Bazı kadınların terbiyesizliği

Çok ilginç çıkışlarınız var,alınganlık derken düşünmek lazım..kim alıngan..niye alındı ki burada size karşı çıkanlar alındıkları için karşı çıkmıyrlar.Uslubunuzdan dolayı tepki alıyorsunuz ve aklı başında herkes bilir erkek istemezse kadın boşa kürek çeker :))Sizin varsayımınıza göre bütün evli erkekler eli yüzü düzgün kötü niyetli kadınlarla birlikte oluyorlar.Var mı böyle bir şey?Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?

Son düzenleme:

içeriği yanlış olan cümleler, bunun alınganlıkla alakası yok, objektif olmakla alakası var
ayrıca erkeksiz ne demek onuda anlamadım, her kadının mutlaka bi ilişkisi olmalımı, olmazsa evli erkeklerin peşinemi düşer
eşini bi kazada kayıp etsen, diğer kadınlarda senden nefret etsin o zaman, bu mudur?
ilk mesajlardan bu atmaca tavrını pek iyi niyetli bulmadım

Son düzenleme:

İnsanlar alınmakta haklıdır, benim annemde duldu, üstelik 50 yaşındayken 20 yaşındaki kızından çooookkk güzeldi. Aslan gibi 4 kız evlat büyüttü, erkeği olmadan 27 yıl yaşadı, sorumsuz bir kocayı çekmedi ve bence çok da başarılıydı, sizin koca dediklerinizi de cebinden çıkarırdı. Ben onun bana yaptığı 33 yıllık annelik de bir tek yanlış görmedim, çevresinde herkesin saydığı bir ticaret erbabıydı. Erkeksiz ve çocuklu kadın, erkek gibi olmuştur zaten, bir yuvaya hem analık hem babalık yapar. Dulun kötüsü var da evlinin yok mu ? Yok mu kocasını aldatan kadın ? Bu şekilde yazarsanız, insanlar alınır ve sizde alınacağınız sözler işitebilirsiniz.

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

Son düzenleme:

konuşmalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. kalbinizi kırmak zorunda kalmak istemıyorum. benım de annem dul ama kimseye baktığı falan yok. bence dul kadınlar değilde..... Eşinizin canı dul kadın çekiyo olmasın !!!!!!

Sen niye kocanı gözünden sakınıyosun ki.
O kocanın yapacağı varsa seni uyutur yine yapar, sen hiç meraklanma.

Bak sana bi örnek veriyim.
Markette, cafede veya herhangi bir yerde benim de eşime bakan oluyo. Eşim o kadınla bakışmak yerine bana dönüp ''şu kadın mal gibi bana baktı ya'' der. Ben de her seferinde ''güzele bakmak sevaptır, gözü gönlü açılsın.. vs.'' diye gülerek cevap veririm.

Veyahut bana bakan olursa kafamı çeviririm. Bunlar normal şeyler. Göz bu. İnsan hoşlanabilir, belki birine benzetmiş olabilir.
Hemen kötü düşünmeniz sizin içinizin fesatlığından kaynaklanıyo bence.

Daha dün bi cafedeyken, boş tepsiyi almaya gelen kızın yüzü çok güleçti, o gittikten sonra ''ne tatlı kız yaa'' dedim eşim de ''evet'' dedi güldü. Evet dedi diye napıyım, adama surat mı yapıyım. Ya da kız güldü diye gidip şikayet mi ediyim, kocama bakarak gülüyo diye.

Yani var ya, asıl allah sizin gibilerden korusun.
İçiniz nasıl kötülükle kaplıysa anlayamıyorum ben sizi.

arkdaşım bence eşine güvenmeyi öğren önce senin tabir ettiğin gibi kadınlarla dolu değil ortalık
eşine güvenemiyosun hemcinslerine çamur atma
bulunmaz hint kumaşımı seninki

kadın kendi kendine bişey yapamazki buna taviz veren erkekler nihayetinde...

erkesiz kalmış kadın ne demek çok ayıpladım sizi evli olmayan her kadın potansiyel yuva yıkıcı mı ne kadar kötü bir düşünce çok yazık, kocanıza güveniyorsanız niye bu kadar geriliyorsunuz orasını da anlamadım, diyelim etrafınızdaki bütün kadınlar kötü ve yuvanızı yıkmak istiyor o zaman içinde bulunduğunuz çevreyi ve neden bir tane iyi niyetli insanın size yakın olmadığını sorgulamanızı öneririm

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

Wuhuuu süpersin o kadar şey yazdım bunu mu aldın içinden :))) 1.85 olsun başında dursun kocan o zaman ne diim senin algına şimdi :) Tikkat et alıvermesinler elinden belli kendine güvenin de yok kalıverirsin erkeksiz allah muhafaza.

Son düzenleme:
şaka mı bu?

dul değilim,erkeğim de var çok şükür tövbe Ya Rabbim ya!

evet kocişler masum birer pıtırcık,bütün suçlu erkek delisi o cadılar!

eğer birgün iki tarafında suçlu olabileceğine inanırsak işte o zaman düzgün düşünmeye başlarız.biz erkekleri böyle pohpohlayalım işte.

Son düzenleme:
İlk önce belirli bir kesim gibi ayraç kullansaydın ve "Dul" yerine "Boşanmış" deseydin daha iyi olurdu.

Yok değil genç yaşta evlenip boşananların belli kesiminde hayatımı yaşayayım artık düşüncesi ile abartanlar oluyor tabi ki.

hönk

Yapmış olduğunuz genelleme ve anlatım şekliniz hatalı..Canınızı yakan birkaç kişi yüzünden birçok kişiyi zan altında bırakır tarzdaki yorumunuz hoş olmamış..Bu durumu çözümleyebileceğiniz tek kişi eşiniz.Allah iç huzurluğu versin..

benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?

Kim burda ne diye alinsinki? Belliki elestiriyi kaldiramiyor güctesinizki hemen laf atiyorsunuz alinganlar diye.. Belliki dogrularla yüzlesemiyorsunuz..

Kocasina güvenen kadin baska kadinlar yüzünden sikayetci olmaz yanasiyorlar diye hatta sevinirde okadar kisi yanasiyor ama oda geri itiyor diye.. Bir kadin isterse kainat güzeli olsun SEVEN adami yoldan cikaramaz?!.

erkeksiz kalmış kadın demek bayanın kültür seviyesini gayet güzel ifade etti aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…