- 25 Aralık 2014
- 8.229
- 27.860
- 748
Birde 4 çoçuğu olan kadın ha tamam okey hemen boşanıyorum mu diyecek? Neymiş gurursuzmuş aynen sen çok gururlusun oğrendin hala uğraşma derdindesin konu sahibiŞu illa resimleri atayım bilmem ne zevk mi alıyorsunuz acaba ben müthiş bir ego görüyorum kadının kurdu kadın gerçekten bazısı o kadına gurursuz derken adam ona gitse eşini bıraksa dakikada kabul eder ona göre kendisi seçilmiş ulvi müthiş kadındır. Aslında kendisi de sıradan bir kadındır yine aldatilacak.
Bakalim kocana sahip çıkabiliyor musun müthiş kadın. İş adamda bitiyor okey karaktersiz ise Adriana Lima olsan ne?
Kadın belki biliyor. Üstüne neden gidiyorsun? Adama baskı yapsana boşuyor mu ben metres olamam desene kadına ulaşmak daha kolay tabi.
Öyle bir geçer zmaan ki dizisinde adam karısına hiç mi gururun yok demişti 4 çocuklu oda. 2 gurursuz insanın gurur arabeski yapması ne komik. Gurursuz olan evli olduğu halde eşini aldatan adam diğeri de metres olduğunu bal gibi bilen kişidir.Birde 4 çoçuğu olan kadın ha tamam okey hemen boşanıyorum mu diyecek? Neymiş gurursuzmuş aynen sen çok gururlusun oğrendin hala uğraşma derdindesin konu sahibi
Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği
Eşiyle ortak profili olan birinden takip isteği gelmişti. Bir de mesaj atmıştı. Buyrun hanımefendi dedim. Meğersem kadının eşiymiş muhabbet açmaya falan çalışıyorBaşka versiyonlarını gördüm ben artık kimseye aldatılıyorsun demem :)
Konu sahibiyle el ele verip atın fotoları ama söylim siz rezil olursunuz yaşını yalan söyledi okey dedi çocukları yalan söyledi okey dedi evli çıkmasa ki bence zaten onuda gayet tahmin ediyordu konu sahibi o kadar da akılsız değildir kimse, atimde her yazışmamızı belki ayrılırlar diye düşündü ama olmadı tüh istediğin kadar beğenmedim at yorumlara gayet açık herşey nerminiscimSu lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.
Eline ne geçti? Evli kadın rezil olmaz adam da utanmaz utansa başta yapmaz zaten rezil olmasına rağmen rezil hissetmez. Olan metrese oluyor.Rezil olan biri varsa kendisine yalan söylediği halde devam edendir avamlığa ne gerek var? Aynı adam eşiyle de sevişiyor yani kendisi de aldatılıyor metres hanımın. Kadında ben helaliyim nikah bende demiş herşeye alınmadın da buna mı alınıyorsunuz?Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.
Yani kime nereye şikayet edeyim bu şikayet olaylarından kim sonuç alıyor da ben alayım ki hukuki süreç için bunlar çok gereksiz uğraşlar sadece dediğiniz gibi ben de beni mimlediğini düşünüyorum ama bu benim sorunum olmamalı memleketteki tüm bekarlara hükmedemeyeceğine göre kocasını zaptetmeli zaptedemiyorsa da ona buna salça olmamalı
Devamlı beğenmedim atan sana da hep aynı kişiYani, dedigin gibi, kendisi ortaligi karistirdigi icin onurlu, kadin cocuklarinin huzuru kacmasin diye ugras verdigi icin onursuz ya biraksinlar bu isleri.
Kadinin kocasi tarafindan manipule edildigi, kandirildigi ortada, kadina kizana dek, adama kiz, adami bitirmeye ugras, kadinla niye ugrasiyosun ki? Adam zaten evliliginin bitmesinden korkuyor olsa aldatmazdi.
Hiç bulaşma başına bela alırsın.En doğrusu şikayet etmek.Aldatıldığını öğrenip umursamamak o benim malım demek nasıl bir mallık bilemedim.Allah başa vermesin.Daha önce görüştüğüm kişinin evli çıktığını benim de eşini bulup kocana sahip çık minvalinde bir mesaj yazdığıma dair konu açmıştım. Kadın kocam ne yapsa başım gözüm üstüne nasılsa benim malım dediği anda elimdeki tüm fotoğraf hediyeler karısıyla ilgili söylediği onur kırıcı her görüntüyü atmaktan vazgeçmiştim. Neredeyse 1 yıl sonra kadının iş yerimdekilere ulaşıp kendince beni kötüleme çabası niye ? Fake hesap tehtitleri instg kişilerimdekilere kadar mesaj atması niye ?
Benim şuan hayatımda başka biri de olabilirdi ?
Kocasının yalanlarla vaktimi çaldığı inandığım değerlerle oynadığı yetmemiş gibi şimdi kadının enerjimi aşağı çekmesine mi susayım insanların her yaptığı neden yanına kalıyor illa bir ömür boyu aklından çıkmayacak o fotoğrafları ekran görüntülerini mi atayım ? Sanırım evliler bu kadının ne yapmaya çalıştığını ve beni daha iyi anlar ve mantıklı bir yol izlemem için fikir verir yoksa herkesin canı cehenneme diyip elimde ne var ne yok gönderip çekilicem
Evlilikler resmen leş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?