Bazı kadınların terbiyesizliği

var var merak etme sen:) babam onu bitirir boşanırsa falan, aklına getirirse bile biter. o mevkilere bedavadan gelmedi :)

yani o zeus kırması kocanı parayla satın aldın

ahh gözünü sevdiğimin dünyası nelere kadirsin........

zeus bu tabii ki de dumanı çıkcak, onca şimşeği çak kolaymı

Adamın baklavalı vücudunuda anlattığına göre birazdan cinsellik detaylarına da girilmesinden şüphe ediyorum.Bence konu taşınmalı bu saatten sonra +18 e.

Maxi sus artık ya..

Çocuk uyancak kahkahalarıma şimdi

Bence siz Alsancağı bırakın Bakırköy'e doğru yol alın.
Seni orası paklar
Delisin sen

Ne kadar çirkin bir yakıştırma bu böyle !!!

Dul olan her kadını neden potansiyel suçlu gibi görüyorsun ki!!!

Daha 23 yaşındaymışsın cahilliğine veriyorum bu sözlerini...

Bir özür borcun olmalı,dullar adına değilmi!!!

Hırsızın hiç mi suçu yok acaba.....

Sadece kadının yuvasının değerini bilmesi yetmiyor malesef. Yuvasının değerini bilen bir erkeğe de kimse bir şey yapamaz merak etmeyin siz. İşte bu mantıkta olduğumuz sürece bir kadınlar olarak erkekleri hep akladıkça onları zavallı birer kandırılmaya müsait sabi sübyan olarak adeta gördüğümüz için biytmeyecek bu aldatma olayları her geçen gün daha da katlanarak devam edecek malesef bir kere erkekler bu adlatma olaylarında kadınlara karşı 1-0 önce başlıyor yani toplum, eşleri ya da sevgililei en başta erkekle aklıyor çünkü.

Son düzenleme:
gelmez tabi, dondun kaldın itiraf et:)
Evet ya, sana verecek cevap bulamayacak kadar dondum kaldım

ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??

seviyede ne var onu anlayamadım şimdi? milletin kocasına saldıranlar seviyesizse ben ne yapayım?

biz 15 kuşak izmirliyiz, soyumuz levantenlere dayanıyor ne sonradan görmesi? bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar

Kocam peşinden koşulacak biri.. Kocam mühendis... Kocam taşı sıksa suyunu çıkarır... Kocam=zeus ... Kocam zengin... Kocam 1.85 ... Biz soyluyuz. Ben kıskancım... Ben kocamdan daha zenginim... Benim babam kocama maddi destek oluyor... Babam olmasa kocam biter... Kocam peşinden koşulacak biri... Kocam mühendis... Kocam taşı sıksa suyunu çıkarır... Kocam = Zeus .....
Kocan sayende kısır döngüye girdi, döngü devam ederse kısır kalması da an meselesi

Bir İzmirli olarak utandım senden valla......

Bir de babanın parası ile mi satın aldın o kocişini anlamadım ??

Nasıl küçük düşürdüğünün farkındamısın ,o mevkilere baban sayesinde mi geldi ??

Alsancakta akşamları gayler,travestiler cirit atarlar....Malum erkeğe açlar bilirsin...

Aman dikkat ...........

Son düzenleyen: Moderatör:

alırlar alırlar sen merak etme, bak burada bile bir dünya çakal var eşimi görse büyük çoğunluğu kucağına atlar emin ol. o yüzden sıkıldım artık böyle parazitlerden. buraya mantıklı bir yer diye gelmiştim ama haset kadınlar burda daha çokmuş.

Birazda kendi fiziğinden bahseder miisn acaba adamın gözü neden dışarda onu anlayalım aslında yazılardan ağız yapını beğenmediği düşüncesi kafamı kurcalıyor ama acaba ne şekilde beğenmiyor ağızını :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…