Bazı kadınların terbiyesizliği

yok ya ne tedavisi, benim tek sorunum böyle entel entel konuşan kızların kocamın peşinden ayrılmaması, ayrıca üslubum normal, sadece söylediklerim birilerine batıyor o yüzden anormal görünüyor. ayy siz nerede yaşıyosunuz yaa gazeteleri görmüyormusunuz etrafınızda yokmu? hep evli ve yakışıklı kariyerli zengin adamların peşinde bu kadınlar

1,5 sene oldu, ama 3 yıldır flörtüz. 23 yaşındayım eşim 34 yaşında makine mühendisi, etrafında birsürü kadın var ama tehlikelileri bu tür insanlar hep

nasıl bir ortam yada olay olduda siz bu kadar işgillendiniz bir dul kadın gelip alışveriş merkezinde felan kocanızın üzerinemi atladı ?
olmuş bişey illaki ?

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

ilginç bı yaklaşım... bence kısa bır boy. şahsen eşim 1.97 boyundada... bu arada çaşıştığı yerde dul bayan arkadaşlar var ama ben onları ayrıca kıskanmıyorum. adamda iş yoksa her haltı yer zaten. dul olmasına gerek yok

Demek istediğim buydu da arkadaş inşallah sen geç kalmamışsındır dedi :)

konu sahihibini tek gayesi kocişi ve ona musallat olan kadınlar!

Allah kimseyi erkeksiz bırakmasın,yoksa nasıl nefes alırız

Son düzenleme:
ben boşanmam siz merak etmeyin, o beni bırakırsa tüm iş hayatı biter.

o kıymetli kocanızı tehditlerle mi elinizde tutuyorsunuz ikinize de acıdım gerçekten, aman diyeyim sıkıca bağlayın kaçmasın sonra erkeksiz kalır kime saracağınızı şaşırır kötü kadın olursunuz allah muhafaza

evli, zengin ve yakışıklı bak bayıldım şimdi tam aradığım erkek ev adresini yada kocanın numarasını versene bana....

wallahi çok uğraştık tavladık, maşallahı var kocişimin evlenmek kolay ama adam gibi adam bulmak zor değilmi ama?

heh, işte şimdi kimin erkek delisi olduğu belli oldu.
boşuna dememişler, insan kendisinin aynasıdır diye.

çok yazık.
sen zavallının tekisin.
insanlıktan anlamadığın bariz ortada, onu geçtim de..konuşmayı da bilmiyorsun sen.

Erkeksiz? Bir KADIN kadin gibiyse yürekliyse kadin gibi kadinsa ayaklarinin üstünde durabiliyorsa bunu erkek'sizde yapabilir.

haıyrdır ..
birgün dulun biri(özür dilerim)gelip kocişini elinden aldığında
sende o dullar gibi olmaktan mı korkuyosun!!
görmemişin kocası olmuş derler insana

konu başlığı da ilginç:)
bazı kadınların terbiyesizliği...
sizin gibi kadınların terbiyesizliğinden başlayalım isterseniz...
eğer bir erkeğin sevgilisi, nişanlısı ya da eşi varsa ve hala o boş beleş erkeksiz dul diye tabir ettiğiniz herhangi bir kadının ilgisine kayıtsız kalmıyorsa burda hırsızın hiç suçu yok mu?
ergenlikte ailelerimizden her gün duyduğumuz sana güveniyorum çocuğum çevreye güvenmiyorum muhabbeti gibi:))

canım bak kadınlardan herşey beklenir....bak sana söyleyim.....kocanı sıkı sıkı tut......kaparlar aman diyim.......benimkide 1.85 canım vallahi göz açtırmıyorum.......ne demişler önce sağlam kazığa bağla...kadınlarla sonra uğraşırsın

Size tek bi cümle söylemek istiyorum.

"Kınamayınız,kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmeyeceksiniz. "

olağan olabilir ama bu şekilde ifade edince antipatik oluyo :) Kocanızda yüz vermesin hemcinslerimizi suçlu bulmayı ne zman bırakıcaz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…