Bazı kadınların terbiyesizliği

ah varya şimdi yanımda olcaktınki o ağzını kapatacak 6 erkek var burda konuşmayı bırak boğulurdun!!!!!

kızlar bu terbiyesizliği kimse görmedi mi
şuna kötü içerik bildir diyelim
bu kadar ahlaksızca bir şeye göz yummayalım
26. sayfada yazılmış

Son düzenleme:
İnsana ne zor geliyor dimi sevdiğini suçlamak?
Başkasını suçlayıp kocişinizi aklamak en kolayı ne de olsa...
Bazı hemcinslerim diğer bütün kadınları şeytan kendi kocişlerini de fasülye gibi nimetten saymayı ne çok seviyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı kadınlardan benim babamın başında da var sizi anlıyorum ... ama yinede dul demek yerine boşanmış,yada eşinden ayrılmış diye hitap etmek daha güzel bende dul güzel bi hitap şekli değil ...

duşa giricem leş gibiyim..gülmekten gidemiyorum...

kadın satır aralarında bağırıyor zaten şizofrenim ben diye...bugünün de olaylı topiği buymuşş.

bu arada koçişşş ne laaynnn??

Benim kociş 1.86 boyunda...
Hem gladyatör, hem mühendis hem de aşçı
Sen de bul kurtul bir gerçekten daha

Neyse, ne işim varsa sizin gibi erkeksizlerin arasında
Kız benim de var ya Zeusummm filinta gibiii edvırtt gibiii

tayfun salata ,zeus kavurma, baklava börek
yemede yanında yatarsın artıkın
Tatlı niyetine de zeus göbeği

Benim aklıma kabak geldi

Kabak yemeği yapabilirsin yani sendrom

siz beni illa çarşıya çıkarcanız

duşa giricem leş gibiyim..gülmekten gidemiyorum...

kadın satır aralarında bağırıyor zaten şizofrenim ben diye...bugünün de olaylı topiği buymuşş.

bu arada koçişşş ne laaynnn??

Ben de bulaşık yıkayacam daha yemek yapcam ama gidemiyorummm Kocişş yok artık ZEUS var

ben evliyim ama konundan çok rahatsız oldum.

Son düzenleme:
Gunu corbasi : Terbiyeli Zeus corbasi
Gunun yemegi : Zeusbegendi
Gunun tatlisi : Zeusbaklavalari

Son düzenleme:

dur yahu sakin ol ,

hangi güzel ,başarılı ,zeki ve becerikli kadın bu senin sinirini bozan,kıskandığın.
Ne yaptı ??? çok mu güzel ,çevresi tarafından çok mu beğeniliyor,çok mu başarılı ,peşinden süper tipler mi koşuyor??
Neye sinirlendin ,şöyle bi soluklan yahu

konu fake zaten belli de bunu ciddi ciddi söyleyenler de var ve ne kadar komik duruma düştüklerini görmeleri açısından güzel olmuş.

Haaaa
Erkek üye mi
Ben de saf saf gelip yorum yaptım ya...
hangimiz farklısını yaptıkki en başta normal okudum sonradan anladık ki pekte masum değilmiş
Yukarda alıntıladığım mesajı beğenenlerden biri de sizdiniz

evet beğendim çünkü erkek olduğunu başından beri idda edenlerden biride bendim siz bütün konuyu baştan sona okudunuz mu acaba ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…