alınganlar çıkmış hemende :)
kocama güvendiğim için korkuyorumya zaten, bir kadın biraz eli yüzü düzgünse gayette bir adamı yoldan çıkarır. ama özellikle erkeksiz kalmış kadınlardan ben çok korkuyorum. bu tipler kendi başarısızlıklarını başkalarının başarısını mahfederek örterler.
kocama güvendiğim için korkuyorumya zaten, bir kadın biraz eli yüzü düzgünse gayette bir adamı yoldan çıkarır. ama özellikle erkeksiz kalmış kadınlardan ben çok korkuyorum. bu tipler kendi başarısızlıklarını başkalarının başarısını mahfederek örterler.
Erkeksiz ne demek??? Çok mu ihtiyaç duyulan bişey senin KOCİŞİN? Sen tek başına ayakta duramıyor olabilirsin ille de bi tasmandan tutması gerekiyordur birinin, haklısın ama anlamıyorum erkeksiz ne demek? Öf senin zırvalarına neden sinirlendim onu da bilmiyorum da sinek kadar olsunda o kocişin başında dursun inşallah Allahım ayırmasın :))
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
1,5 sene oldu, ama 3 yıldır flörtüz. 23 yaşındayım eşim 34 yaşında makine mühendisi, etrafında birsürü kadın var ama tehlikelileri bu tür insanlar hep
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
Çok ilginç çıkışlarınız var,alınganlık derken düşünmek lazım..kim alıngan..niye alındı ki burada size karşı çıkanlar alındıkları için karşı çıkmıyrlar.Uslubunuzdan dolayı tepki alıyorsunuz ve aklı başında herkes bilir erkek istemezse kadın boşa kürek çeker :))Sizin varsayımınıza göre bütün evli erkekler eli yüzü düzgün kötü niyetli kadınlarla birlikte oluyorlar.Var mı böyle bir şey?Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?
erkesiz kalmış kadın ne demek çok ayıpladım sizi evli olmayan her kadın potansiyel yuva yıkıcı mı ne kadar kötü bir düşünce çok yazık, kocanıza güveniyorsanız niye bu kadar geriliyorsunuz orasını da anlamadım, diyelim etrafınızdaki bütün kadınlar kötü ve yuvanızı yıkmak istiyor o zaman içinde bulunduğunuz çevreyi ve neden bir tane iyi niyetli insanın size yakın olmadığını sorgulamanızı öneririm
Wuhuuu süpersin
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?