- 2 Temmuz 2023
- 12.215
- 36.749
- 528
Aaa kendisinin vukuati mi var, ben hic bilmiyorumDevamlı beğenmedim atan sana da hep aynı kişiKendisinin vukuatını hatırlattı bu konu
Konu sahibiyle el ele verip atın fotoları ama söylim siz rezil olursunuz yaşını yalan söyledi okey dedi çocukları yalan söyledi okey dedi evli çıkmasa ki bence zaten ıonuda gayet tahmin ediyordu konu sahibi o kadar da akılsız değildir kimse, atimde her yazışmamızı belki ayrılırlar diye düşündü ama olmadı tüh istediğin kadar beğenmedim at yorumlara gayet açık herşey nerminiscim
bir gün profilini karıştırırken onda ekli olmayan bir kadın gördüm bir çocuğun doğum günü resmi
masa etrafında bu adam eşi ve çocukları
Bence atın kadına gıcık oldum vallaDaha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..
Iftirandan dolayi sikayet ettim.Devamlı beğenmedim atan sana da hep aynı kişiKendisinin vukuatını hatırlattı bu konu
Benim kafam karışık bu durumlarda ben adamın eşi yerinde olsam aldatıldığımı bilmek isterdim mesela. Niye söylemesin ki?Vallahi iki kotu birbirinizi bulmuş gibisiniz (kadinlar)
Kocana sahip cik aramasi ne kadar cig bi davranis, ayni sekilde karsi tarafin sizin peşinizi dusmeside cok cig.
Erkegin evli oldugunu ogrendigin anda ghostla gitsin, iyi ya da kotu elalemin evliligine dil uzatmak, comak sokmak cok yanlis. Adam kotuyse alirsiniz adamdan hincinizi ama acipta bir kadini uzmek neden? Hah iste o da simdi sizle ugrasiyor.
Vallahi lincleyen linclesin, boyle bir durumda konu sahibi sadece adami terkedip gitmeliydi, nasilsaa o adam baskasindan bulurdu belasini.
Neymiş kapısının önünden geçiyormuş karısına da hala kapımın önünden geçiyor demek için yazmış zaten :) bakıp bakıp cevapta vermiyor kıyamamKocana sahip çık ne demek Allah aşkına?
Siz birkaç ayda yalanlarını yakalayıp ayrılamamışsınız ama kadın 4 çocuğuna rağmen hemen boşanıp onurlu olacaktı demek.
Sevsinler.
Ortada bir onursuz varsa o da kocası. Kadına neler dedi bilmiyorsunuz. Sizin mesajınıza çok rahatsız edici. Yetiyorsa gücünüz adama bir şey yapsaydınız. Ama yok tabi kadın üzerinden kendinizi tatmin etmeye çalışmışsınız. O da şimdi başınıza dert olmuş.
Neredeyse 1 yıl sonra
illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ?
Bak en korktuğum ve sinsi bulduğum insan tipidir herşeyi not eden ve saklayan amaç? Sanki bu boku 2 kişi yapmamişlar gibi bende herşeyi silerim bazısinada ben sinsi gelirim ama benim için çöp olduğundanBen kocamla kavga ediyorum. Fotoları siliyorum ,numarasını siliyorum ,engel atıyorum. Anlamıyorum ki 1 yıl sonra hala onlar niye duruyor?
Hem de 3-4 aylık sevgilisi yani.
Ben kocamla kavga ediyorum. Fotoları siliyorum ,numarasını siliyorum ,engel atıyorum. Anlamıyorum ki 1 yıl sonra hala onlar niye duruyor?
Hem de 3-4 aylık sevgilisi yani.
Bal gibi de herifi seviyor ve bekliyor bekleyen insan silmez. Anlam yüklemiş sadece kendisine göre unultulmaz sandığı insanın aklından cikmayacakmış bide
Hahaha Evli kadın umursamamış ayrılmamiş üstüne bu arkadaşla şuan uğraşıyor onunda başka silahı yok evli kadını üzecek.
Kadın boşanmayı düşünmüyor savunma mekanizması bu şekilde çalışıyor. Yazık böyle insanlara ya kadın her zaman kendi ayakları üzerinde durmalı yoksa böyle beş para etmeyen adamlara mahkum yaşamaya devam eder...Daha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..
Herkese niye beğenmedimleri doldurduAaa kendisinin vukuati mi var, ben hic bilmiyorum
Kendini Barış Arduç falan sanıyordur jdjdkdkjdNe bileyim bana da değişik geldi. Bi adamı paylaşamıyorlar.
Aynen git savcılığa şikayet et . O kadına da yazılanlar söylenenler vardır. O da şikayet eder , kanun karar verir. Burada konu açmakla amacı ne ? Kadın boşanmıyor diye kinlenmekten başka.Kadın benim malım diyor siz ne göndereceksiniz bunun üzerine neyi kanıtlayacaksınız? Siz üç aylık adamı bırakana kadar can vermişsiniz , o kadın 4 çocukla ha deyince boşanmadı diye neden onursuz oluyor? Rahatsız ediliyorsanız savcılığa gidecek şikayet edeceksiniz, uzaklaştırma alacaksınız. Bu kadar basit. Heyecan aramayın.
Neymiş kapısının önünden geçiyormuş karısına da hala kapımın önünden geçiyor demek için yazmış zaten :) bakıp bakıp cevapta vermiyor kıyamam
..çalıştığım yer giriş kat camekanlı bir ofis ben dışarıyı görebiliyorum
ama dışarıdan geçenler içeriyi göremiyor bunu kendisi de zamanında geldiği için biliyor ama artık ödemeler bankadan olduğu için gelmiyor. Sadece ara ara ofisimin önünden
geçerdi aynı semtte olduğumuz için ( onun da dükkanı 2 sokak geride )...
Adam kadının kapısının önünden geçmiyor zaten. Adamın dükkanı da aynı semtte, 2 sokak ötedeymiş. Kadının çalıştığı iş yerinin önünden geçiyor...hemen hemen her gün ya da hafta da 3 kere ofisimin önünden geçip
gidiyor ve bu beni kötü etkiliyor arkadaşlar resmen dalga geçilmiş gibi
hissetmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?