Bazı kadınların onursuzluğu

Konu başlığı da beni benden aldıBazı kadınların onursuzluğu yazmışOnursuz bir adam ve bir kadın var ortada sadece. 4 çocukla hayat mücadelesi veren kadın değil.

Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.
Ee sonra?
Nikahlı kadın mı rezil olacak?
Bizim toplum hangi kadını yerin dibine sokar sence? Eşi mi metresi mi?
En fazla bir gün kavga edip iki gün küs dururlar sonra aynen devam. Elde var sıfır .

Ee sonra?
Nikahlı kadın mı rezil olacak?
Bizim toplum hangi kadını yerin dibine sokar sence? Eşi mi metresi mi?
En fazla bir gün kavga edip iki gün küs dururlar sonra aynen devam. Elde var sıfır .
Belki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.
Eğer o kadın gelip buraya eşim beni aldatmış ben de kıza bunları dedim yazsaydı o da linçlenecekti buna yüzde yüz eminim

Eğer o kadın gelip buraya eşim beni aldatmış ben de kıza bunları dedim yazsaydı o da linçlenecekti buna yüzde yüz eminim
Ben linçlemedim bilmiyorum. Nerminisin dediğini yaparsa rezil falan olmaz onu söylüyorum ben. Esasında o kadını da aklamıyorum evet gurursuz ama kadın boşanmıyor. Yapılacak bir şey var mı? Belki hayat şartları, belki kocasına olan aşkı, belki bambaşka bir sebepten dolayı bitirmiyor işte. Ha durup durup konu sahibine saldırması da bomboş bi insan olduğunu gösteriyor ama bugün konu sahibi o mesajları, kanıtları vs o kadına atsa eline ne geçecek? Kadını iyice kudurtacak. O kadın bilmiyor mu kocasının ne mal olduğunu. Gayette biliyor ama hıncını konu sahibinden çıkarmaya çalışıyor

Adam yaşını 10 yaş küçük söylemiş umrunda olmamış, 2 çocuk var demiş 4 çocuk varmış bu yalanı da umrumda olmamış sonra tesadüf eseri evli olduğunu öğrenmiş. Kendisi yalanlara rağmen devam ederek çok mu gururlu davranmış?

Dört çocuk annesi bir kadını uyarmak başka, aşağılamak başka. Konu sahibi 'kocana sahip çık" diyor ne yapsın tasma mi taksın, kilosuna sayaç mi taksın? Amaç uyarmak değil bence boşansında nasıl olursa olsun.

Kadına gurursuz diyene kadar aynaya baksın. Üstelik konu sahibi boşansın beni alsın diye düşünmüş bence.

Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez, buna magruz kalmamalı, boşanmalı ama herkesin şartları bir değil ne yazık ki.

Ben de zaten toplum onunde rezil olsun anlaminda yazmak istememistim aslinda. Yanlis anlasilma olmus orada. Bu uye biliyormus galiba devam etmis, neyse ben evli oldugunu ogrendigi an birinin aninda ayrilacagini dusundugum icin hep bu "kandirilan" yani kimseye kimlik soramiyoruz, hos sorsak da yeni kimliklerden onu da goremeyiz. Buradaki bu kadinlari metres falan denilerek asagilanmaya calisilmasini anlayamiyorum. Hep nikahi olan; ezilen, ne yapsa hakkidir denilen taraf gibi yaziliyor cunku. Rezil olsun derken karsi tarafa yani "kandirilan tarafa" (bu konuda oyledir, degildir bilmiyorum tam) yuklenip kocasini sanki cani pahasina koruyan evli kadinlarin da kocalarinin ne mal oldugunu anlasinlar bi zahmet anlaminda soylemek istemistim. Hani buradaki rezil adam, karisiyla ilgili de atip tutmus ya sevgilisine. Kadin da duysun bunlari madem anlamina yazmistim. Neyse amacim tartisma yaratmak falan degil, yaziyla da hep her sey dogru ifade edilemiyo veya anlasilmiyor.. oyle bir aciklama getirmek istedim.

Üyenin niyeti kendini belli ediyor zaten bu kadar kadın yanılıyor olamayız herhalde bal gibi de ayırmak istiyor kadın ister ayrılır ister ayrılmaz gelip burda gurursuz diyemez. Kendisi adamın yalanlarını yakalamış affetmiş ama o kadın affetse onursuz oluyor ne ala. Kadına yaptığı yok resim atacağım cart cırt kışkırtıcı şeyler malumunuz.
Bu arada evli kadın o kadına ulaşabilir yazabilir eşi ya hani nikahlı kocası. Bu adam benle evli 4 çocuğumun babası demeye hakkının olduğundan kimsenin şüphesi yoktur herhalde. Niye linçlensin.
Biraz empati. 3 4 aylık ilişkimsi şey ise dış kapının mandalı olur ancak.
Niyetini hissettirdi bizlere masumane bulmadım açıkçası. Adam zaten leş ama kadının durumunu bilemem kendini savunamiyor şuan sonuçta 4 çocukla ne yapacak nafaka bile ödemeye eriniyorlar.

Buradaki bu kadinlari metres falan denilerek asagilanmaya calisilmasini anlayamiyorum
Evli adamla bilerek ilişki içinde olana metres denmiyor mu biz mi uydurduk sözlük anlamında bu değil mi hanımefendi? Kendini savunsaydı o halde.
Bir adamın evli olduğunu bu günümüz çağında ögrenemiyorsa yuh artık yani.

Üyenin niyetini nerden biliyosun insan aynı yastığa baş koyduğu adamın niyetini okuyamıyorken ? Evet kadın linçlenirdi çünkü kadının muhatabı kocası bu kadın linçleniyor çünkü amacı hemcinsinin gözünü açmak değil intikam daha bunları ayırt edemiyorken bir insanın niyetinden nasıl eminsiniz

Adam sanki Acun Ilıcalı. Kadınlar paylaşamıyorlar 4 çocukla

Ben biliyorum demedim belki niyeti iyi dedim siz de kötü olduğunu bilemezsiniz bu kadar veriyle bence

Bazen bu kadar kadının yanıldığı oldu geçen bir konuda olmuştu. Bir kişi lince başlayınca bende herkes birbirinden etkileniyor.

İyi de ilişkileri bitmiş anladığım kadarıyla kadın hala niye ulaşıyor ki. Eminim o kadın konu açsa o da linçlenirdi benim fikrim bu.

Burada suçlanacak tek kişi var net olarak adam, evli olan o evlilik bağına dikkat etmek zorunda olan o. Kadın öğrendikten sonra ilişkiyi sürdürmediyse problem yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…