Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Belki de konu sahibi iş arkadaşlarıyla mesafesini ayarlayamadığı için eşleri rahatsızlık duyuyordur.
Belki de.
Ben konuda bahsi geçen tipte kadınlar da gerçekte var oldukları için, onlara göre yorum yaptım.
Konu sahibi neden böyle düşündüğünü örneklerse, bahsettiğiniz ihtimal üzerine de yorum yapılabilir tabi.

Geliyor geliyor emin ol
Ruh hastasi kayniyor ortalik , sende gel deseydin keske o manyaga , bana bu kadari denk gelmedi , yasadigim cok sey oldu ama ben agizlarinin payini verince susup tisan tipler oluyor boyleleri

Zannetmiyorum tatlim , bazi kadinlar gercekten paranoyak , herkesi kendin gibi gorme
İnan neler neler gordum ben bu kiskanclik konusunda , cidden turk kadinin cogunda kendine guveni yoke ve nedense tum kadinlari rakip goruyor

Yani orası öyle ama egosu fazla yüksek herkes beni kıskanıyor, herkes bana asılıyor modunda gezen kadınların da sayısı az değil bence.

Bir de bu erkekler kadınları diğer kadınlarla aldatıyorlar sonuçta eşcinsel değillerse. Bu gayrimeşru ilişkileri hep erkekler mi başlatıyor?

Valla hiç hemcinsim falan diye koruyamam kimseyi bazı kadınların şekilden şekile girdiğini görüyoruz ilgi çekmek için. Ha ben kıskanmam çünkü eşime güvenirim. Ama başka bir kadın rahatsız olabilir bazı durumlardan.

Eşim gözüme çok yakışıklı gelir öyledir de ama asla bir kadını suçlayacak kadar delirmedim öyle bir kıskançlığa da girmem.
Bazıları her şeyi abartıyor öylelerinden uzak durmalı.

Bu konuda katiliyorum asilan kadin elbette var , baska yorumumda yazmistim benim esime benim yanimda bile asilan oluyor
Ancak ortada hicbir sey yokken kocasini kiskanan ruh hastasi da kayniyor ortalik
Her iki durum da normal degil , her iki kadin cinsi de nefretlik

Geliyor geliyor emin ol
Ruh hastasi kayniyor ortalik , sende gel deseydin keske o manyaga , bana bu kadari denk gelmedi , yasadigim cok sey oldu ama ben agizlarinin payini verince susup tisan tipler oluyor boyleleri

Gel desem gelirdi pısan tip olacagini sanmiyorum baya manyak birseymiş o kiz. Gel diyip kavga etsem "erkek için kavga eden kizlar" diye adım cikar gelde anlat millete, hemde çelimsiz herifi paylaşma kavgasi iyice milletin agzina sakiz olurduk. Rezil işte.

Yani işte konuda neyin problem olduğunu bilmiyoruz. Konu sahibinin davranışları mı yoksa iş yerindekilerin eşlerinin problemli olması mı?

Benim eşim kadın yoğun bir ofiste iki erkekten biri. Bikaç sene önce bir stajyer maceramız oldu mesela, her gece 11 civarı soracağı bişey çıkan. Gençtir, güç sahibi erkek çekici geliyor falan dedik güldük geçtik. Geçtiğimiz kış bir manyak çıktı ki başımıza onda benim bile tepem attı artık. Ama kadına değil kocama çıkıştım senden yüz buluyor diye. Kadının koymadığı mesafeyi benimki koyunca sorun çözüldü.

Ay haklisin dusununce korkunc birsey

Sana da hep asilanlar denk gelmis
Oluyor boyle seyler , adamlari cam fanusa koyamayacagimiza gore yasaniyor , yasayacagiz , her iki tip de uzak dursun hepimizden

seven insan kıskanır mottosunu kendine ilke edinmiş bazı ruh hastaları var evet
Hatta benim ilişkilerimde bile yorum yapıp hmmm kesin aldatıyor seni bilmem ne diye elalemin ilişkilerine bile burnunu sokup insanı şüphe içine sokuyorlar
Aşırı kıskançlık kendine güvensizliktir
Ben kendi adıma fazla samimi zaten olmuyorum evli erkeklerle.mesafeliyim .
Bazı kadınlarda aşırı samimi oluyorlar özel hayatlarını falan anlatıyorlar bunları gereksiz buluyorum açıkcası elalemin kocasına neden özelimi açayım ne münasebet?
Bu ülkedeki erkeklerle samimi konuşmam hemen yanlış anlaşılıyor özellikle iş ortamımda herkes bunu bilir bana bulaşmaz kimse
Güzel ve alımlı bir kadınsan kıskanılabilirsin bu normal .

Aynen , aslinda bu tamamen psikolojik bir rahatsizlik , saglikli insanlar boyle davranmiyor gercekten

Ayol burda benim yanimda kocama asiliyorlar ayan beyan ben gulup geciyorum insanin gercekten kendisine ve esine guvenmesi gerekiyor
Bütün kadınlarda senin yakışıklı kocana asılıyordur eminim

Dediklerinize katılmakla beraber ben de eklemek istedim. Bazı kadınlar çok rahat davranıyor gerçekten. Asla asılmak anlamında değil bu . Bir hemcinsine nasıl davranıyorsa erkek iş arkadaşına da aynı davranabiliyor. İçlerinde kötülük de olmayabilir ama bizim ortamlarımız ( ülkemizin geneli ) bunu kaldırmıyor.
Bir de bazı erkekler de çok hoşlanıyor bu durumdan. Onunki de aldatmak değil ama belki ego tatmini vs. Bazen bakıyorum bir erkek bir kadın iş arkadaşıyla sohbet etmek için bir saatini harcayabiliyor. Ama sorsan evde karısının gözlerine bakarak bir saat muhabbet etmiyordur. Bu konuda dilim yandı benim de bir kez, o yüzden erkek arkadaşlarımla sohbetlerimde bile ‘siz’ ifadesini aradan hiç kaldırmıyorum. Havadan sudan muhabbetler dışında da özel konulara hiç ama hiç girmiyorum.

Tamam sevdiğin insan gözünde başka gözükür ama biraz da gerçekçi olmak lazım
Örnek vermemi istemişsiniz.. mesela amir olduğum işçilerden biri beni telefonuna erkek ismiyle kaydetmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…