merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
kızlar bu terbiyesizliği kimse görmedi mi
şuna kötü içerik bildir diyelim
bu kadar ahlaksızca bir şeye göz yummayalım
26. sayfada yazılmış
Sana da bi Zeus buluruzYAAA OLMADI AMA BENİMDE BEBEKLERİMİ LEYLEKLER GETİRİR NE OLMUŞ YANİ
Burda böyle asılı kalırsam benim zeusu makarna paklayacak gibidomates çorbası yanına da havuç salatası iyi gider bence
Haaaa
Erkek üye mi
Ben de saf saf gelip yorum yaptım ya...
Ben gördüm, görünce deoldum....
Ama verilen cevaplara istinaden yazıldığını düşünüyorum
Ahlaksızlık mı ? peki arkadaşım şikayet et o zaman..
Sana da bi Zeus buluruz
Burda böyle asılı kalırsam benim zeusu makarna paklayacak gibi
Konu sahibinden hiç mi hiç farkınız kalmamış...
Nasıl bi laftır bu.
Bide 2kişi beğenmiş bu lafı.Şaşırdım kesinlikle kib butonu diyorum !
Adamın gözü dışardaysa dul,bekar,güzel,çirkin kadın olsun farketmez.Bence böyle bir durumda kadını suçlamak yerine ona izin veren adamı sorgulamalı.
ettim canım
konu sahibinin erkek olduğunu ben de anladım ama bu ifaden gerçekten çok ağır, iyice düşün
ben adama nasıl böyle yazdın demiyorum, böyle bir yazıyı buraya nasıl yazarsın diyorum
Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?
hangimiz farklısını yaptıkki en başta normal okudum sonradan anladık ki pekte masum değilmiş
evet beğendim çünkü erkek olduğunu başından beri idda edenlerden biride bendim siz bütün konuyu baştan sona okudunuz mu acaba ? :)
Ahlaksızlık mı ? peki arkadaşım şikayet et o zaman..
10-15 dakikaya kadar kapını çalmasınlar dikkat et ...
Soluk açık mavi boyanmış bina 2. katta
Eki Görüntüle 574214
artık böyle yapalım bu tiplere...
Okudum ...
Bu kişi konu sahibi değil ama aşağıdaki kişi .
Mesajı çok çok yanlış.
Beğeniyi değil şikayeti hakediyor.
Nereye çekersen çek yazdığı cümleyi .
Ayıp gerçekten ..
Gunu corbasi : Terbiyeli Zeus corbasi
Gunun yemegi : Zeusbegendi
Gunun tatlisi : Zeusbaklavalari
kadının yada adamın hiç fark etmez yakdıklarına hitaben yazmıştım sanırım yanlış anlaşıldım kızlar özür dilerim ama içimde art niyet yok.
arkadaşım ben özrümü diledim yanlış yaptığımında farkındayım şimdi toplanıp şikayet edip üyeliğimi iptal ettirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?