Bazı kadınların terbiyesizliği

24 ziyaretçiden belli
ekşi zeusçuların olduğu

hatta birazdan bereket tanrısı diyecek bence

yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)

çok iyi kalplisin
belediyeye söylesen de, bekar ve dulları zehirleseler mi ne yapsalar
nasıl kurtulabiliriz bu yaratıklardan, bence bunun üzerinde yoğunlaşalım

yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)

Bekarlığı eziklik olarak mı görüyorsunuz?
O yüzden mi babanız eşinize maddi destek oluyor.

Hep eşinizden bahsediyorsunuz niye, kendi özellikleriniz yok mu?
Bence konu kasıtlı açılmış ve dalga geçiliyor.

bu konu kib ' e bakar

ama iyi güldürdün bizi sağol

sende biraz natlus kırması madonna çakması insan gördüm

sen boştayken gözün evlilerdeydi demek ki, kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş deyip ilave ediyorum (belki yazan olmuştur ama) HİÇ İNANMADIM, BİRİ SIKINTIDAN GENE KONU YUMURTLAMIŞ.

pek fazla boşta durmadım canım merak etme daha lisedeyken kaptı beni tayfunummm:)

Senin ağzına biber sürüp kulaklarından da avize niyetine tavana asarım ...

Yaş küçük ama dil pabuç kadar maşallahh ...

canım çok güzel yazmışsın:) bir türbanlıya göre baya iyi yazıyorsun tebrikler iyi beyin fırtınası yani :)

bak şimdide türbanlılara laf ediyor kadın onlar konuşamaaz mı sen belden aşağı konuş başı kapalı konuştumu başının örtüsü senin örtün nerde sen dilinin örtüsünü kaybetmişsin yazık

Son düzenleme:
statik bir ip adresi

trollcüm(sen çok iyi anladın eminim) kocanın reklamını çok güzel yaptın valla senin zeus'un burda da talipleri çıkar , e dışarda da böyle kocanın reklamını yapıosan işin zor kadını gayi asılır

Kizlar konuyu biri bana ozetlesin,neden konu sahibinin uzerine gidiliio?? Sadece dullar kelimesini kullanip genelleme yaptigi icinmi??
Konu basligini okursaniz BAZi kadinlarin terbiyesizligi yaziyooo

ya boşver aşık oluruz falan, durduk yere acı çekmeyelim

Platonik takılırız chess,hayallerimizde yaşatırız.

Konu sahibi arkadaşım,uzaktakilerden zarar gelmez;İzmirli arkadaşlarda gözünü kapatacak bak,söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…