bayagı atletik vucutlu :) boy kilo tam oranında canım maşşalahı var o konuda:)
orası belli olmaz canım, erkeksiz olduğun için sana böyle konuşması kolay tabiki korkuyorum
şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
Adamın baklavalı vücudunuda anlattığına göre birazdan cinsellik detaylarına da girilmesinden şüphe ediyorum.Bence konu taşınmalı bu saatten sonra +18 e.
alırlar alırlar sen merak etme, bak burada bile bir dünya çakal var eşimi görse büyük çoğunluğu kucağına atlar emin ol. O yüzden sıkıldım artık böyle parazitlerden. Buraya mantıklı bir yer diye gelmiştim ama haset kadınlar burda daha çokmuş.
yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)
alırlar alırlar sen merak etme, bak burada bile bir dünya çakal var eşimi görse büyük çoğunluğu kucağına atlar emin ol. o yüzden sıkıldım artık böyle parazitlerden. buraya mantıklı bir yer diye gelmiştim ama haset kadınlar burda daha çokmuş.
alırlar alırlar sen merak etme, bak burada bile bir dünya çakal var eşimi görse büyük çoğunluğu kucağına atlar emin ol. o yüzden sıkıldım artık böyle parazitlerden. buraya mantıklı bir yer diye gelmiştim ama haset kadınlar burda daha çokmuş.
ya dur şimdi ölçü konusuna girme, ne olur ne olmaz, başlık sahibinin sağı solu belli olmaz
yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
Evet ya, sana verecek cevap bulamayacak kadar dondum kaldım
Kocam peşinden koşulacak biri.. Kocam mühendis... Kocam taşı sıksa suyunu çıkarır... Kocam=zeus ... Kocam zengin... Kocam 1.85 ... Biz soyluyuz. Ben kıskancım... Ben kocamdan daha zenginim... Benim babam kocama maddi destek oluyor... Babam olmasa kocam biter... Kocam peşinden koşulacak biri... Kocam mühendis... Kocam taşı sıksa suyunu çıkarır... Kocam = Zeus .....
Kocan sayende kısır döngüye girdi, döngü devam ederse kısır kalması da an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?