Bazı kadınların terbiyesizliği

allah yardımcın olsun,seni de anlıyorum aslında.

kabuğuna sığmayan, kendını bilmeyen, karaktersiz bir kocan var
ve sen artık bu kocayla baş edemiyorsun, bari zehirimi bir yerlere kusayımda rahatlayayım
dedin ve ...
çareyi burada bize yazarak rahatlamak istedin.

allah, yanıbaşımıza böyle iç düşmanlar vermesin
dışarıdaki düşman olarak gördüklerimizle baş etmesi kolay da, ya içimizdeki , yatağımızdaki
düşmandan nasıl korunacağız değil mi?
senin düşmanın yanında güzelim, uzaklarda arama.

rabbim yardımcın olsun.

Hayatında erkek olmayan kadınlar boş beleş mi ayol? Bir kere bekarlık sultanlıktır ben buna inanırım, hayatımda biri olmadığım zamanlar bir çok alanda daha başarılı olduğumu düşğnğyorum. Bir kere başka birinih hayatına, dertlerine ortak olmak kesinlikle hayat enerjinizden çalar. Ha tabi değiyorsa, getirisi götürüsünü kapatıyorsa sorun yok.

Ahlaksızlık mı ? peki arkadaşım şikayet et o zaman..

ettim canım
konu sahibinin erkek olduğunu ben de anladım ama bu ifaden gerçekten çok ağır, iyice düşün
ben adama nasıl böyle yazdın demiyorum, böyle bir yazıyı buraya nasıl yazarsın diyorum

Adamın gözü dışardaysa dul,bekar,güzel,çirkin kadın olsun farketmez.Bence böyle bir durumda kadını suçlamak yerine ona izin veren adamı sorgulamalı.

bir şarkı sözü geldi aklıma

kökü bende, gözü dışarıda
kırılasıca dalların

ettim canım
konu sahibinin erkek olduğunu ben de anladım ama bu ifaden gerçekten çok ağır, iyice düşün
ben adama nasıl böyle yazdın demiyorum, böyle bir yazıyı buraya nasıl yazarsın diyorum

evet ben yanlışımı kabul ediyorum tabiki. fakat işin içinde annem var ve bende bekar biriyim.

Şimdi bu konuda geyik yapıyorsunuz ya ! Bu adama müstahak ama ya gerçek konu olsaydı ? Aradaki ince çizgiyi koruyabilirim derseniz bu adamı yerin dibine sokun sorun yokta ... peki hayattan gerçek kesitlerde nasıl olacak ?

adam !!
erkekmi ben anlamadım
erkekse neden üyelik iptal edilmedi ki:44:

Okudum ...
Bu kişi konu sahibi değil ama aşağıdaki kişi .
Mesajı çok çok yanlış.
Beğeniyi değil şikayeti hakediyor.
Nereye çekersen çek yazdığı cümleyi .
Ayıp gerçekten ..

Ahlaksızlık mı ? peki arkadaşım şikayet et o zaman..

Okudum ...
Bu kişi konu sahibi değil ama aşağıdaki kişi .
Mesajı çok çok yanlış.
Beğeniyi değil şikayeti hakediyor.
Nereye çekersen çek yazdığı cümleyi .
Ayıp gerçekten ..

arkadaşım ben özrümü diledim yanlış yaptığımında farkındayım şimdi toplanıp şikayet edip üyeliğimi iptal ettirebilirsiniz.

Kazen, konuyu kapatmayıp dalga geçme fırsatını elimizden almadığın için teşekkür ederiz

arkadaşım ben özrümü diledim yanlış yaptığımında farkındayım şimdi toplanıp şikayet edip üyeliğimi iptal ettirebilirsiniz.

özür dilediniz. demekki o sinirle ve duyguyla yazdınız. neden üyeliğiniz iptal edilsin bu mesaj yüzünden. hele bir erkeğin açtığı fake bir konu yüzünden.yapmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…