- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.343
- 798
Konu başlığı da beni benden aldıKadın benim malım diyor siz ne göndereceksiniz bunun üzerine neyi kanıtlayacaksınız? Siz üç aylık adamı bırakana kadar can vermişsiniz , o kadın 4 çocukla ha deyince boşanmadı diye neden onursuz oluyor? Rahatsız ediliyorsanız savcılığa gidecek şikayet edeceksiniz, uzaklaştırma alacaksınız. Bu kadar basit. Heyecan aramayın.
Ee sonra?Su lafi edip bir de beni aklinca asagilamaya kalksaydi bu evli hanim ben o fotolari, onur kirici laflari vs hepsini o an atar, kocisiyle kendisine mutluluklar dilerdim. Rezil ediceksin boylelerini. Hic acima. At gitsin kocasinin terbiyesizliklerini.
Belki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.Ee sonra?
Nikahlı kadın mı rezil olacak?
Bizim toplum hangi kadını yerin dibine sokar sence? Eşi mi metresi mi?
En fazla bir gün kavga edip iki gün küs dururlar sonra aynen devam. Elde var sıfır .
Ben linçlemedim bilmiyorum. Nerminisin dediğini yaparsa rezil falan olmaz onu söylüyorum ben. Esasında o kadını da aklamıyorum evet gurursuz ama kadın boşanmıyor. Yapılacak bir şey var mı? Belki hayat şartları, belki kocasına olan aşkı, belki bambaşka bir sebepten dolayı bitirmiyor işte. Ha durup durup konu sahibine saldırması da bomboş bi insan olduğunu gösteriyor ama bugün konu sahibi o mesajları, kanıtları vs o kadına atsa eline ne geçecek? Kadını iyice kudurtacak. O kadın bilmiyor mu kocasının ne mal olduğunu. Gayette biliyor ama hıncını konu sahibinden çıkarmaya çalışıyorBelki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.
Eğer o kadın gelip buraya eşim beni aldatmış ben de kıza bunları dedim yazsaydı o da linçlenecekti buna yüzde yüz eminim
Belki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.
Eğer o kadın gelip buraya eşim beni aldatmış ben de kıza bunları dedim yazsaydı o da linçlenecekti buna yüzde yüz eminim
Ben de zaten toplum onunde rezil olsun anlaminda yazmak istememistim aslinda. Yanlis anlasilma olmus orada. Bu uye biliyormus galiba devam etmis, neyse ben evli oldugunu ogrendigi an birinin aninda ayrilacagini dusundugum icin hep bu "kandirilan" yani kimseye kimlik soramiyoruz, hos sorsak da yeni kimliklerden onu da goremeyiz. Buradaki bu kadinlari metres falan denilerek asagilanmaya calisilmasini anlayamiyorum. Hep nikahi olan; ezilen, ne yapsa hakkidir denilen taraf gibi yaziliyor cunku. Rezil olsun derken karsi tarafa yani "kandirilan tarafa" (bu konuda oyledir, degildir bilmiyorum tam) yuklenip kocasini sanki cani pahasina koruyan evli kadinlarin da kocalarinin ne mal oldugunu anlasinlar bi zahmet anlaminda soylemek istemistim. Hani buradaki rezil adam, karisiyla ilgili de atip tutmus ya sevgilisine. Kadin da duysun bunlari madem anlamina yazmistim. Neyse amacim tartisma yaratmak falan degil, yaziyla da hep her sey dogru ifade edilemiyo veya anlasilmiyor.. oyle bir aciklama getirmek istedim.Ben linçlemedim bilmiyorum. Nerminisin dediğini yaparsa rezil falan olmaz onu söylüyorum ben. Esasında o kadını da aklamıyorum evet gurursuz ama kadın boşanmıyor. Yapılacak bir şey var mı? Belki hayat şartları, belki kocasına olan aşkı, belki bambaşka bir sebepten dolayı bitirmiyor işte. Ha durup durup konu sahibine saldırması da bomboş bi insan olduğunu gösteriyor ama bugün konu sahibi o mesajları, kanıtları vs o kadına atsa eline ne geçecek? Kadını iyice kudurtacak. O kadın bilmiyor mu kocasının ne mal olduğunu. Gayette biliyor ama hıncını konu sahibinden çıkarmaya çalışıyor
Üyenin niyeti kendini belli ediyor zaten bu kadar kadın yanılıyor olamayız herhalde bal gibi de ayırmak istiyor kadın ister ayrılır ister ayrılmaz gelip burda gurursuz diyemez. Kendisi adamın yalanlarını yakalamış affetmiş ama o kadın affetse onursuz oluyor ne ala. Kadına yaptığı yok resim atacağım cart cırt kışkırtıcı şeyler malumunuz.Belki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.
Evli adamla bilerek ilişki içinde olana metres denmiyor mu biz mi uydurduk sözlük anlamında bu değil mi hanımefendi? Kendini savunsaydı o halde.Buradaki bu kadinlari metres falan denilerek asagilanmaya calisilmasini anlayamiyorum
Siz üç aylık adamı bırakana kadar can vermişsiniz
evli kadinlarin da kocalarinin ne mal oldugunu anlasinlar
Üyenin niyetini nerden biliyosun insan aynı yastığa baş koyduğu adamın niyetini okuyamıyorken ? Evet kadın linçlenirdi çünkü kadının muhatabı kocası bu kadın linçleniyor çünkü amacı hemcinsinin gözünü açmak değil intikam daha bunları ayırt edemiyorken bir insanın niyetinden nasıl eminsinizBelki üyenin niyeti öyle değil neden linçleniyor anlamadım.
Adam sanki Acun Ilıcalı. Kadınlar paylaşamıyorlar 4 çocuklaÜyenin niyetini nerden biliyosun insan aynı yastığa baş koyduğu adamın niyetini okuyamıyorken ? Evet kadın linçlenirdi çünkü kadının muhatabı kocası bu kadın linçleniyor çünkü amacı hemcinsinin gözünü açmak değil intikam daha bunları ayırt edemiyorken bir insanın niyetinden nasıl eminsiniz
Ben biliyorum demedim belki niyeti iyi dedim siz de kötü olduğunu bilemezsiniz bu kadar veriyle benceÜyenin niyetini nerden biliyosun insan aynı yastığa baş koyduğu adamın niyetini okuyamıyorken ? Evet kadın linçlenirdi çünkü kadının muhatabı kocası bu kadın linçleniyor çünkü amacı hemcinsinin gözünü açmak değil intikam daha bunları ayırt edemiyorken bir insanın niyetinden nasıl eminsiniz
Bazen bu kadar kadının yanıldığı oldu geçen bir konuda olmuştu. Bir kişi lince başlayınca bende herkes birbirinden etkileniyor.Üyenin niyeti kendini belli ediyor zaten bu kadar kadın yanılıyor olamayız herhalde bal gibi de ayırmak istiyor kadın ister ayrılır ister ayrılmaz gelip burda gurursuz diyemez. Kendisi adamın yalanlarını yakalamış affetmiş ama o kadın affetse onursuz oluyor ne ala. Kadına yaptığı yok resim atacağım cart cırt kışkırtıcı şeyler malumunuz.
Bu arada evli kadın o kadına ulaşabilir yazabilir eşi ya hani nikahlı kocası. Bu adam benle evli 4 çocuğumun babası demeye hakkının olduğundan kimsenin şüphesi yoktur herhalde. Niye linçlensin.
Biraz empati. 3 4 aylık ilişkimsi şey ise dış kapının mandalı olur ancak.
Niyetini hissettirdi bizlere masumane bulmadım açıkçası. Adam zaten leş ama kadının durumunu bilemem kendini savunamiyor şuan sonuçta 4 çocukla ne yapacak nafaka bile ödemeye eriniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?