Bazı kadınların terbiyesizliği

benimkide Poseidon şekerim, çaya beklerim ama çay biraz tuzlu olabilir, kusura bakmazsınız artık

Son düzenleme:
Konu sahibi en büyük terbiyesiz ,senin kocanın sokakta gözü olmasa kim ne yaparsa yapsın dönüp bakmaz,

sen başka kadınalrı suçlayarak kendini avut ,bu sitede birçok bekar yada dul bayan var açıkcası burad bu konuyu açman çok büyük terbiyesizlik kapat bu konuyu

Kendinde bir psikologa git ,en güzeli bu ,kocanın anlattığı masallarada kanma....

bayagı atletik vucutlu :) boy kilo tam oranında canım maşşalahı var o konuda:)

Aklıma kendi reklamını yapan jigololar geldi,birkaç kez rastlamıştık burda konularına.

Son aşama foto aşaması.

Bir fotosunu görebilirmiyiz kocanızın acaba:26::26::26:

Nasılsa biz uzaktayız,asılamayız.

orası belli olmaz canım, erkeksiz olduğun için sana böyle konuşması kolay tabiki korkuyorum

erkeksiz mi

valla erkegim var ama cok sükür mantıgım sadece aganigi ye calısmıyor sen gibi.

o yüzden uckur davasına düsmedim .

sevgi ask bu değil cünkü.

sen anlayamazsın , kocan -zeus kırması olan- baban sayesinde elinde ya ondan

şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?

sen boştayken gözün evlilerdeydi demek ki, kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş deyip ilave ediyorum (belki yazan olmuştur ama) HİÇ İNANMADIM, BİRİ SIKINTIDAN GENE KONU YUMURTLAMIŞ.

Adamın baklavalı vücudunuda anlattığına göre birazdan cinsellik detaylarına da girilmesinden şüphe ediyorum.Bence konu taşınmalı bu saatten sonra +18 e.

yok canım benim girmem o konulara, bekar ve yanlız eziklere bu kadar da işkence yapamam herhalde :)

kızlar bu laf üzerine diyorum ki bi buluşma yeri düzenleyelim ve kendine güvenen kadınlar oraya gelsin bakalım bayan kocasına ne kadar güveniyor

şahsen ben rakip tanımam sanırım

Boş beleş kadın! Şimdi bunlar dullar mı oluyor?

Kimse durup dururken evini barkını bırakmaz kimbilir neler yaşadılarda boşandılar.. Millet düşmüş çoluğunun çocuğunun derdine.. Karnını doyurayım kira ödiyim diye.. Tek başına kalmış.. Bu kadar dert varken işi gücü bırakmış kadınlar sizin kocanızamı taktı?

Bu kadar rahatsız olduysanız siz bu durumlardan demek ki o çok güvendiğiniz adamdada o tarafa doğru merak mevcut.. Siz bırakın boş beleş işlere takıp millete sarmayıda bence işiniz yoksa bir an önce kendinize bir iş bir meşkale bulun.. Çünkü görünen o ki kocanızın sizi rahatsız edecek kadar gözü var.. Dikkat edinde yakında o boş beleş kadınlardan olmayın!

Burası senin mantığına ters düşer kuzum.
Sen git bi altın kafese koy bülbülünü

acaba sen çok mu çirkin, kültürsüz bir kadınsın da
dışardaki erkeksiz kadınlar senin zeusuna sulanıyor
seni kocana layık görmüyor olabilirler mi?

ya dur şimdi ölçü konusuna girme, ne olur ne olmaz, başlık sahibinin sağı solu belli olmaz

Girsin işte müebbet hapis alması daha kolay olur

Kızlar şaka bir yana, verilen cevaplara bakarak konunun gerçek olmadığını düşünüyorum...
Ekşi zeusların canı kadinlar klubünü istedi anlaşılan...
Ama iyi güldüm, Allah'ta onları güldürsün

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm bu arada yanlıslıkla bir gün gül sokagına girmesin kız kocisin alsancakta

anladın sen tehlikeyi

canım çok güzel yazmışsın:) bir türbanlıya göre baya iyi yazıyorsun tebrikler iyi beyin fırtınası yani :)

Olayı özetleyecek olursak baba parasıyla alınmış bir koca var ortada...eşini kaybetmakten korkuyor çünkü sonuçta para bağlamış ve almış yazık verdiği paralara dimi ama hem onu kaybederse nerden bulacak parayla stılan zeus gibi adam bidaha böylesi düşermi düşmezmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…