- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
var var merak etme sen:) babam onu bitirir boşanırsa falan, aklına getirirse bile biter. o mevkilere bedavadan gelmedi :)
bayagı atletik vucutlu :) boy kilo tam oranında canım maşşalahı var o konuda:)
ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler..eşinizi savunurken hemcislerinizi genelleme yapıp keşke bu şekilde anlatmasaydınız..yani bende böyle düşündüm açıkcası..eşiniz istemediği sürece o bahsettiğiniz kadınlar size asla zarar veremez zaten..kıskançlığınız neden anlamadım..yani kocanızı alacak değiller ya ;kocanız istemeden...........
Biraz ölçülerinden de bahseder misin?
Kol bacak boyu, eni v.s..
orası belli olmaz canım, erkeksiz olduğun için sana böyle konuşması kolay tabiki korkuyorum
bayagı atletik vucutlu :) boy kilo tam oranında canım maşşalahı var o konuda:)
Yalnız konu sahibi sana bişi dicem.
Senin şu zeus kocan var ya 1.85lik çam yarması
Sadece kadınlar değil, gayler de sulanabilir ha gözün açık olsun.
Artık sadece kadınlar değil, erkekler de düşmanın.
Gözün radar gibi olsun.
zeus muheyy maşşalllah
şimşek de fırlatıyomu
haddini aşıyorsun ama
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
Evet ya, sana verecek cevap bulamayacak kadar dondum kaldımgelmez tabi, dondun kaldın itiraf et:)
ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??
seviyede ne var onu anlayamadım şimdi? milletin kocasına saldıranlar seviyesizse ben ne yapayım?
biz 15 kuşak izmirliyiz, soyumuz levantenlere dayanıyor ne sonradan görmesi? bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.
bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar
bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler..eşinizi savunurken hemcislerinizi genelleme yapıp keşke bu şekilde anlatmasaydınız..yani bende böyle düşündüm açıkcası..eşiniz istemediği sürece o bahsettiğiniz kadınlar size asla zarar veremez zaten..kıskançlığınız neden anlamadım..yani kocanızı alacak değiller ya ;kocanız istemeden...........
ya dur şimdi ölçü konusuna girme, ne olur ne olmaz, başlık sahibinin sağı solu belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?