Bazı kadınların onursuzluğu

Kuvvetle muhtemel adam karısına bu kadın bana taktı peşimi bırakmıyor, bana yapıştı falan dedi. Karısını size kötüleyen, sizi karısına nasıl anlatmıştır siz düşünün. Elinizdekileri atsaydınız kocasını bırakmasa da en azından yapışan kişinin kendi kocası olduğunu anlardı.

Fake hesaptan size veya Instagramda tanıdıklarınıza ulaşıp ne yazıyor? Kocamın peşini bırak falan mı yazıyor ne yazıyor? Siz de rezil etmekle tehdit edin yazdığında.

Onun dışında ben sizin konunuzu okudum az önce. Adam size yaşını 10 yaş küçük söylemiş, 4 çocuğu olmasına rağmen 2 çocuğum var demiş tüm bu yalanları sineye çekmiş ve görüşmeye devam etmişsiniz. Üstelik bu adamla daha birkaç aydır beraber olmanıza rağmen. Bu durumda karısının devam etmesini bu kadar yadırgamamanız lazım. O da sizin gibi vazgeçememiş.
 
Kocana sahip çık lafi nedir ne sacmadir nasil sahip çıkılır eşek kadar adama hayvan degil ki bu sahip olalim. O lafina gicik kapmış olabilir. Ya da senin kanca taktigini ama adamin masum olduğunu düşünüyor ondan seninle uğraşıyor. Sen bana inanmadin heralde diye ben ne var ne yoksa elimde atardim. Evli biri olarak da birinin bana atmasini isterdim acikcasi ne boyutta boynuzlandigimi bilmek iyi olur :)
 
Neden atmadınız ki atsaydınız keşke madem mutlu halinden kendisine söylenen şeylerden de görüntülerden de rahatsız olmaz. Siz de silin engelleyin heryer den bakmayın görmeyin belli ki ilk degil bu
Ayy size ne elin adamından?, ilişkilerinden? Engellersin geçer.kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok.ilişki 2 kişiliktir.herkes kendi ilişkisinde istediği tutumu gösterebilir.yok haber vermek, fotoğraf falan atmak kimsenin haddine değil.o kadın da dava açsa yeridir.sırf macera arıyorsunuz.
 
2 kadinin vazgeçemediği adam da kimbilir kimdir? Ne kadar varoş bir konu.herkes birbirinden beter.tam Müge anlı kalitesizliği.film falan çevirip mutlu oluyorlar heralde kafalarının içinde.aşk, entrika, tutku, nefret..
 
Senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sen kadına aldatıldığını söylemişsin. Ondan sonrası, devam edip etmemesi kadını ilgilendirir. Halen muhatap olmanız çok avam duruyor. Kadın seni taciz ediyorsa engelle geç. Kadın da ayrılsın tepki göstersin istiyorsun ama olaylar her zaman öyle olmuyor. Maalesef.
 
Herifin karısı leş diye ben niye onursuz oldum la sabah sabah ndjfj
 
adam büyük ihtimalle senin " bir yoldan çıkaran olduğunu, aklını zorla çeldiğini, evli olduğunu da bildiğini " söylemiştir kadın da ona inanmayı tercih etmiştir. Muhattap olurken böyle bir sonla karşılaşacağını da hesap etmen gerekirdi.
 
Ya eşine söyleme motivasyonunu anlıyorum ben.Adamın canı yansın istedin.Adam kadına binbir bahane üretmiş seni suçlamıştır.Hiç sekmez.Türkiye de başka bir kadına kocasını kaptırmamak için nikahını vermemek diye bir davranış kalıbı var.Kadın adamı boşayacaksa bile başka kadın bakmış ona demek ki değerli deyip vazgeçer.Yani ettafımda gördüklerim genelde.
Ama yine de söylenmesi taraftarıyım.Bana eşimin metresi olursa varsa lütfen ulaşıp söylesin.belge falan da yollasın.
 
Karısını kötüleyen adam sizin için de kimbilir neler demiştir. Peşime düştü, şöyle yalvardı böyle yalvardı. Bir o.. için yuvamızı yıkma dedi belki de.
Burada onursuzluk sadece karısında gibi davranıyorsunuz da asıl onursuz adam.
En başından size karısını kötüleyen adamın me mal olduğu belliymiş.
İntikam yerine adama söyleyeceğini söyleyip engelleyecektin.
 
Senın onun o adamla evlı olmasını umursamamışsın da , o Senın başkasıyla ılıskın olabılme ıhtımalını mi umursayacak ?
 
Evli olduğunu öğrendikten sonra kadını arayıp "kocana sahip çık" demenizdeki amaç neydi tam olarak? Kişiyi engelleyip yolunuza devam etmeniz gerekirdi.
 
12 Mayıs 2025 konunuz


32 yaşında, konularınıza göre daha önce nişan sürecine kadar ilerleyen bir ilişkisi de olmuş, görece ilişki deneyimi olan bir kadınsınız.

Şirketinizle ortak iş yaptığınız bu adamın medeni hali veya yaşına dair: adam müşteri olarak gidip, geldiği sürece hiçbir bilginiz olmaması çok tuhaf duruyor kusura bakmayın.

Adamın yaşı büyük diye üzerinize alınmak istemediğinizi de yazmıştınız önceki konunuzda. Siz 32, adam gerçekten 34 olsa böyle bir çekinceniz olmazdı herhalde.

Diyelim ki adamın söylediği her söze inandınız. Adamın 2 çocuklu ve yaşının 44 olduğunu öğrendiğinizde neden devam ettiniz ? Çocuk sayısı 4 e çıkınca da sorun etmemişsiniz. Neden ?

Kadınla iletişime geçerekte haddinizi aşmışsınız. Evet, var böyle yalancı adamlar da kadının ne yapmasını bekliyordunuz ?
 
Sen sandın ki kadın vay eşşoğlusu deyip kocasına tekmeyi basacak. Haklısın, olması gereken bu. Ama onların nasıl bir evlilik hayatı var bunu bilemezsin. Söyledin geçtin kapat konuyu. Kimlere senin hakkında konuşuyorsa kadını şikayet edeceğini söyle
 
Evli olup böyle davranan da bekar olup evlilerle takılanları da gördü bu gözler. Ben yerinizde olsam gider şikayet ederim. Bu kadın anca böyle susar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…