Bir foto rica ediyoruz ,mümkünmü:
yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)
canım çok güzel yazmışsın:) bir türbanlıya göre baya iyi yazıyorsun tebrikler iyi beyin fırtınası yani :)
yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)
sen boştayken gözün evlilerdeydi demek ki, kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş deyip ilave ediyorum (belki yazan olmuştur ama) HİÇ İNANMADIM, BİRİ SIKINTIDAN GENE KONU YUMURTLAMIŞ.
canım çok güzel yazmışsın:) bir türbanlıya göre baya iyi yazıyorsun tebrikler iyi beyin fırtınası yani :)
alırlar alırlar sen merak etme, bak burada bile bir dünya çakal var eşimi görse büyük çoğunluğu kucağına atlar emin ol. o yüzden sıkıldım artık böyle parazitlerden. buraya mantıklı bir yer diye gelmiştim ama haset kadınlar burda daha çokmuş.
İşten kovulucam gülmekten ya
Bir foto rica ediyoruz ,mümkünmü:
pek fazla boşta durmadım canım merak etme daha lisedeyken kaptı beni tayfunummm:)
ya boşver aşık oluruz falan, durduk yere acı çekmeyelim
ah varya şimdi yanımda olcaktınki o ağzını kapatacak 6 erkek var burda konuşmayı bırak boğulurdun!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?