- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
evet ben yanlışımı kabul ediyorum tabiki. fakat işin içinde annem var ve bende bekar biriyim.
benim zeusum şeker pareli olsun amabaklava sevmem ben
Kazen, konuyu kapatmayıp dalga geçme fırsatını elimizden almadığın için teşekkür ederiz
özür dilediniz. demekki o sinirle ve duyguyla yazdınız. neden üyeliğiniz iptal edilsin bu mesaj yüzünden. hele bir erkeğin açtığı fake bir konu yüzünden.yapmayın lütfen.
anladım canım, kızdığın için yazmışsın, hata yaptığını da hemen kabul etmişsin, bu da çok önemli
sen de beni yanlış anlama lütfen
buralara yazılanlar silinmediği ve çok kişi okuduğu için örnek olacak nitelikte
ve ne kadar çok insana iyi ya da kötü örnek olursa yazan kişinin yükümlülüğü de o kadar olur
görüyorsunuz forumlarda insanları kışkırtacak o kadar çok şey yazılıyor ki
yazanlar sebep oldukları şeyleri yüklenmiyorlar mı
o yüzden genel olarak kötü şeylerin paylaşılmasına ve yazılmasına karşıyım
sen de kusura bakma
ccanım suana kadar açtığım konularda yada yazdığım cevaplarda hiç kimseye kötü biz söz sarf etmedim bakabılırsınızde. fakat bu konuda kontrolümü kaybettiğim ve konu sahibinin yazdığı cevaplar yüzünden böyle karşılıklar verdim. tabıkı üyeliğim iptal edilsin istemem ama öyle gerekli görülüyorsa diyecek bir şeyim yok.
Sus sus şimdi zılgıtla beraber kilidi vuracak kapıya
yok hemen vurmaz, o da farkında yapılan terbiyesizliğin
insanız bazı yaşadığımız şeyler yüzünden bir mesajda yanlış kelimeler kullanabiliriz. bunu anlamakta önemli bir erdemdir. siz buna sahipsiniz..
10-15 dakikaya kadar kapını çalmasınlar dikkat et ...
Soluk açık mavi boyanmış bina 2. katta
Eki Görüntüle 574214
artık böyle yapalım bu tiplere...
Yok yok erkeklerde yoldan çıktı artık anacım. Bu ne kadın özentiliği
Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?
Onlar bizim siteyi kendileri gibi ''boş beleş'' sanıyo zavallıcıklar.
Küfür etmekle zamanını geçiren beyinciği oluşmayan yaratıklar..
Adresini görünce şok olmuştur herhalde suratı EKŞİmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?