum"
"Benim tavsan kim ayol"
" Aman brad pitt var ya cirkin herif tavsan kilikli pek seviyorsun"
"Ah be askim sen bradden bin kat daha yakisiklisin canim kocammmm "
"Gercekten mi gel bi opim seni"

Ahhaa koptum su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…