Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

bende sevmıyorum bradı ya
bılıyorsun ben tom crusecuyum bırde brucecugum williscigim :) onuda severım
ay tom deme bana Nisaa ya, tomcuk

Yaşlanınca sempatikleşenlere ayrı bir zayıflığım var. Brad de öyle oldu, Clooney gibi, yaşla demleniyor.

Ama Leo is my sunshine, adam gülünce güneş doğuyor sanki

Valla gayet de kadinlar asiliyor , ben kadin nufus yogun bir yerde yasiyorum , burda kadinlar fena acik acik asiliyorlar yaninda benim olmami umursamadan
"Hanım hanım, bana bak saçını başını yolar ağzını cart diye ikiye ayırırım "

Demek lazım yani, bilemedim

Eşlerinin kıskandığını nasıl anlıyorsunuz ben anlamadım sürekli işyerine mi geliyorlar, hesap mı soruyorlar neye şahit oldunuz? ailecek görüşüyorsanız sorun yoktur zaten istemeseler görüşmezler sizde evliyseniz neden sorun etsinler? çook samimi de olmamak lazım

ay tom deme bana Nisaa ya, tomcuk

Yaşlanınca sempatikleşenlere ayrı bir zayıflığım var. Brad de öyle oldu, Clooney gibi, yaşla demleniyor.

Ama Leo is my sunshine, adam gülünce güneş doğuyor sanki
al bi Tomcu daha Pess
tom ekranda tam halını cok yansıtmıyor gercekte daha ıyı soyle uzaktan bır 100 metre oteden gormustum
fılm falan sececek oldugumuzda esım soyle yandan yandan bı bana bakıp ya bunu cok ızledık bosver baska ızleyelım dıyor kıyamam

Kurban olsun o Antep'in hamarat esmerlerine Üzme enişteyi sen Nisa.

Bak şu Brad/Leo ikilisinin son filmini tavsiye ediyorum bu arada. Tarantino severseniz, kaçırmayın. (yavruyu uyutun önce ama)

"Hanım hanım, bana bak saçını başını yolar ağzını cart diye ikiye ayırırım "

Demek lazım yani, bilemedim
Yok yahu , banane , adam benim sonucta
Ben gulup geciyorum sadece , bir de dalga geciyorum esimle sonra
Bana da asilan oluyor , yasli amcalar falan kahve icmeye davet ediyor
Sonra guluyoruz bana yaslilar sana citirlar olmuyor ama boyle diye

Kocasını yakışıklı sandığı için değil bence. Hem kendine hem kocasına güveni olmadığı için kendince tüm rakiplerini bertaraf ediyor. Kendince işte... Yapacak olan her türlü yapar.

Belki de konu sahibi iş arkadaşlarıyla mesafesini ayarlayamadığı için eşleri rahatsızlık duyuyordur.

Belki de konu sahibi iş arkadaşlarıyla mesafesini ayarlayamadığı için eşleri rahatsızlık duyuyordur.
Zannetmiyorum tatlim , bazi kadinlar gercekten paranoyak , herkesi kendin gibi gorme
İnan neler neler gordum ben bu kiskanclik konusunda , cidden turk kadinin cogunda kendine guveni yoke ve nedense tum kadinlari rakip goruyor

beni beni bihterini:) vallah ben brad sevmem kocamm benim icin otesiii yani tabikide kiskanirimmmm. esimim is yerindede bosanmis hanimlar bekar kizlar vardi bir iki gormemede kiskanmadim:)

Daha dehşeti başima geldi o zamanlar ogrenciyiz, bir grup arkadaş disari ciktik tuttugumuz takımin kupa kutlamasi mi ne var oraya gitmiştik. Neyse...

Ertesi gün ben tehdit mesajlari almaya basladim. Bu bizimle gelen cocuklardan birinin sevgilisiymiş ve benim sacimi başima yolacakmiş, beni dovmeye gelecekmiş resmen ortaligi ayaga kaldirdi, sevgilsine asiliyormuşum bilmem ne.

Butun bunlarin sebebi ne biliyor musuz? TOPLU fotografta sevgilisinin yakininda durmuşum ( cocukla hicbir temas yok, sadece yakinindaymişim) kalabalik fotograf, zaten o cocugu omrumde ilk kez orada gordum, arkadasimin arkadasiydi ve cocuk çelimsiz, kisa birşeydi.

Ama ayni işyerinde bu tarz ruh hastalarinin birden fazla denk gelmiş olma olasiligi nedir bilemiyorum onu.

Ben çok sevdim. Leo'nun oyunculuğu her zamanki gibi müthiş. Brad çok sevimliiii. Baştan sakin gidiyor, ama dediğim gibi aman bişey yok diyerekten çocuklar varken izlemeyin
Yok cocuklar uyanikken izlemiyoruz zaten hicbir filmi
O zaman ilk firsatta izleyelim esimle

Ben çok sevdim. Leo'nun oyunculuğu her zamanki gibi müthiş. Brad çok sevimliiii. Baştan sakin gidiyor, ama dediğim gibi aman bişey yok diyerekten çocuklar varken izlemeyin
Listeye ekledim izlenecek onlarca filmin arasına girdi, umuyorum sessiz sakin film izleyeceğimiz, çocuklarımızın normal bir şekilde uyuyacağı günlerde gelecek

50 li yaslara yaklasmak uzereyim. Bunca yillik is hayatim var. Ancak hicbir mesai arkadasimin eslerinin kiskancliklarini bilecek kadar samimi olmadim.
Brad Pitt meselesine gelince Asik Veysel'in sozu geldi aklima: "guzelligin 5 para etmez, bu bendeki ask olmasa". Demem o ki Brad Pitt olmak da degil mesele, goren gozlerde...sevenin gozunde Quasimodo bile Brad Pitt'tir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…