YAAA OLMADI AMA BENİMDE BEBEKLERİMİ LEYLEKLER GETİRİR NE OLMUŞ YANİPatlıcan var mıdır acaba bu mevsimde? Kabul ederdim ama olmazz benim Zeusum var çünkü
Allah kabul etsin... buyur gel Allah ne verdiyse beraber yiyelim
Fazlasıyla güldüm bugünAllah gülmekten ayırmasın kimseyi...
Şimdi hayatın daha acı bir gerçeğini sorabilir miyim size
hanımlar?
"Bugün ne pişirsem?"
ah varya şimdi yanımda olcaktınki o ağzını kapatacak 6 erkek var burda konuşmayı bırak boğulurdun!!!!!
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
kızlar bu terbiyesizliği kimse görmedi mi
şuna kötü içerik bildir diyelim
bu kadar ahlaksızca bir şeye göz yummayalım
26. Sayfada yazılmış
Kız benim de var ya Zeusummm filinta gibiii edvırtt gibiiiBenim kociş 1.86 boyunda...
Hem gladyatör, hem mühendis hem de aşçı
Sen de bul kurtul bir gerçekten daha
Neyse, ne işim varsa sizin gibi erkeksizlerin arasında
Tatlı niyetine de zeus göbeğitayfun salata ,zeus kavurma, baklava börek
yemede yanında yatarsın artıkın
Benim aklıma kabak geldi
Kabak yemeği yapabilirsin yani sendrom
kızlar bu terbiyesizliği kimse görmedi mi
şuna kötü içerik bildir diyelim
bu kadar ahlaksızca bir şeye göz yummayalım
26. sayfada yazılmış
ah varya şimdi yanımda olcaktınki o ağzını kapatacak 6 erkek var burda konuşmayı bırak boğulurdun!!!!!
duşa giricem leş gibiyim..gülmekten gidemiyorum...
kadın satır aralarında bağırıyor zaten şizofrenim ben diye...bugünün de olaylı topiği buymuşş.
bu arada koçişşş ne laaynnn??
10-15 dakikaya kadar kapını çalmasınlar dikkat et ...
Soluk açık mavi boyanmış bina 2. katta
Eki Görüntüle 574214
artık böyle yapalım bu tiplere...
Ben gördüm, görünce deoldum....
Ama verilen cevaplara istinaden yazıldığını düşünüyorum
patron halletti adresi bile verdi volkanı gönderiyoruz :d
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
hangimiz farklısını yaptıkki en başta normal okudum sonradan anladık ki pekte masum değilmişHaaaa
Erkek üye mi
Ben de saf saf gelip yorum yaptım ya...
Yukarda alıntıladığım mesajı beğenenlerden biri de sizdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?