kocanı bana yollasana bacım belli ki sen memnun edemiyorsun........................
cnm önce üslubunu düzelt ikiye böler falan mahalle kavgasına döndü ortalık
boşta gezen kızlar alınacaklar diyede genelleme yapmışında çok özgüvenlii gördüm seni bi gün sende o katagoriye girmessin İNşALLAH
Senin ciddi problmlerin var bence tedavi olmalısın
Bu genellemelerle insanları incitebilirsin !
Bir de "erkeği olmayan" boş beleş kadınlar demiş yahuNe demek bu biri bana tercüme etsin
Allah erkeksiz bırakmasın seni
1,5 sene oldu, ama 3 yıldır flörtüz. 23 yaşındayım eşim 34 yaşında makine mühendisi, etrafında birsürü kadın var ama tehlikelileri bu tür insanlar hep
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
wallahi çok uğraştık tavladık, maşallahı var kocişimin evlenmek kolay ama adam gibi adam bulmak zor değilmi ama?
Demek istediğim buydu da arkadaş inşallah sen geç kalmamışsındır dedi :)
ben boşanmam siz merak etmeyin, o beni bırakırsa tüm iş hayatı biter.
yok ya ne tedavisi, benim tek sorunum böyle entel entel konuşan kızların kocamın peşinden ayrılmaması, ayrıca üslubum normal, sadece söylediklerim birilerine batıyor o yüzden anormal görünüyor. ayy siz nerede yaşıyosunuz yaa gazeteleri görmüyormusunuz etrafınızda yokmu? hep evli ve yakışıklı kariyerli zengin adamların peşinde bu kadınlar
taş devrinde yaşıyoruz galiba, erkeğim, kadınım falan, hunga bunga
kocanı bana yollasana bacım belli ki sen memnun edemiyorsun........................
wallahi çok uğraştık tavladık, maşallahı var kocişimin evlenmek kolay ama adam gibi adam bulmak zor değilmi ama?
benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
olağan olabilir ama bu şekilde ifade edince antipatik oluyo :) Kocanızda yüz vermesin hemcinslerimizi suçlu bulmayı ne zman bırakıcaz bilemiyorumyok ya ne tedavisi, benim tek sorunum böyle entel entel konuşan kızların kocamın peşinden ayrılmaması, ayrıca üslubum normal, sadece söylediklerim birilerine batıyor o yüzden anormal görünüyor. ayy siz nerede yaşıyosunuz yaa gazeteleri görmüyormusunuz etrafınızda yokmu? hep evli ve yakışıklı kariyerli zengin adamların peşinde bu kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?