- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi moveon1881
-
ay tom deme bana Nisaa ya, tomcukbende sevmıyorum bradı ya
bılıyorsun ben tom crusecuyum bırde brucecugum williscigim :) onuda severım
Valla gayet de kadinlar asiliyor , ben kadin nufus yogun bir yerde yasiyorum , burda kadinlar fena acik acik asiliyorlar yaninda benim olmami umursamadanTövbe estağfurullah. Benim bildiğim erkekler kadınlara asılıyordu. Devir mi değişti acaba
al bi Tomcu dahaYok yahu hani bir Tom Cruise örneği verilseydi sesimi çıkarmazdım ama Brad benim yakışıklı kategorimde değil.
O yüzden oyumu eşimden yana kullanıyorum
Allahtan korkun yahu vallahi çarpılırsınız böyle yazarsanız
"Hanım hanım, bana bak saçını başını yolar ağzını cart diye ikiye ayırırım "Valla gayet de kadinlar asiliyor , ben kadin nufus yogun bir yerde yasiyorum , burda kadinlar fena acik acik asiliyorlar yaninda benim olmami umursamadan
ay tom deme bana Nisaa ya, tomcuk
Yaşlanınca sempatikleşenlere ayrı bir zayıflığım var. Brad de öyle oldu, Clooney gibi, yaşla demleniyor.
Ama Leo is my sunshine, adam gülünce güneş doğuyor sanki
tom ekranda tam halını cok yansıtmıyor gercekte daha ıyı soyle uzaktan bır 100 metre oteden gormustumal bi Tomcu dahaPess
Kurban olsun o Antep'in hamarat esmerlerinetom ekranda tam halını cok yansıtmıyor gercekte daha ıyı soyle uzaktan bır 100 metre oteden gormustum
fılm falan sececek oldugumuzda esım soyle yandan yandan bı bana bakıp ya bunu cok ızledık bosver baska ızleyelım dıyorkıyamam
Yok yahu , banane , adam benim sonucta"Hanım hanım, bana bak saçını başını yolar ağzını cart diye ikiye ayırırım "
Demek lazım yani, bilemedim
Kocasını yakışıklı sandığı için değil bence. Hem kendine hem kocasına güveni olmadığı için kendince tüm rakiplerini bertaraf ediyor. Kendince işte... Yapacak olan her türlü yapar.
Guzel mi? Biz de indirdik de vakit bulup da seyremedik bir turluKurban olsun o Antep'in hamarat esmerlerineÜzme enişteyi sen Nisa.
Bak şu Brad/Leo ikilisinin son filmini tavsiye ediyorum bu arada. Tarantino severseniz, kaçırmayın. (yavruyu uyutun önce ama)
Zannetmiyorum tatlim , bazi kadinlar gercekten paranoyak , herkesi kendin gibi gormeBelki de konu sahibi iş arkadaşlarıyla mesafesini ayarlayamadığı için eşleri rahatsızlık duyuyordur.
beni beni bihterini:) vallah ben brad sevmem kocamm benim icin otesiii yani tabikide kiskanirimmmm. esimim is yerindede bosanmis hanimlar bekar kizlar vardi bir iki gormemede kiskanmadim:)Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Ben çok sevdim. Leo'nun oyunculuğu her zamanki gibi müthiş. Brad çok sevimliiii. Baştan sakin gidiyor, ama dediğim gibi aman bişey yok diyerekten çocuklar varken izlemeyinGuzel mi? Biz de indirdik de vakit bulup da seyremedik bir turlu
Verememis , ise yeni basladigi donemdi neye ugradigini sasirmisti
Onun yerine ben verdim , musterimiz yanliz geldigi bir gun karsima alip durumu anlattim adam cok utanmisti , bir daha tekrarlanirsa tepkimin cok daha sert olacagini soylemistim , bir daha da tekrarlanmadi zaten
Herseyden once bir kadina hakarettir bu , hickimse durup dururken bir kadini "evli adami ayartmaya calisan kadin" konumuna sokamaz , bence cok cok buyuk bir hakaret bu
Yok cocuklar uyanikken izlemiyoruz zaten hicbir filmiBen çok sevdim. Leo'nun oyunculuğu her zamanki gibi müthiş. Brad çok sevimliiii. Baştan sakin gidiyor, ama dediğim gibi aman bişey yok diyerekten çocuklar varken izlemeyin
Listeye ekledim izlenecek onlarca filmin arasına girdi, umuyorum sessiz sakin film izleyeceğimiz, çocuklarımızın normal bir şekilde uyuyacağı günlerde gelecekBen çok sevdim. Leo'nun oyunculuğu her zamanki gibi müthiş. Brad çok sevimliiii. Baştan sakin gidiyor, ama dediğim gibi aman bişey yok diyerekten çocuklar varken izlemeyin
50 li yaslara yaklasmak uzereyim. Bunca yillik is hayatim var. Ancak hicbir mesai arkadasimin eslerinin kiskancliklarini bilecek kadar samimi olmadim.Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?